![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kluczem do sukcesu w uzyskaniu jak największej frekwencji jest , sprzedaż dużej ilości karnetów.
Marzy mi się sprzedaż na poziomie 75% pojemności stadionu ,ale to chyba w obecnej chwili niemożliwe. |
narazie spokojnie z tym kompletem, niech się sprzedają bilety, my zachęcajmy wszystkich do przyjścia na mecz derbowy, m.in. wśród znajomych i rodziny. Co do H11i H21 to myślę, że klub na te sektory nie będzie sprzedawał biletów, ze względu na zalecenia POlicji. Zresztą te sektory lubiały być w przeszłości obrzucane przez kibiców gości (np. przez Amicę), a po tych, co teraz przyjadą to z pewnością można się tego spodziewać. Na tych sektorach przeważnie są osoby, które mozna nazwać piknikami oraz rodziny i dzieci. Klub nie zaryzykuje tego. Ale spokojnie, jest tyle innych miejsc, że raczej wszystkim chętnym starczy.
|
Ale wtedy jeszcze nie było okrąglaka:
https://www.youtube.com/watch?v=SI_GhQ9WKeE |
Wiadomo co z karnetami na C ?
|
Do 15 lutego można przedłużać. Nie wiem co, jeśli chcesz kupić karnet, a na to miejsce już jest sprzedany bilet na Cracovię.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
|
Jeśli nasza frekwencja przekroczy 25 tys. (bez parchów) to czapki z głow. Pamiętajmy, że gramy ze słabym sportowo klubikiem (to nie Legia czy inne topowe drużyny), który większość pikiników zapatrzonych w czysto sportowe elementy, nie zachęci do przyjścia na stadion. czyli większość obecnych na stadinie to będą ludzie, którzy przyjdą na stadion głownie ze względów kibicowskich. I to będzie bardzo dobry wynik. Tym bardziej, że pogoda nie rozpieszcza, bo to nie ciepły maj czy czerwiec ale luty. Tak więc panowie, nie wybrzydzajmy.
Cytat:
|
Mimo wszystko wzgledy kibicowskie...
Myślisz, że bez kibiców gości więcej biletów zostałoby sprzedanych? Wątpię. |
Cytat:
|
Moim zdaniem zamykanie H11 i H21 to chora sytuacja.
Stadion jest nowy, ktoś wziął kasę grubą żeby wszystko było chociaż "dość" funkcjonalne. Pomijam już względy estetyczne. Przyjeżdża kolonia dziewczyn i nikt nie jest nad tym w stanie zapanować. No k..., przecież wystarczy zrobić jeden podsektor na G buforem i gitez. Oni się rzucać po pleksi będą nawet przy obecnych ustaleniach, zresztą zobaczycie sami. A zamykanie dla nas sektorów H11/21?? Co oni posiedli zdolność teleportacji? I proszę nie wspominajcie zimnych ogni Amici bo idąc tym tropem daleko nie zajdziemy i zaczniemy zachowywać się jak Tusk. Zamykamy stadion bo BYĆ MOŻE będą burdy. |
Cytat:
wisła.krakow.pl Cytat:
Czyli wynika, że H21 i H11 nie mogą być zamknięte Na ten moment sprzedane jest w sumie 23 tys biletów w tym, +/- 21 tys na sektory gospodarzy Edit: Zresztą ja nie widzę żadnej potrzeby robienia bufora na H21 a tym bardziej wyłączania całego sektora. Dolna zresztą też jest zasłonięta przez okrąglak, ale już prędzej można kilka rzędów wyłączyć i tyle a nie cały sektor, bez jaj Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tak jak tu: http://s.om.net/om/file/200609/supp_psg1.jpg |
zboczyliśmy na inny temat odnośnie buforów itp. Dla mnie sektor G3 na początku jak chodziłem na Wisłę był idealny, blisko gości a i tam sie śpiewało stało. Ale bufor na H to jest jakiś dramat, paranoja... Co zrobić państwo POlicyjne
|
Najpierw wykupmy dostępne miejsca, a pozniej psioczmy na bufor na H11 i H21.
|
Cytat:
|
Ale to są Derby i zawsze to jakiejś otoczki dodaje, nawet dla zwykłego piknika.
|
Zgadzam się z tym co piszecie, ale weźcie pod uwagę, że cześć osób (pewnie w dużej mierze kobiet) boi się iść na taki mecz. Chodzi mi o takich kibiców którzy odwiedzają stadion 2 razy do roku.
Tego typu osoby wolą się przejść na mecz z Legią (bez udziału kibiców gości) czy zgodowy. Propaganda medialna robi swoje. |
Cytat:
Co to znaczy czysto kibicowska strona medalu? Tak mogą myśleć ludzie z Londynu Chicago i Australii którzy specjalnie jadą na taki mecz a nie leszcze w kapturach z Azorów Krowodrzy czy II pólku, którzy w przeciwieństwie do wielu pikników "nie mają czasu" poświecić 3 godziny raz na 2 tygodnie na Pogoń, Koronę, Śląsk, Lechię, Piast, Zagłębie itd. i C jest puste, ale jak są derby to ich przyciągają "kibicowskie" sprawy - śmieszne. To jest ten sam kaliber, "kibice" od święta, od Legii derbów i Ligi mistrzów nie ważne czy piknik czy samozwańczy "fanatyk". |
Nigdy nie zapomne widoku na ulicach przy stadionie przed meczem z Legia.
Ludzie witajacy sie ze soba,rodziny ,itd jakby nie widzieli sie od dawien dawna ,no ale raz do roku trzeba sie na Wisle spotkac. Widok niespotykany ,do dzis mam go w pamieci. Co do frekewcjii to efekt derbow jak cos w stylu 'miasto w panice" juz chyba mamy za soba,ale wiadmo ze Krakow to specyficzne miasto. |
4 900 biletów, tyle wejściówek zostało do nabycia na Świętą Wojnę!
SKWK Kto nie ma biletu, niech się spieszy z zakupem ! |
No moze komplet odliczajac niektore miejsca co biletow nie mozna kupowac bedzie
|
Nie zwlekajcie do ostatniej chwili z zakupem biletu w dniu meczu sprzedaz internetowa bedzie zamknieta a przed kasami moze utworzyc sie gigantyczna kolejka z ktorej wiekszosc odejdzie z kwitkiem ;)
Jest jeszcze troche karnetów na C ! |
Na C2 są dostępne 4 bilety
|
Pamiętajcie, że dziś kończy się rezerwacja karnetów.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl