![]() |
Jak myślicie - dużo by chciał taki Charisteas?
|
Charisteas nie jest warty swojej gaży,obecnie kompletnie nic nie pokazuje,i uważam,że lepiej poszukać kogoś młodszego z potencjałem niż ściągąć kogoś takiego jak Charisteas.
|
Znowu pojawił się temat Rogera w Wiśle,moim zdaniem Roger musi mieć kogos kto będzie zapierdzielał na to,żeby on mógł grać na luzie tak jak mu to najlepiej wychodzi i wtedy to się sprawdza,tak jak się sprawdzało na Euro,Myślę,że zgodziłby by się na zarobki na poziomie 400tyś.Euro ,grecy chcą się go koniecznie pozbyć bo kasuje prawie 600 tys,więc kwota odstępnego duża by nie była,co o tym myślicie ?
|
Roger ? NIE!
z daleka od takich graczy w Wiśle nawet za darmo bym go nie widział w naszej druzynie o Rogerze gadaja już 3 okienko , wyglada to nic więcej jak podbijanie ceny przez maganera |
R.Carlos chyba odejdzie z Machaczkały po tym incydencie a My szukamy kogoś na lewą obrone
http://www.youtube.com/watch?v=j4sab...layer_embedded |
W Fenerbache zanim oszedł do Machaczkały zarabiał 3.2 mlnE rocznie,w Machaczkali ma 18 miesięczną umowę opiewająca na 9 mln $.Na pewno byłby dużym wzmocnieniem bo widziałem jego występy w tym sezonie i chłop na prawdę mimo takiego wieku gra bardzo dobrze.Ale wg mnie jest całkowicie poza naszym zasięgiem i nie sądzę,żeby Stan bądź perspektywa pożegnania z LM,go przekonała do gry w Wiśle.
|
Cytat:
|
Carlos ostatnio grywa nie tylko na lewej ale i na srodku pomocy, technike wciaz ma wysmienitą ;p
|
Techniki się tak łatwo nie traci (vide Bakero w jakimś tam meczu sobie w lakierkach skleił taką mocno bitą piłkę). Cóż, jeśli jest w formie gwarantującej dobrą grę przez rok to nawet bym go widział u nas. I nazwisko medialne. Ale zapewne trafi do jakichś emiratów, dlatego też bierzemy nuneza i przerabiamy go na r.carlosa...
A co do Rogera - nygga please |
Jedne jest pewne Carlos nawet w wieku 45 lat biegałby i walczył , szybciej i więcej niż Roger :D
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Dać im 250k i ze dwóch ogórków (np. Łobo) Taki napastnik Wiśle by się przydał bez wątpienia. |
Takiemu pontonowi zatonięcie raczej nie grozi :D Semper,to,że SV jest w Holandii znaczy jedynie,że transfery są już dopięte,a poza tym istnieją takie przedmioty jak fax i telefon więc można w razie co jeszcze wszystko dopiąć.Trzeba spokojnie czekać i tyle.
|
No ale nie zapominaj kto SV zatrudnił,więc gdyby nie Boguś Stana by u nas nie było.No niestety Basałaj słowny co do terminów nigdy nie był,ja też jestem zdania,że lepiej podać termin późniejszy,ale w 100% pewny niż podawać jeden potem przesuwać i znowu bo to profesjonalne niestety nie jest. Niby tam nasze nowe gwiazdy już w klubie fotki z koszulkami robiły. :D Trzeba czekać innego wyjścia niestety nie mamy.
|
baro1995, ma racje, bez Basałaja ni Stana, ni Roberta by z nami nie było , ale coś się wydłużyło z transferami, to już płacz, jaki to Bogdan zły i niesłowny.
|
może coś nie poszło, tak jak z Meliksonem i dlatego już nie chcieli nic powiedzieć.
Meliksona jak szybko oglosili że na testy przyleciał a tydzień czekaliśmy aby podpisali kontrakt. Wszystko się wyjaśni, lepiej żeby się nie śpieszyli. dajmy im czas:) |
|
Czyli plotki staly sie faktem - a takie marudzenie było, ze jeszcze nie zostali podpisani
|
ten jest słaby, pownien byc Despotovic
|
z Mainz to chyba nie ma konkurowac tam kontrakty są na poziomie 500-600 tyś € za sezon.
Tak jak było rok temu z Djurovskim z Vojvodiny,wybrał Metallurga Donieck. Despotovic za wiele tych ofert nie ma bo ma już 29 lat ale nam by sie przydał |
a gdyby tak ponownie zainteresować się Robakiem, jeśli wróci do Widzewa?
|
Cytat:
|
Kowalski 5-tym stoperem,to mi się podoba.Jeszcze dobrze Łobo do Jagi wytransferować i git
|
To jak jesteśmy przy Despetovicu to info od lolka jest takie że zachowuje się jak dziewica.. raz chcę, raz nie chcę, rozkapryszone dziecko. Z dala od takich piłkarzy. Stan zresztą mówił że szuka też piłkarzy którzy mają równo pod kopułą.
|
Cytat:
A co do Łobo to jeszcze zobaczycie bedzie wymiatał tak gdzie go przygarną. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kilku ciekawych zawonikow z MS U-17:
-Keven Aleman Kanadyjczyk, lewonozny "attacking midfielder", bardzo dobra technika, szybki, dobry dribbling i obecnie wolny zawodnik -Victorien Angban defenywny pomocnik (blad na transfermarkt), dobra technika, dobry przeglad pola i wygrywa wielu pojedynkow defensywnych, gra obecnie dla Stade d'Abidjan -Drissa Diarrassouba szybki i bardzo dobrze wyksztalcony skrzydlowy, gracz Ivoire Academie Skroty wszytkich meczow mozna ogladac tutaj, a mecze na zywo na Eurosporcie. |
A może Smolarek ?
Podobno "nie jest zainteresowany" graniem w Poloni, jest doswiadczony, ostatnio w niezlej formie no i Polak :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl