![]() |
Ok. dziękuję za odpowiedź.
|
Takie pytanko na szybko. Ostatnio cos tam gdzies czytalem, ze mozna bilety przez neta bez karty kupować i ze to nowosc. Czy moze pojawila sie tez inna nowosc w miedzy czasie? Mianowicie, czy "karnetowiec" ma mozliwosc zmiany miejsca na pojedynczy mecz? Chodzibmi dokladnie o sytuacje gdzie, dajmy na to, spotykam sie ze znajomymi bez karnetu i chcemy razem isc na mecz. Oni kupili bilety na H, ja mam karnet na D. Wiem, ze zawsze nie bylo takiej mozliwosci. Czy cos sie zmienilo?
|
Nie zmieniło niestety się w tej kwestii jeszcze nic... To raczej melodia przyszłości
|
Tak myslalem, dzieki.
|
Mam pytanie co trzeba zrobić w przypadku gdy został zakupiony bilet osobie posiadającej kartę kibica ,ale gdzieś się zawieruszyła. Czy jeśli wyrobi się duplikat w strefie kibica to na tej nowej karcie bilet będzie też nabity ?
|
Tak. Wejsciowki nie sa nabijane na karte tylko sa nabijane w system . Karta jest posrednikiem tylko wiec jak wyrobisz nowa to ja przypisza do twoich danych i bedzie dzialac.
|
Mam pytanko. Czy można będzie kupić bilet na mecz do Warszawy ale nie dojechać pociągiem . Kumpel będzie akurat w Wawie i ten specjal mu nie pasuje.
|
Bilety sprzedawane są tylko w pakiecie z przejazdem.
Czyli możesz sobie opłacić przejazd+bilet za 120 złotych i jechać nawet rowerem :) |
Cytat:
|
Cytat:
Niekoniecznie, bo biorąc pod uwagę, że cena samego biletu to aż 50 (albo i więcej?) zł to sam przejazd w obie strony wychodzi 70 zł co jest moim zdaniem bardzo dobrą ceną. A gdyby nie przymus kupna biletu w pakiecie to mógłby być problem z uzbieraniem wymaganej liczby osób na pociąg. |
Gdyby nie było takiego wymogu to by 300 osób pojechało autem, a pozostali nie uzbieraliby się na pociąg, przez co musieliby jechać autokarami, więc byłoby jeszcze drozej.
Zawsze jak był pociąg to można bylo kupowac bilet tylko w komplecie z transportem. |
Panowie da sie teraz juz kupic bilet przez neta dla obcokrajowca który nie ma KK?
|
Ja mam pytanko:
Czy promocja 5zł za bilet dla osoby, która jest pierwszy raz na stadionie nadal obowiązuje? Czy da się z niej skorzystać kupując bilet przez internet, osoba nie posiada karty kibica. |
Obecnie ten bilet kosztuje 15 zł, można przez internet.
|
20 dla osoby bez karty kibica
|
Bilet kosztuje 15 złotych (20 bez kart kibica) bo jest to mecz top i bilety są droższe o 10 złotych.
|
Ogólnie wolne miejsca na sektorze D zmierzają powoli ku wyczerpaniu.... Prawdopodobnie już dzisiaj będzie full
:) |
Tydzien do meczu a tu brak podjary i liczenia, nie ma witka i innych, co sie stalo sie??
To ile obstawiacie?? 20 kola?? Smuci obniżka frekwencji ... tutaj nie ma wymowek, dzien idelany, tylko nei mowice ze ludzie na swieta jada :) |
Bo wislaportal.pl liczy za nas.
20 tysięcy pęknie do końca tygodnia. Może być full, na to liczę. |
https://pbs.twimg.com/media/DZYp6eFXcAIlSIr.jpg:large
Należy do tego doliczyć jeszcze kibiców gości. |
Mi sie wydaje ze do 20 tys dobijemy, jak zawsze przedmeczowa kolejka bedzie dłuuuuga,ciekawe w jakiej liczbie stawią sie fanatycy sprzętu AGD.
|
Napewno pojawią sie sporą grupą laski w paski. Amikorz trzyma poziom wyjazdowy wiec pewnie koło tysiąca ich przyjedzie. To powinna byc dla nas mobilizacja
|
dziennie schodzi około 1000 biletów:
Wtorek 11:00 - 10047 biletów Czwartek 11:00 - 12150 biletów czyli ponad 1100 biletów przez 2 dni |
Sektor starej gwardii wyprzedany :)
Dziś bilety idą przyjemnie. Na ten moment wedlug licznika mamy juz ok 13 tys. |
bilet kupiony :)
na E23 i E24 zaraz skończą się bilety FC i przyjezdni są już wliczeni w licznik biletów ? wszyscy po bilety ! jak wygramy najbliższe dwa mecze to zrobi się ciekawie :) |
Pytanie takie. Dziewczyna kupiła bilet na sektor D a nie na sektor E. Da się jakoś zamienić ten bilet za dopłatą? Zakup na kartę kibica. Mam wolny karnet kumpla na E, więc zależy mi tylko na tym, żeby weszła właśnie na sektor E.
|
Z D można przejsc na E chyba.
Ilość wolnych miejsc: 8.700 Biletów sprzedanych 13.300 Stan na 17:00 |
Jak dla mnie wielki smutek i żenada...
|
Święta są. Przecież każdy wie, że potężny odsetek kibiców, którzy chodzą na Wisłę to przyjezdni. Z takich akademików wpada setki kibiców (tysiące?). W te dni są w domach, Kraków się wyludnia.
|
Jak będzie 20 000 to będzie na prawdę dobrze :)
|
Cytat:
|
Jaka żenada, już dzisiaj pęknie 15k a jeszcze nie wjechały do puli FC ani przyjezdni. Wiec pewnie będzie około 23-25 koła na trybunach ostatecznie. Biorąc pod uwagę, że są święta i część ludzi ma wyjebane na mecze to dosyć solidnie. Ja oczywiście będę :P
|
FC już chyba są w puli z tego co wiem.
|
Podobno dziś do 19 FC miały wykupić bilety i rzeczywiście między 17, a 19 zeszło około 300 biletów na sektor C.
Do tych 15 tysięcy, które mamy obecnie trzeba doliczyć Lecha (1-1,5 tys.) Mamy jeszcze 3 dni, liczę że zrobimy frekwencję na poziomie 21-22 tys. |
Nie rozumiem doliczania amikowców do naszej frekwencji. :D . Co oni Was obchodzą. ?. Milionowa aglomeracja , wolny dzień , topowy mecz a tu takie stęki jęki, algebra i manipulacja. . Sorry ale żałosne to jest.
|
No Krakow to jest w ogole specyficzny (wg wiki 760 tys. mieszkancow). Kurła, problem wyskoczyc na dobrze zapowiadajacy sie mecz 2h + zalozmy godzine w tą i tamtą. Pomijajac juz aspekt karnetow gdzie wychodzi duzo taniej, no masakra :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A obchodzą,dlatego ze są wliczani do ogólnej liczby kibiców na meczu,czy myślisz ze na innych stadionach odlicza się kibiców gości od miejscowych? Frekwencja na poziomie 22 tyś w poniedziałek jest na pewno realna,bo jeśli wiecie dobrze do podanej ilości biletów już sprzedanych nie są dodane vipy,sektor szkolny i kibice gości. |
Mam bilet na E11, wprowadze ze sobą syna, lat 5?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl