![]() |
Cytat:
|
Legia jakby odpuściła walki o mistrzostwo :).Dni Skorży wydają sie byc policzone.
TRZEBA UCIEC PELETONOWI JUTRO NA DOBRE !!!! |
Z czego tu się cieszyć, że nasza liga to same kołki ? Cieszyć się bedziemy jutro, po wygranej z Jagiellonią (oby).
Cytat:
A później przyjeżdziają jacyś rebelianci z Kaukazu i z nas robią sito. Oni prezentów nie rozdają niestety. |
Aż nie mogę uwierzyć, że Legia ten mecz przegrała. Kiedy patrzyłem w 40 minucie wynik 2:0 dla Legii pomyślałem, że już pozamiatane, ale mając w pamięci 2:2 z Podbeskidziem tliła się we mnie iskierka nadziei, że jednak Ruch jakimś cudem to zremisuje. Wynik 3:2 dla Ruchu jest dla mnie szokiem, bo nawet w 2:2 mało kto wówczas myślący racjonalnie wierzył. Nie żebym płakał z tego powodu - wręcz przeciwnie. Byleby jutro nie przegrać i ponownie zyskamy na Legią.
|
w wawie ponoć kibole czekaja na pilkarzy przed glownym wejscie zeby porozmawiac sobie co jest nie tak
|
w Kielcach w 12 minucie 1:2
Polonia dobrze ustawiona wuefista jak na nasze warunki to jest przyzwoity trener |
W Kielcach też niezłe widowisko. w 12 minut trzy bramki.
|
Jak to dobrze że Golański do nas nie trafił... To co ten koleś odwala w kolejnym meczu to sabotaż.
|
Cytat:
|
W Kielcach już 3:1 dla Polonii.
|
Wymarzony przebieg kolejki (mimo remisu Amici). Otwiera się szansa odskoczenia grupie pościgowej na dobre. Z jednej strony - cieszyć będzie wygrana z Jagiellonią i kilka punktów przewagi więcej. Z drugiej zaś - za łatwo te oczka tracą nasi rywale do tytułu. Pamiętajmy, że im słabsza konkurencja, tym słabsza Wisła...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rywale jak dotad robią co moga zeby mp trafilo do nas.mam nadzieje,ze skorzystamy z tych prezentow w pelni., robiac swoje jutro i juz do konca..chyba polonia wawa zaczyna grac-watpie zeby zakwalifikowali sie teraz do pucharow,ale w przyszlym sezonie kto wie...z kolei Bytom coraz dramatyczniej.obawiam sie,ze niestety poleca razem z Arą.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pwnie tak bedzie ze spadna Bytom i Arka ,choc z tego co sie orientuje to oba te kluby graja z parchami u siebie |
Cytat:
PS. Pomijam cyfrę w nicku, ile masz lat? |
Nigdy to przesada :) W końcu dzieki potknięciom rywali z -2 przed rundą zrobiło się +5
|
Cytat:
|
Teraz zobaczylem jakiego gola puscil z Zaglebiem Juszczyk :rotfl: tragedia
|
Cytat:
Z Podbeskidziem tez na ksieżycu nie graliśmy Ja sie obawiam, że jutro Franek sobie przypomni czasy świetności przy Reymonta E; żeby tylko Sasala nie wyjebali do nastepnego weekendu tez "świetną" robote robi w Kielcach |
Obrona Legii zwlaszcza Komorowski to chyba gwozdz do trumny
niewiem co oni maja z bramkarzem ,ale to sa jakies jaja :D Maciej juz chyba zaraz powyrywa sobie wlosy z glowy bo 3 porazka z rzedu musi mocno podciac skrzydla Tylko jutro wygrac z Jagą.....i bedzie pieknie:) |
Następne Mecze Rywali :
Legia: Zagłebie które dzisiaj wygrało.( Czyli Urban coś wniósł do tej drużynki) Amica Poznań (Grająca To samo Gówno) Amica: Polonia W. ( Dzisiaj się coś rozstrzelali) Legia: - Jeśli jutro Wygramy z Jagą, to Ci już mogą sobie odpuścić MP i skupić sie na Pucharach. Jutro wygrywamy (oby), szczerze w to wierze. Modle się o to żeby nasze grajki nie miały w domu Internetu i TV, żeby nie wiedzieli jakie prezenty na świeta im sprawili rywale :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wisła przy ulicy Reymonta 22 w ostatniej dekadzie w najwyższej lidze przegrała tylko 4 spotkania: 2008 Wisła Kraków 1-4 Lech Poznań 14 września, 17:00 (14.000) Rafał Boguski 51 - Rafał Murawski 5, Robert Lewandowski 8, 58, Tomasz Bandrowski 40 2007 Wisła Kraków 0-4 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 19 maja, 18:00 (9.000) Jarosław Lato 20, Filip Ivanovski 49, Adrian Sikora 74, Piotr Świerczewski 80 2006 Wisła Kraków 2-4 GKS Bełchatów 11 listopada, 18:00 (9.000) Jakub Błaszczykowski 64, Paweł Brożek 73 - Mariusz Ujek 1, Radosław Matusiak 5, 23, Tomasz Jarzębowski 51 2001 Wisła Kraków 0-1 KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 16 września, 16:00 (3.000) Wojciech Małocha 61 Podpierając się statystykami, mogę napisać, że wszelka strata punktów na R22 będzie niespodzianką i nie będzie to bełkot zaślepionego miłością kibica. Cytat:
|
Jutro jest jak dla mnie najważniejszy mecz sezonu(nie licząc derbów). Jeśli wygramy to praktycznie przeszkodzić nam w zdobyciu mistrzostwa( o ile sami tego nie zrobimy) nikt nie będzie w stanie. Mówimy o 9 punktach przewagi nad Legią na 9 meczów przed końcem sezonu. Jak mieliśmy chyba 11 punktów przewagi nad Lechem to Maskant zaznaczał że Lech się już nie liczy w walce o tytuł a tu trafia nam się podobna sytuacja z Legią. Oczywiście wszystko fajnie ale jutro musimy wygrać w innym przypadku będziemy frajerami. Swoją drogą nadal nie mogę uwierzyć że wszyscy tak ładnie grają pod nas( aż mam ochotę się ponapinać heh).
|
Ślepa wiara w to, że u siebie nigdy nie przegramy jest nieuzasadniona, ale nie da się ukryć, że R22 to twierdza, która wielokrotnie pozwala nam wygrywać mecze. Mamy najwiekszy procent zdobytych punktow u siebie ze wszystkich druzyn, w tym sezonie jako jedyni u siebie nie przegralismy, w 2009 dzięki domowym meczom zdobyliśmy mistrza. Jutro bedzie dobrze.
|
Może ktoś nawet nie wie ale to do Wisły należy EUROPEJSKI rekord jeśli chodzi o ilość meczy bez porażki u siebie pod rząd.
U siebie zawsze byliśmy mocni. Owszem, przesadą jest pisanie że nie przegramy w tej rundzie u siebie (chociaż.. co najwyżej jakieś remisy, być może już jutro, a nawet przegrana ;)), czasem może zdarzyć się przegrana ale w ogólnym rozrachunku twierdza Reymonta każdemu jest znana i każdemu się tu trudno gra. Patrząc na wyniki wszyscy zagrali pod nas. I nieco trochę pod Cracovię (w sensie parę drużyn odskoczyło im). Musi się jutro udać. Choćby przez samobój. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl