![]() |
Cytat:
Studiujesz tam/masz zamiar? |
Ma ktoś jakiś pomysł na naprawę łańcuszka kulkowego (bo mi się przerwał w połowie...)?
|
Cytat:
Własnie studiujesz;>? Jak ZiIP to napisz na PW |
Czy w restauracji "U Wiślaków" mają C+?
i do której jest otwarte? Lub w jakim barze blisko błoń oglądnę mecz Wisły z Zagłębiem? |
Wszedzie jest C+, aco do godzin otwarcia nie boj sie mecz obejrzysz wszedzie zanim zamkna
|
Cytat:
|
Nie orientuje się ktoś czy jest jakis bus bezpośrednio z Krakowa do Istebnej?
|
czy ktos wie jak i skad dojechac z krakowa do roznowa?jakis bus itp ?
|
Cytat:
|
szukam jakiegoś taniego internetu na miesiąc do laptopa, jest coś takiego mozliwe?
|
Do ludzi robiących wlepki: potrzebuję informacji ile kosztuje wydruk 1000-1500szt naklejek (standardowych kwadratowych) i gdzie w Krakowie można by je najtaniej zrobić (lub gdzie je poza Krakowem zamówić by doszły pocztą).
Dla kumatych gotujących się do linczu > nie chcę wydawać nieautoryzowanych vlep Wisły. Z góry dzięki za odpowiedź |
Kup Play Online 1GB starter za 19złotych. Jak masz komórke z 3G to moze ona sluzyc za modem ;)
Ja np uzywam SE K770i jako modem i smiga az milo |
Cytat:
|
Cytat:
jeszcze jedno pytanie, czy za używanie tego 3G coś płacisz u operatora? Cytat:
|
Czy jest w Krakowie jakiś sklep, jeśli jest to gdzie, w którym dostanę markowe obuwie sportowe (NIKE,Adidas) po cenach niższych niż np: w galeriach? Istnieje coś takiego?
|
SE T280i nie ma 3G, poszukaj na allegro K600i ma 3g, jest bardzo tani.... za uzywanie 3G operator nie pobiera $, masz wykupiony na start 1024 mb, i z tego ci ciagnie transfer...
Ja podlaczylem kablem USB do komputera telefon i działa az milo... |
ja znam sport tiff czy jakoś tak..to jest hurtownia sprzętu sportowego na przeciwko rotundy przy błoniach..buty sportowo są tańsze o 20-40zł niż w galerii..możesz tam kupić też koszulki, polówki, spodenki i dresy nike, adidasa, pumy....itp...możesz też próbować w dekatlonie (koło plazy i na zakopiance)
|
Cytat:
|
Dokładnie tam,jak również w Decathlonie koło CH Zakopianka,i w Galerii Solvay na przeciw Zakopianki
|
Jeździ lub jeździł ktoś z Was na LARP? Jakaś kultura tam obowiązuje czy tylko picie, palenie i ruchanie?
|
Cytat:
Sporttiw dokładnie tam gdzie wspomniano wyżej - polecam. Poza tym słyszałem o sklepie na Limanowskiego gdzie halówki Nike/Adidas można kupić 20-30 zł taniej niż w Galeriach. Kolega znalazł przez internet |
Mam pytanie do noszących soczewki (a jeżeli ktoś zna poprawną odpowiedź to też mile widziane):
Noszę soczewki od tygodnia i wiem, że każda ma dwie strony prawą i lewą (jak się wywinie). Prawa wyglądem przypomina miskę, lewa bardziej talerz i teraz pytanie: prawe oko - prawa strona, lewe oko - lewa strona, czy soczewka na każde oko powinna być "wywinięta" na prawą stronę? Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi. PILNE! z góry dzięki EDIT: Cytat:
Dziwne, że okulista bada pod różnymi aparatami i maszynami i całe g*wno widzi. |
Cytat:
dokładnie, nie mylisz się:) |
gdzie w Krk w centrum można zjeść ' domowe (tanie) obiadki ' ?
Trzeba było się wynieść z ciepłego k*rwi dołka, a że dwie lewe ręce to jakiegoś schaboszczaka po robocie bym zjadł ;-) Fajny jest gospoda ' babcia Malina ', a jakieś inne lokale ? |
Cytat:
za 15 zł masz świetny obiad w Barze Smak na Karmelickiej,sama polska kuchnia,a ludzi zawsze masa,w tym ja :) Bary mleczne blizej centrum : -Bar Gornik na Dolnych Młynow obok szpitala im Dietla -Bar Targowy na Daszynskiego (moj faworyt ,kapusniak 1,70zł + pierogi ruskie robia robote ) :) -Bar Kazimierz na Krakowskiej ,tez polecam :) |
szukam taniego sklepu z czesciami do PC Krk,Wieliczka (chodzi o karty graficzne)
|
Na jakim przystanku najlepiej wysiąść żeby było najbliżej do kościoła Maksymiliana Kolbe w Mistrzejowicach??
P.S. jade 9:) |
Cytat:
adresow poszukaj w google |
Cytat:
A jesli nie odpowiada Ci taka opcja to Sporttiw i Krak Sport. |
Nieco dziwne pytanie, bowiem przeglądając wislakrakow.com i wchodząc na poszczególne wątki forum, bądź na artykuły nie "tworzy" mi się nowy link. Tzn. mam cały czas bez względu na to gdzie jestem na TWSD główny link (wislakrakow.com). Nie mam bezpośrednich odnośników. Wie ktoś jak temu zaradzić? Trzeba coś w opcjach zmienić? Mam mozille.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl