![]() |
juz mielismy "Iga"
Adis był ok, bronił niezle, wyglądał jak hamior, 23 lata W czym on nie spasił Kazimierskiemu...Żeby sie nie skonczylo, ze wymienił stryjek siekierke na kijek i zamiast 23 letniego młodego perspektywinczego chłopaka weźmiemy droższego starego makarona |
Viera...gdyby to byl...zgadzalo by sie...zawodnik z dobrej ligi...znany...ograny...ale narazie są to domysly
|
szykuje sie akcja: szukamy wolnych włoskich bramkarzy na całym świecie
|
Cytat:
|
jakbysmy kupili jakiegos reprezentanta to swietnie
|
hmm czyli skoro tak w tajemnicy to trzymaja to chyba chca zaraz po sparingu jutro podpisac z nim kontrakt bo tak to by nie było sensu robic teraz z tego wieliiej jendodniowej tajemnicy a jutro ujawnic kto to bedzie i nadal nie podpisywac kontraktu tylko sie bawic np w jakies testy dalsze :P
Fajnie sie robi w Polsce. Teraz kluby wyczuły kase to beda sie starac o transfery, tym badziej Nasza Wisła ktora moze na awansie do LM zarobic jak na polskie warunki oszałamiajaca kase Ciekawe jaki kontrakt zarzada ten super bramkarz :D |
Już nie wymyślajcie. Pewnie kolejny ogórek do testów.
A Kazimierskiemu to stary diabeł nie dogodzi :) Nie wiem po ch się go słuchają. Jak Bednarz ze Skorżą byli na tak w sprawie Nurka to demokracyjnie Kazio powinien zostać przegłosowany. |
Jezus Maria... pewnie mają zamknięty trening taktyczny przed Levadią a tu zbiorowe szczytowanie odchodzi.
|
a cóż to za rozczarowanie będzie jak się okaże że tym bramkarzem jest jakis nie znany piłkarz
|
a moze poprostu trzymaja to w tajemnicy gdyz i Legia wobec spekulacji o odejsciu Muchy, i Lech gdyz odzedl juz Kotorowski a i Turina jest na liscie transferowej - szukaja rowniez bramkarza?
przeciez nic nam chyba nie zaszkodzi dowiedziec sie dzien pozniej o kogo chodzi nie? a jesli moze pomoc w negocjacjach to czemu nie... |
Cytat:
|
tam ktoś sie podszywa pewnie.
Kazdy tam moze napisac jako Redakcja. Według mnie nie ma szans na wypozyczenie go. Jest paru bramkarzy ciekawych wolnych z wloskimi korzeniami. |
Cytat:
a poza tym, to on już kilka lat w Polsce i Czechach siedzi, więc wątpie aby ktoś o Nim tam(Włochy) słyszał. |
ja mam tylko nadzieje że nie bedzie to wiekowy bramkarz coś w stylu Angelo Hugesa
|
|
Jezu 3 strony i na kazdej po 10 nazwisk tego testowanego brmkarza
Nie wiadomo w co i komu wierzyc :D :D A tak na powaznie to sprawdza tego goscia i podjema decyzje czy on czy Nurek.Bosniak mi w sumie zaimponowal,pewne wyjscie ,duza dynamika ,pewnosc siebie.Ja bym go wzial zwlaszcza ze chce u nas grac i dobrze sie czuje w zespole. Ale ciekawe ,bo Skorza i Bednarz byli do Nurka przekonani a tu nagle testuja kolejnego.Kaziemrski znowu miesza ,mogl wczesniej jezdzic i obsewrowoac i tak teraz by pokazal efekty swoich poszukiwan a nie wybrzydza za piec dwunasta jak niedlgo Levadia czeka. |
A co to? Zgaduj Zgadula? Jakaś nowa zabawa, tak? Polega na wymienieniu wszystkich włoskich bramkarzy jakich znamy, czy jak? Bo widzę że posty o tym testowanym gk to istna śmieciarnia.
|
Cytat:
Normalnie przyjście Włocha byłoby mniej prawdopodobne. |
Zgadzam się, zawsze to jednak dobrze wiedzieć że będzie można z kimś porozmawiać w ojczystym języku.
|
w sumie to mogliby na stronce juz podac jakies konkrety, a tam pisza jak my juz wiemy 2 dni wczesniej...
|
Ja się tylko zastanawiam jak kożna kogoś wogóle po kryjomu testować. I nie rozumiewm jak do tej pory mogła nie wyciec informacja o tym kto jest testowany, chyba że po prostu jeszcze wogóle nie przyleciał do Austrii. Bo nie uwieże że ta zgraja sępów/szpiegów, żerująca na naszym zgrupowaniu nie może wyciągnąc takiej informacji...
A ja mam tylko nadzieje że: - nie będziemy wyporzyczali nikogo, bez możliwości transferu definitywnego. - bramkarz nie będzie starszy jak 32 lata - nie będzie gwiazdorkeim traktowanym ulgowo Droga redakcjo prosimy o info w sprawie tego piłkarza, nawet jeżeli nie jesteście na 100% pewni, aby położyć kres spekulacjom, i wymysłom osób "dobrze poinformowanych" |
Cytat:
|
Ale to ma byc Wloch a nie bramkarz z Serie A. Rownie dobrze moze se przyjsc z ligi rosyjskiej czy innej :P
|
Nie ważne kto to jest, najważniejsze by miał umiejętności większe od Nurkovica..
|
Wydaje sie, ze gdyby Nurkovic przyszedl na testy zima to juz od pol roku bylby naszym pilkarzem. Bo Siilanpaa to zawalil sobie te testy, o ile dobrze pamietam zlym wystepem w sparingu. A "Nurek" bronil naprawde dobrze.
|
Cytat:
|
|
Dobre chłopaki macie jazdy :] z tymi bramkarzami , pożyjemy zobaczymy :] ja jestem ciekaw jak sie ma sprawa z ewentualnym napastnikiem ;)
|
Tylko ciekawe czy tego newsa dowiemy sie dzis, ale watpliwe. Chyba ze juz dzis podpiszemy kontrakt " z tym tajemniczym wloskim, bramkarzem, jakiego w Polsce jeszcze nie bylo :D "
|
pocieszający jest fakt, że nie od dziś wiadomo, że włoscy bramkarze są najlepszymi bramkarzami na ŚWIECIE!
Buffon np. Cytat:
:lol: ktoś tu już miał na forum "źródła telefoniczne" i na troszkę "odleciał na banicję"... |
Żebyśmy tylko nie trafili na Salzburg, chyba nikt by tego nie chciał, nawet gdyby tam nie było Vladavicia
A co do bramakrza: jakoś to okienko transferowe zdązyło mnie już nauczyć cierpliwości. |
Aktualizacja: Drugi z testowanych latem przez Wisłę bramkarzy nie dotarł na popołudniowy trening.
Nie łapie, o kogo chodzi? |
O tego makarona.
PS: zostaniemy tylko z jednym bramkarzem ;] Nurkovic sie wypnie (nie dziwie mu sie, trzeba sie szanowac), Wloch bedzie slaby i tyle ;] |
Cytat:
|
jeśli nie dotarł ten bramkarz to może oznaczać że podpiszą z Nurkoviciem, chyba że sie jeszcze pojawi, albo podpisze kontrakt bez testów
|
Cytat:
|
A co się z tym Ettienem w końcu stało?
|
Cytat:
A tak poza tym, ktoś jeszcze chce bana? Dzisiaj idą hurtowo, więc jeżeli znacie jeszcze jakieś nazwiska bramkarzy z półwyspu apenińskiego, to się nie krępujcie. Za 3+ bramkarzy tydzień gratis!* __________________________________________________ __________________________________________________ ______ * Oferta ważna do końca okienka transferowego lub do wyczerpania cierpliwości modów. Powyższy post ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w myśl art. 66 Kodeksu Cywilnego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl