![]() |
Jutro wygrana i idziemy w ślady Borussii Dortmund :D
|
Maciek musi zostac w Legi do konca sezonu, wtedy potwierdzi swoja prawdziwa wartosc, tzn wygra nam kolejnego mistrza :)
|
Cytat:
|
Napisze tak, na miejscu trenera Skorży albo powyrywałbym sobie włosy z głowy, to z bezradności albo zdemolował szatnie po meczu :pobity:
Przecież to jest kryminał!!! Nie pierwszy, nie trzeci, nie piąty mecz w którym Legia albo traci głupie bramki przez fatalną postawę bramkarza, albo prowadzi 2-0 do 45+1 minuty i przegrywa, albo coś, albo jeszcze... Nie zazdroszczę. Naprawdę. Żeby nasi oglądając to spotkanie wyciągnęli wnioski na przyszłość. Chyba czas Maćka w stolicy minął. Świetne dwa mecze, wczoraj i dziś. Kibicowsko i piłkarsko :) |
to chyba sen legła wtopiła
|
Nie jarajcie się tak, bo jeszcze nie wygraliśmy z Jagą.
|
Cytat:
|
Chyba w systemie ITI zainstalował się trojan pod nazwiskiem Skorża. 3 porażka z rzędu, aua ...
|
Zostało 11 kolejek, mamy mecz z Wisłą u siebie. Przede wszystkim musimy zdobywać punkty, a nie oglądać się na rywali. Nie wyjadę stąd, dopóki nie zdobędziemy mistrzostwa" - mówi Astiz. Zatem zapowiada się pobicie rekordu ligi bo na stoperze 40stolatek jeszcze nie grał ;-)
|
A ja tylko przypomnę, że min po meczu z Ruchem na tym forum były głosy, że jak na razie gramy ze słabymi. Napisałem wtedy, że właśnie wygranymi ze słabymi zdobywa się mistrzostwo. Napisałem, też że ja osobiście nie potrafię wskazać silnych i słabych w naszej lidze.
|
Cytat:
Benitez też sobie znajdzie robotę. Bełchatów, ew sentymentalny powrót na stare śmieci - Polonia Warszawa. Po roku Lech i td. Skorża dostał kasę na transfery, gra z bardzo dobrym dopingiem blisko 20 tys. gardeł na każdym meczu (a to wielki atut, którego brakowało czasmi Urbanowi np.). Po kilku latach nerwowych wreszcie zrobiło się w Legii pozytywnie - i przyszedł Maciej i wszystko spier*olił :lol: Też trzeba potrafić... |
Piękny wynik - a właściwie wyniki (Legia, Amica) - jutro trzeba to wykorzystać:)
(Bo inaczej będziemy większymi frajerami) |
I tak Skorza moze sie cieszyc, ze własicielem Legii nie jest Wojciechowski
|
Legia wysuneła sie na 2 miejsce w tabelii w ilości porażek
a nadal zajmujme 4 miejsce :shock: po 20 kolejkach roznica miedzy 3 a 11 druzyna w tabeli to 4 punkty:rotfl: drugiej takiej ligi to w Europie nie ma na pewno |
coś niesamowitego, wielkie brawa dla Ruchu, który z roku na rok pokazuje że bez wydawania wielkich pieniędzy na zawodników, promując swoich młodych zawodników można osiągać sukcesy.
Maciek chyba długo tam już nie zagrzeje miejsca i jego marzenia z dzieciństwa się nie ziszczą. może to jest moja małostkowość, ale nic mnie tak nie cieszyło jak zachowanie kibiców gwiżdżących i machających na swoich zawodników po meczu, widać że maja problem z którego ciężko im będzie wyjść. Ale możliwe że to problem na podłożu psychologicznym. Ze Śląskiem prowadzili 1:0, w Bełchatowie przy stanie 0:0 zmarnowali karnego, w dzisiejszym meczu 2:0, i w tych sytuacjach zamiast wykorzystać i dobić leżącego przeciwnika, tracą głupie bramki i przegrywają mecze. Niewątpliwy sukces Legii: "Liga będzie ciekawsza!" |
My na szczęscie mamy więcej szczęscia w meczach niż Amika i Legia.
Nie ma co się smiać z nich czy Skorży bo jak jutro nasi prze.......ą to nikomu do śmiechu nie będzie. Patrzmy na siebie bo lepsi nie jesteśmy, tzn oni nie są, gwiazdki z treneiro . |
Cytat:
Nasze gwiazdy też już przeje... z Podbeskidziem i remis w Bytomiu, więc nie ma się co cieszyć z MP jeszcze. |
Po takim meczu Ruch za Piecha będzie chciał 1 mln euro, więc nie ma co liczyć że przejdzie do nas.
|
ale nie można też tak pesymistycznie podchodzić, wygramy będzie świetnie 8 pkt, przegramy, trudno nic się nie dzieje dalej jestesmy liderem, wciąż wszystko w naszych rękach !
wiecej pozytywów panowie ! ;) |
Cytat:
|
Tak w ramach studzenia głowy:
1. My musimy wygrac jutro! 2. Wielki kryzys jest początkiem wielkiego odreagowania..Także spokojnie z ta Legią. Jeszcze nie umarła. |
29 goli straconych przez Legię robią wrażenie. Po 20 meczach..
|
Teeraz każdy zadaje sobie pytanie czy nasz liga jest taka slaba że wszyskie druzyny są równe czy na odwót że jest silna i wszyscy idą ku lepszemu;D Co do ruchu Piech naprawdę jak Rooney w MU:D dzisiaj w West Ham:)
Żeby tak jutro nasi wygrali:> Co do Legii to im stadion całkowicie nie pomaga... |
Teraz widać, ile Mucha znaczył dla Legii i ile punktów im wywalczył był.
|
Liga to by byla ciekawsza jakby Legia zaczela nas gonic a tak to wszyscy nam Mistrza oddaja bez walki. No chyba ze ciekawsza bedzie walka o miejsca 2-4.
Dla nas ta kolejka JUZ jest zajebiscie udana. Co by sie jutro nie stalo to nadal wyprzedzamy rywali o dwie dlugosci (no jesli bysmy przegrali to by sie Jaga zblizyla ale jesli by byl remis to nie ma tragedii). To ze Legia, Amica i Slask nie punktuja za 3 to jest dla nas zbawienie, bo my dalej mozemys obie pozwalac na glupie straty pkt i dalej bedziemy miec te kilka meczow zapasu! |
Największym problemem Legii jest atmosfera jaka tam panuje. To jest coś podobnego jak w Polonii.Piłkarze jak na polskie warunki nienajgorsi, wg mnie trener też nienajgorszy ale nie ma tam parcia na zwycięstwa nie ma kolektywu nie ma duchu.
|
Wszyscy robia wszystko, żeby Wisła była mistrzem.. wole nie myśleć co trzeba zrobic żebyśmy tego nie wykorzystali.
Swoją drogą Skorża fantastycznie odgrywa swoją rolę w Warszawie.. U nas zajęło mu dwa lata, żeby piłkarze zapomnieli jak się gra, tam po kilku miesiacach niesamowite efekty! |
Cytat:
|
Ale nam grupa pościgowa sprawiła piękne prezenty.
|
UWAGA, Skorza po meczu :D
- Czy myślę o dymisji? Póki co nie myślę o tym ostatecznym rozwiązaniu. Moją pracę zawsze będzie się rozliczać z wyniku, ale może to zabrzmi dziwne ale wiele nam nie brakuje. Przegraliśmy ostatnie trzy mecze, ale mogliśmy wygrać równie dobrze. - Czy myślę o wstrząsie? Nie wiem czy o to teraz chodzi w tej drużynie. Jak się wyciska cytrynę to w pewnym momencie nie ma już czego wyciskać. On jest nie do podrobienia :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl