![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja się dziwię że to nazwisko nie padło: Darek Dudka. Auxerre raczej spadnie z ligi i Darek pewnie odejdzie stamtąd. Dla nas było by to duże wzmocnienie. Co myślicie?
|
Cytat:
|
Bunoza jest dość slaby, Uryga to def pomocnik, Chaveza trzeba sprzedac, Jaliens .. to Jaliens. Za darmo bym brał i nie bał się, że nie będę mógł obrony skompletować.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Majewski - ma chłop markę na wyspach. Na jego miejscu nawet bym nie rozważał powrotu. Sznaucer - nigdy nie widziałem jak gra. Bramkarze - na wspomnianym wyżej meczu Garbarni jedyny wyróżniający się piłkarz to właśnie bramkarz, Krzysztof Żylski. (nie to, że by się nadawał do Wisły. Taka ciekawostka) Cytat:
|
Tomek Hołota reporterzy w Orange Sport meczu GKS z Polonią nie mogą się go nachwalić. Chłopak chyba ma talent.
|
a jak Auxerre spadnie z ligi, to można zaproponować kontrakt Dudce, chłopak byłby wielkim wzmocnieniem, a wiadomo, że jest z Wisły, to ma jakiś sentyment do tego klubu:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może wymiana z Zagłebiem Pawłowskiego za Gargułę ??? A Kirma za 2 tony miedzi do kabli ??? Już kiedys była podobna transakcja(Moskalewicz, B i M Zającowie)
|
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...e_Krakow_.html
Chyba rzeczywiście pismaki się wzorują na naszym forum ;-) |
a moze: Oziembała, Sacha (co prawda ex-cracoviak) lub Kołodziej.... wszyscy z podbeskidzia i w meczach z nami grali swietnie??
|
Cytat:
Z tym Cywką może być prawda bo Rumak cofa możdżenia na prawą obronę |
Kurde, Bednarz tak na poważnie z tymi Brożkami i Głowackim...Normalnie jakby sprowadzał co najmniej Boetengów i Terry'ego. Nie ma co... Wisła klubem grających ambasadorów. Żuraw władca muraw może jeszcze zostanie grającym trenerem :D
|
Dla mnie najciekawsza kwestia jest sprawa pomocnika/ofensywnego pomocnika, którego potrzebujemy 1 lub 2 w zaleznosci czy Maor odejdzie.
I nie widze tu opcji Polskiej bo w lidze albo sa za drodzy albo ich po prostu nie ma. Ciekawe kogo wynajdzie lysy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Garguła powinien zostać karnie oddelegowany jako nocny stróż w pustych magazynach TF tam jak wszystko zawali przez brak umiejętności/kondycji/zaangażowania to przynajmniej go wywalą na zbity pysk.
Po co nam Melikson (nie Polak!! fuj!) mamy Daniela Bruda!!! |
Cytat:
Brud?? jak juz to jego wywalic |
Cytat:
Nie rozumiem tej szydery z tak zasłużonych zawodników jak Arek oraz Paweł. Rozumiem że Żurawski nie wyszedł ale tego po prostu można było się spodziewać bo nie chciano go w kolejnych 3 klubach do tego fizycznie nie wyglądał za dobrze. Problem w tym że nikt go obserował jego występów na Cyprze tylko wzięto go po prostu za nazwisko. Natomiast jakbyś wykazał się sprytem, to zrobiłbyś użytek internetu włączył sobie mecz Trabzonu i doszedłbyś do prostego wniosku że Glowacki to piłkarz który może dać temu klubowi jeszcze badzo dużo. Natomiast jeśli chodzi o Pawła jeśli obserwowałeś sparingi naszej kadry to dojdziesz do wniosku że Paweł fizycznie jest OK a umiejętności wszyscy wiemy, że on ma spore. Na takim Głowackim nie dość że zarobiliśmy dobre pieniądze, wiele sezonów trzymał naszą defensywę, był kapitanem drużyny zdobywającej regularnie mistrzostwa kraju, w dużej dzięki niemu postępy robił Marcelo który wiadomo za jaką kwotę odszedł, a tu widzę że niektórzy się dobrze bawią szydząc z takiego zawodnika. To jest naprawdę nie poważne. |
nie wiem czy nas stac na jegi kontrakt... ale Semir Stilic jest do wziecia za darmo.... moze warto sprobowac...??
|
Stilic to lechita, wątpie żeby grał w polskiej lidze oprócz w lechu, pewnie odejdzie do Niemiec albo Grecji, czytałem gdzieś o zainteresowaniu olympiakos piraeus
|
Cytat:
|
Tak, na pewno Stlić dałby się pokroić za Lecha. Pójdzie tam, gdzie mu zapłacą, czy byłaby to Wisła, czy Real czy APOEL
|
Cytat:
bez formy i kondyncji słaniający się po boisku Małecki(lub bez kondycji, grający pod publiczkę, potrafiący kilka sztuczek Iliev)- wirtuoz wymuszania fauli, nieodpowiedzialny Nunez - waleczny, ale średni w grze do przodu Czarek "kopnij piłką wyżej niż wieżowiec" Wilk - biegający bez ładu i składu, potykający się o własne nogi Garguła - król asyst i dośrodkowań w trybuny Kirm + Jirsak(od 5 lat zapowiada się...), Sobol(widać, że z wiekiem już nie taki dobry) i Brud(polski Gerard???). I kto tutaj ma prowadzić grę do przodu, oddawać groźne strzały? To jakich mamy zawodników w pomocy świadczy o sile naszego zespołu. Im dłużej atakujemy i potrafimy się utrzymać przy piłce, tym mniej czasu ma przeciwnik na stworzenie sytuacji pod naszą bramką. Oczywiście nie mówię żeby w innych formacjach grali sami juniorzy czy ogórki z B klasy. Wskazuję tylko, która formacja powinna być priorytetowo wzmocniona 2-3 zawodnikami(jeszcze przy prawdopodobnym odejściu Meliksona). |
Cytat:
Przeraża mnie tylko myśl, że do kreowania gry w przyszłym sezonie zostaną nam tylko Guła z Jirsakiem - a to byłby gorszy koszmar od snu po odsypianiu libacji z denaturatem. |
oglądałem skrót z meczu GKS KATO i ten Hołota zaskakująco dobrze gra w piłkę
z I ligi: - Chrapek - Nalepa - Hołota - Błąd z II : - Gajos z A-klasy ?? |
Cytat:
Do grania 4-4-2 ci środkowi pomocnicy których mamy wystarczą. |
Cytat:
|
Tomek 11 fajna liste sporzadziles ale niestety SF
Zreszta Bednarz i Zdzisiu maja swoja liste pseudo kopaczy |
Cytat:
Zarówno Arek jak i Paweł są wstanie odmienić naszą grę na plus. Poziom ligi jest taki że przyjeżdża do nas drużyna która gra mecz w którym ma przypieczętować mistrzostwo okazuję się, że zamiast grać w piłkę ich piłkarze patrząc się co chwile na sędziego czy gwizdnie faul tak aby Mila mógł wrzucić na Celebana bo inaczej nie potrafią nic zagrać. Jeśli chcemy wygrać mistrzostwo naprawę nie musimy sciągać Messiego czy wydawać fortuny. Ewentualne przyjście Głowackiego oraz Pawła to poważne wzmocnienia. PS. Gdybym to ja decydował sprzedałby Genkova do Bułgarii( chce go Lewski? ) czy gdzie kol wiek jeśli jest taka możliwość pod warunkiem, że mamy dogadanego Gruzina Dwaliszwiliego z klubu JW. Według mnie z Genkova już się wiele nie wyciśnie a jest to chyba ostatnia szansa aby odzyskać trochę pieniędzy i przy okazji zastąpić go lepszym piłkarzem o klasę, do tego młodszym. |
Niestety na Dwaliszwiliego nas po prostu nie stac wiesz ile w zarabia w KSP
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję że Bednarz nie wpadnie na pomysł aby dawać kosmiczny kontrakt Celebanowi który wypromował się dzięki temu że Mila wrzucił mu kilka razy piłkę na głowę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl