![]() |
Standard zamarznie na Reymonta, jak rok temu Braga na Lechu.Fajnie byłoby ze 2-0 wygrac z Belgami..
|
Cytat:
|
jak ma zamarznąć skoro sami grają teraz przy -10 stopniach ?
|
Szybciej nasi zmarzną, połowa naszych to w końcu z ciepłych krajów jest:P
|
a w dniu meczu ma być -4 a nie -10 ;)
niech wygra lepszy i tyle ;) |
Mi cos intuicja mówi ze nie bedzie tak źle i 2-0 dla nas.
Oby. |
Jeśli chcemy awansować to 2-0 minimum. Boję się że jeśli nawet wygramy 1-0 to może okazać się to za mało przy ich fanatycznej publiczności na tak dużym obiekcie i przy tak sportowo trudnym rywalem. Przypominam Apoel
|
Cytat:
|
Z Apoelem za gorąco, teraz za zimno, może wprowadzić kolesia który macha chorągiewką - jak w skokach. W razie czego nie dopuści do meczu bo są "złe warunki" :rotfl:
|
Cytat:
|
Z naszą obroną to w....... murowany będzie.
|
Standard rozpracowany - na pewno bedzie ciezko.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...enerem_bahrem/ |
To już nie grupa więc może nie będzie lekceważenia jak Odense w pierwszy meczu grupowym...
|
a z Odense zlekceważyli ?
prosze Cie zagraliśmy przesłabo i dlatego przegraliśmy |
Pierwsza połowa to była gra na stojąco - obejrzyj sobie raz jeszcze. W drugiej naszym gwiazdkom zaczęło się chcieć biegać i powinno być 2:1 dla nas... A to, że mamy obronę na poziomie takim jak z czasów Karabachu to inna sprawa.
|
powtórek oglądał nie będe bo inaczej sie ocenia mecz przez pryzmat Tv a inaczej jak patrzysz z boku.
Zagraliśmy megapytę i nie bede tłumaczył profesjonalistów ze odpuścili. Bo jakby odpuścili pierwszy mecz w grupie to oni są bandą ch**a a nie profesjonalistami. Juz po 5 minutach i wslizgu Chaveza widac było ze Nasza obrona słabą jest ... a i w ogole to popularne "grali na stojąco" .. - tak sie gra jak sie nie ma pomysłu na grę... |
Cytat:
PS. Za taką kasę to bym biegał od bramki do bramki. :) |
Gdyby nas Fulham nie olał i Twente nie wystawiło tak słabego składu w ostatnim meczu to temat Wisły w Europejskich Pucharach byłby już zamknięty. Mam nadzieję że przez okres przygotowawczy lepiej się zgrali(mamy w końcu ten sam skład) i nabrali pewnego doświadczenia po fazie grupowej. Patrząc na naszą obronę mecz pewnie nie będzie nudny (Pereiko raczej nie będzie się nudził) a nam przysporzy adrenaliny. Plusem jest że faktycznie Standard delikatnie nas lekceważy dlatego pierwszy mecz musi dać nam dużą zaliczkę przed rewanżem.
|
Cytat:
|
Fakt, masz rację że nie graliśmy pewnym składem co miało ogromny wpływ na postawę drużyny ale ja nie martwię się o ofensywę a defensywę. W fazie grupowej mieliśmy atak dość przyzwoity z Bitonem na czele(wiadomo że z Meliksonem czy Małeckim to nieporównanie) ale obrona pozostawia wiele do zarzucenia. Teraz mocny przeciwnik będzie mocno zmotywowany i stracona bramka u siebie może nas pogrążyć. PS. W sumie to zobaczymy w Czwartek bo teraz to gadka o dupie Maryni która nic nie zmieni.
|
Witam, mam pytanie odnośnie najbliższego meczu z Standardem Liege. Mianowicie czy inna osoba może kupić mi bilet na ten mecz ? Ja i ta osoba nie posiadamy karty kibica. Czy bez problemu wejdę na mecz ? Nie wiem jak to teraz funkcjonuje na stadionie bo dawniej nie było problemu ,a teraz w ekstraklasie takiej opcji nie ma. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
OK dzięki . PZDR
|
Może piłkarze Standardu wezmą przykład z piłkarzy Barcelony, którzy wydawali się być wczoraj na meczu z Osasuną wielce obrażeni na warunki, jakie im sprezentowała pogoda. Jeśli zagramy tak jak Osasuna w tym meczu, to o awans jestem spokojny :D
|
wątpię aby Standard aż tak bardzo się przestraszył pogody( podobno ostatnio grali na śniegu). Standard nie jest Barceloną aby sobie narzekać. Wyjdą do meczu na poważnie tak jak my, obyśmy byli lepiej dysponowani
|
musimy tez zdac sobie sprawe ze jestesmy beneficjentem systemu grupowego , gdyby byl pucharowy , to odpadlibysmy w kazdym z 3 dwumeczow (tzn jak odpadlibysmy w pierwszym to pozostalych dwoch by juz nie bylo - ale kazdy z nich jest w plecy wiec nie ma co sie zastanawiac w jakiej bylyby kolejnosci)
Wisla - Twente 3:5 Wisla - Fulham 2:4 Wisla - Odense 3:4 |
Oglądałem Standard tuż przed serią ich zwycięstw , z Westerlo na wyjeździe ( 0:0 ) .
To co zobaczyłem nie zdziwiło mnie , grali na wysokim poziomie , indywidualnie mają lepszych zawodników od nas, niektórzy naprawdę potrafią zakręcić albo oddać dobry strzał z każdej pozycji . Jak zwykle mam tak,że im bliżej do meczu tym mniejszy optymizm, ale czuję ,że Wisła zagra z zębem i da nam trochę radości ;)) Śniło mi się,że jakimś cudem na mecz nie poszedłem tylko oglądałem w TV , wygraliśmy 1:0 po strzale Bitona w 80. minucie z 30 metrów po ziemi , w dodatku rykoszet. A najlepsze jest to,że sprawdziłem zaraz po tym wynik Legii i przegrali 1:5 u siebie,mimo ,że prowadzili 1:0 od 3 minuty :))) |
Cytat:
ja wiem czy to tacy fanatycy? niby jest ich duzo ,po 30 tys na meczu i w sumie zawsze maja komplet,ale doping nie robi jakiegos mocnego wrazenia,nie mamy sie napewno czego wstydzic w porownaniu do dopingu na R22 przy mniejszej widowni. A jutro graja z Anderlechtem o 14;30 :) |
Cytat:
|
U siebie wygrać bez straty bramki i na wyjeździe murarka i gra z kontry. Jakie to wszystko w teorii łatwe i możliwe do realizacji. Mam nadzieję jednak, że aura okaże się łaskawa i nie będzie opadów śniegu, które wpłyną na jakość murawy, bo wiadomo, że to sprzyjać będzie grze obronnej, a Standard wcale wygrać tutaj nie musi. Zobaczymy, jestem optymistą, bo to nie jest hegemon europejskiej piłki, a takie mogliśmy wylosować.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl