![]() |
Witam, na dniach kupuje samochód (VV lub ford) i chciałbym go przed zakupem sprawdzić w jakiejś stacji diagnostycznej...
i pytanie do Was jaka STACJE DIAGNOSTYCZNĄ polecacie na terenie KRK? kumpel polecał POLMOZBYT ? prosze o odppowiedz;) |
Najlepiej samochód sprawdzą Ci w autoryzowanej stacji danej marki tylko że to kosztuje ok 300zł ale myślę że warto dać i być pewnym co się kupuje.
|
mam pytanie co do Remes Cup Extra. będzie na to organizowany wyjazd jakiś?? wogóle czy będą wpuszczani kibice??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a cwaniaka ze zespawanym autkiem z dwóch połówek zostawiamy w serwisie he he ,przeciez to nadal jego auto!!
|
Orientuje sie ktos moze gdzie w Krakowie kupie kurtke wojskową ma1/ma2 ?
|
Ma ktoś może zdjęcie czapki zimowej chwm ? i gdzie ją można jeszcze kupić ?
|
poproszę znawców kolekcjonerów o jakieś zdjęcie śp Jarosława Giszki z boiska
dzięki |
Gdzie polecacie w Krakowie zdawać na prawo jazdy ; )?. By zdać za pierwszym razem
|
MORD w NH
jak jezdzisz wporzadku to zdasz bez problemu |
do usunięcia
|
Cytat:
|
nie tylko na koszykarskiej gdzieś w bronowicach niedawno otwarli już 2 w Krakowie.
|
czy może ktoś powiedzieć gdzie dokładnie jest szkoła przy ulicy 'ułanów' i jaka tam jest sytuacja kibicowska?;>
to jest gdzieś za rondem mogliskim tak? i najlpiej, jakimi tramwajami tam można dojechać (o ile można) pozdrawiam. ;) |
Cytat:
|
jeden osrodek ma prawo do egzaminow -na KOSZYKARSKIEJ
|
Cytat:
|
Cinek1906 tam to raczej pół na pól ;p zależy z której strony patrzysz za mogilskim nawet spory kawałek, to jest przy AWF , dojechać 4,9,10,15, z tego co wiem
|
macie racje poszperałem na BALICKIEJ powstal drugi osrodek ,ale nie wiem czy już egzaminuje
sory za wprowadzenie w błąd |
czy ma ktoś zaproszenie na Wave??Proszę :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
MORD i Koszykarska to to samo ;)
|
Oglądał ktoś z Was dziś raport turbo na TVN Turbo? na końcu był pokazany filmik jak samochody nie mogły wyjechać pod górkę i cofając uderzały w zaparkowaną taksówkę.Mam pytanie w jakim to było mieście i czy ktoś wie czy ten filmik jest na YouTubie?
Arteka1906,wielkie dzięki:) |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=gEXb0...layer_embedded |
mógłby ktoś wrzucić zdjęcie grafa zrobionego na Wielkanoc "wesołego jAJa"???
krzysiek92 dzięki wielkie!! |
Cytat:
http://i45.tinypic.com/168sd5e.jpg |
Nie wiecie jak połączyć 2 tabele w Wordzie ? Piszę pracę licencjacką i tabela podzieliła się na 2 odrębne. Jak jedną zaznaczę i przesunę ją w stronę 2 to "krzywo" się scalają ... Pomysł ?
|
Cytat:
a JWP raczej nie dostaniesz bo w limicie wyszly |
W której z galerii w Krakowie są ładne, nie za drogie garniaki o małych rozmiarach na chłopaka szczupłego 1,70m??
|
Panowie co mam zrobić pomocy??
http://i47.tinypic.com/dr3ba.jpg |
cos mi sie popieprzylo z cyfra +. nie moge wlaczyc programu. ktos cos poprzestawial i nie moge dojsc ladu jak to zmienic. wciskam przycisk program i mi sie wlacza ale u gory pasek z programem danego kanalu. a wczesneij mialem caly program i sobie wybieralem kategorie takie jak film sport itd. wie ktos jak to zmienic?
|
Cytat:
w C.H. Bonarka, ale to zalezy co dla Ciebie znaczy "nie drogie" :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jest na to jakis sposub? |
Cytat:
|
mam pytanie bardziej do młodzieży.
czy jak mam jedna pałe na semestr i to moja pierwsza w gimnazjum to żeby je skończyć musze ją poprawić czy da się jakoś to ominać? ;> (nieszczęsna chemia ;<<<< ) |
Nie musisz poprawiać. Możesz być rok "w dupe":P
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl