![]() |
kilkadziesiąt biletów dostępnych na C
|
Tez jest troche na D i E. Jak ktos chce to znajdzie cos dla siebie.
|
No na C (C2, C3, C4) jeszcze sporo miejsc, na B12 2 wolne, na D11 i D12 po jednym.
|
Cytat:
do południa pewnie ich juz nie bedzie |
Cytat:
Ciągle natomiast można kupić karnety na G i C5 |
No to kto bieletu nie ma niech kupuje co zostalo na innych trybunach lub bierze karnet na c5. Pojedynczego biletu juz nie kupicie za bramke.
|
Cytat:
Jest jeszcze jakieś 50 biletów na C2,C3 i C4 |
Cytat:
|
Tak trudno się zalogować? Zwolniły się po prostu miejsca na C (z racji karnetów) i na ten moment jest dostępne niecałe 100 biletów na tą trybunę.
|
Stąd że wczoraj zakończyły się rezerwacje karnetów z jesieni, i te kilkadziesiąt osób nie przedłużyło.
|
Na C jeszcze ostatnie sztuki zostały, w sumie na górę B jest trochę biletów. Nie wiem czy to system jakoś błędnie działa czy co (rano nie było).
|
Może ktoś "przebukował" bilety z B na C.
|
Cytat:
ja chciałem zmienić sektor i mi pisali, że nie da rady |
Zostało ok. 3 500 biletów na Derby!
SKWK |
:tsw_gniazdowy:Ostatecznie nie ma biletów na C na derby!!
|
Cytat:
|
Ale to już powinno się rano zwolnić, a rano jak patrzyłem były tylko 2 miejsca wolne na B.
|
Czy bilety będzie można kupic na sektory h21 bądź h11 ?
|
Cytat:
Jedynie można gdybać.Ja obstawiam ze będzie zielone światło aby sprzedawać na te sektory bilety. |
Mam takie pytanie. Otoz placilem za karnet przeztenc caly system. Kase pobralo a karnetu jak nie bylotak nie ma. Poszedlem dzis do strefy kibica a tam mi powiedzieli, ze niby sie kasa automatycznie zwroci, wiec zgod ir z ich zaleceniem powtorzylem transakcje i znowu to samo. Zezarlo mi w cholere kasy, w payu napisali, ze przekazali kase Wisle. I tutakie pytanie, nie wiecie moze do kogo sie mam zwrocic o zwrot tej kasy? Bo to lekka paranoja jest...
|
no raczej klub ciśnij,
|
Cytat:
Ale mogę się mylić. |
Nie mam pojecia. Wyglada to tak, ze przelew wyszedl z banku mam potwierdzenie, ale na Wisle w statusie transakcji nic sie nie zmienialo...
|
Byłem wczoraj przedłużyć ważność karty 2 znajomym i nie było z tym żadnego problemu. Oczywiście formularze miałem wydrukowane i były przez nich podpisane :)
Może komuś będzie przydatne takie info :D |
Stan na dziś godzina 10:00
W sprzedaży są bilety na: Pół sektorów E 14 i E15 Prawa połowa E26 Trochę E24 Trochę E23 Połowa lewa A11 Połowa prawa A23 Resztki A 21 Resztki H23 1/3 sektora H22 Sektor F ? Sektor H21 ? |
Karnetów na C zostało - 74!
Biletów na E23 - 48! Biletów na E24- 98! Biletów na E13- 140! Biletów na E14 ok 200! Biletów na E26 ok 220 Biletów na A23 -189 Biletów na A11- ok 300 Biletów na H23 -18 Biletów na A21 -19 Biletów na H22 - ok 100 W sumie na otwarte sektory: Biletów i karnetów z tych sektorów zostało ok 1408 G nie liczę, bo to jakaś specyficzna sytuacja. Żydów też nie, bo oni mają sprzedaż od poniedziałku do czwartku i nie wiadomo, czy zdążą wykupić :D I zostały jeszcze E16, H11, H21 do otwarcia! |
coś spada prędkość sprzedaży biletów. Zostało pewnie z 2500-3000 biletów, wiec namawiać ludzi zeby kupowali zeby w dniu meczu już nie było biletów!
|
E 16 to jakaś kampania Tyskie a co za tym idzie pewnie 1/2 sektora puste będzie. Myśle że H11 i H22 otworzą jednak ale zrobią buforek mały od okrąglaka.
|
2800 biletów do końca!
Wszyscy na Derby! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl