![]() |
Cytat:
A to nie miało być od czerwca 2010?? Ja tak przynajmniej słyszałem. |
Witam. Mam pytanko mam play station 2 przerobionego na action repley. Oriętuje sie ktos czy mozna go przerobic drugi raz tak zeby odrazu odpalac od plyty z gra a nie poprzez action repleya ?? Jak jest taka mozliwosc to gdzie mozna tak przerobic i jakie koszta ;)
Z góry dzieki |
Mam Pendrive Kingston DataTraveler 8 GB i pewnego razu kolega miał pewną rzecz mi nagrać na tego pendriva a że mało było miejsca to sformatował go do roszerzenia NTFS i teraz coś się poje.bało bo np,jak zgram na niego film i chcąc go ogladnoc na DVD to mi wogole nie czyta.I teraz chce mieć ustawienie takie jak były na poczatku.
Wiecie jak to zrobic ?? |
Cytat:
|
Nie działa mi You Tube mimo tego że wgrywam flash playera to dalej jąk chce odpalic film pisze mi żeby go wgrac. Miał ktoś podobny problem?
|
Cytat:
a jak to zrobic?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
czy jezeli zdałem niedawno kat B to zeby zdawać kat C musze jakiś okres mieć prawko na B czy odrazu można?
|
Cytat:
Podbijam ... |
Mam problem, mój problem to matematyka,a le konkretnie o co mi chodzi. A więc mamy np takie zadanie z obliczania prawdopodobieństwa zdarzeń za pomocą drzewek.
Mamy 3 kule żółte i 4 czerwone losujemy 2x ze zwracaniem. A) wylosowano dwie kule tego samego koloru b) wylosowano conajmniej 1 kule czerwoną PS: Najlepiej byłoby czytelnie na kartce, a następnie skan. prosiłbym o narysowanie także drzewka, bo mam identyczne zadanie tyle, że bez zwracania i chciałbym sprawdzić czym sie różnią rozwiązania |
Oientuje sie ktos , czy w Carrefourze na Czyzynach sa jakies butiki ze sportowa odzieza (np. Adidasa) ?
|
do usunięcia
|
poszukuję najnowszych map do TOMTOM GO 720. może je ktoś gdzieś widział w internecie ??
|
Cytat:
|
gdzie w Krakowie można na łyżwach pojeździć i ile kosztuje wypożyczenie łyżw?
|
KRAKOWIANKA ul.ŚIEDLECKIEGO hala targowa
Aktualności grudzień 2009 Ślizgawki na lodowisku przy ul. Siedleckiego 7 http://www.cracovia.pl/news/n3526.jpg Na lodowisko przy ulicy Siedleckiego 7 wróciły 90-minutowe ślizgawki! Serdecznie zapraszamy! Duża Tafla: 23.XII.2009 (środa): 13.00; 15.00; 17.00*; 20.00 24.XII.2009 (czwartek): lodowisko nieczynne 25.XII.2009 (piątek): lodowisko nieczynne 26.XII.2009 (sobota): lodowisko nieczynne 27.XII.2009 (niedziela): 11.00; 13.00; 15.00; 17.00; 19.00 28.XII.2009 (poniedziałek): 13.00; 15.00; 17.00*; 20.30* 29.XII.2009 (wtorek): 13.00; 15.00; 17.00; 20.00 30.XII.2009 (środa): 13.00; 15.00; 17.00*; 18.30*; 20.00 31.XII.2009 (czwartek): 11.00; 13.00 1.I.2010 (piątek): lodowisko nieczynne 2.I.2010 (sobota): 11.00; 13.00; 15.00; 17.00 3.I.2010 (niedziela): 11.00; 13.00; 15.00; 17.00; 19.00 4.I.2010 (poniedziałek): 20.30* 6.I.2010 (środa): 16.00*; 20.00 * ślizgawka trwa 60 minut ** ślizgawka może być odwołana z powodu rozgrywek PLH Ceny ślizgawek wynoszą: bilety normalne: 10 zł, bilety ulgowe: 8 zł. Istnieje również możliwość wykupienia karnetów na 10 wejść, odpowiednio w cenach: normalny - 90 zł, ulgowy - 70 zł. Bilety można nabyć na lodowisku. Na miejscu znajduje się również wypożyczalnia łyżew (cena za wypożyczenie wynosi 7 zł). Szczegółowe informacje można uzyskać pod numerem telefonu: (012) 421 13 17 oraz (012) 29 29 100. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak z innej beczki - wie ktoś czy na pierwszym semestrze na AGH można się ubiegać o przedłużenie sesji?
|
No ba czemu by nie, o warunek też można ;)
|
Chcę obejrzeć film na moim stacjonarnym DVD ale wyświetla tylko bardzo małe napisy i niewygodnie się ogląda, powiększyć się nie da. Wie ktoś czy można jakimś prgramem te napisy powiększyć i połączyć z filmem lub coś takiego?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś co się stało ze stroną ultras tifo? coś takiego, tam były zdjęcia opraw wielu klubów.
Z góry dzięki za odpowiedź. już znalazłem ;) dla zainteresowanych, http://www.ultras-tifo.tk/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanie odnośnie filmu Lśnienie
o co dokładnie chodzi w zakończeniu, mianowicie w tym motywem ze zdjęciem? wprawdzie główny bohater wspominał coś o deja vu jakie miał zwiedzając ten hotel, ale kto to był na tym zdjęciu? nie czaję tego do końca :) |
Cytat:
|
jak z polskiego nazywa się ten materiał: Membranplater, albo jak go szukać??
http://www.litex.no/default.pl?showPage=214 jest to materiał z którego robi sie rózne konstrukcje a nastepnie ukąłda na tym płytki Nieaktualne już wiem |
Witam, na dniach kupuje samochód (VV lub ford) i chciałbym go przed zakupem sprawdzić w jakiejś stacji diagnostycznej...
i pytanie do Was jaka STACJE DIAGNOSTYCZNĄ polecacie na terenie KRK? kumpel polecał POLMOZBYT ? prosze o odppowiedz;) |
skąd dowiedzieć się jaki jest numer do pracodawcy ?
http://www.gupkrakow.pl/oferty_gup/o...y=11913#koniec ?? |
co do warunku na AGH
można dostać na dziennych warunek po pierwszym roku - jest to na pewno praktykowane na elektronicznym wydziale... na reszcie różnie bywa z tego co wiem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Polecacie jakąś grę tenisową na PC ,najlepiej starszą o małych wymaganiach:)
|
gzie w Hucie zdejmę sim locka? i ile się czeka??
|
Cytat:
|
Cytat:
http://peb.pl/sportowe-wyscigowe/190...series-pl.html |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl