![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
River pomyśl logicznie,czy chłop który wygrał lige mistrzów,zdobywał mistrzostwa z Barceloną,Monaco,wygrywał puchary zagrał ponad 500 meczów na najwyższym poziomie,i cały czas gra na wysokim poziomie,kończyłby kariere w wieku 34 lat ? Francuzi wiele gadają,a mało robią,Zidane kariere 4 razy kończył,a potem to samo co inni jednak czuję się dobrze jeszcze trochę pokopie.Kontrakt ma do 30,jak nie przedłuży po 1 jest wolnym zawodnikiem,ty czytałeś o jego zamiarach,ja mam rodzine we Francji u której bardzo często bywam,a że wujek to encyklopedia piłkarska to L'equipe zawsze na stole. Skoro ma oferty,jeszcze jest zdrowy i mówi,że jest na chodzie to na pewno kariery nie skończy.Na pewno chłop chciałby jeszcze w Lm zagrać,więc jeżeli nie skońćzy kariery byłaby szansa na sprowadzenie tego zawodnika.
|
chyba sobie koleżnko nie zdajesz sprawy ile Giuly zarabia.
i jeśli myślisz ze przejdzie do egzotycznego kraju gdzie nikogo nie zna za 10% swoich zarobków to wracaj do Fify |
nie stac go na niego. Bez przesady panwie opamiętajcie się... Mamy tylko jednego sponsora który wypadł z listy 10 najbogatszych polaków więc wiecie spokój... jak już to albo zostanie w PSG i Francji albo do Emiratów pójdzie...
|
Cytat:
Ubzdurales sobie tego Giulego w Wisle i jedziesz z tym tematem. Pewnie masz powieszony plakat nad wyrem:rotfl: |
Cytat:
|
No to pojedzie,ja tylko napisałem o propozycji,po to jest ten temat,w tym temacie widziałem już nie takie nazwiska jak Giuly więc wiecie.Co do jego pensji,PSG w 2008 ustaliło jego zarobki na poziomie 2.5 mln za sezon,zaoferowali mu nowy kontrakt tyle,że o krągłe 50% mniejszy było to 29 kwietnia,Giuly jak widać do dziś odpowiedzi nie dał.
|
I wiesz river wolałbym mieć plakat Giuliego,niż trzepać sobie na myśl o Nunezie,człowieku ze zdjęcia i komentarza pod wywiadem :D Przynajmniej koleś jest na europejskim poziomie,jest uniwersalny,NIE SKOŃCZYŁ KARIERY i jest do wzięcia za darmo,po to jest ten temat,że pisać o takich graczach w kontekście wisły.Proste
FRANCE/ PSG, Giuly will extend his contract? 29 Apr| Norbert Szamota | read 488 Source: Le Parisien © foto di Federico De Luca According to reports in newspaper Le Parisien, winger Ludovic Giuly (34) is negotiating new contract with club officials. Player wants to extend for another year, but won't accept the new salary that PSG offers him. http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=83876 Fajnie,że zapowiedział koniec kariery :D |
http://www.transfermarkt.de/de/dmitr...ler_75214.html
Ja bym widział tego kolesia u Nas jeśli mielibyśmy nie zakontraktować Jovanovica. |
Cytat:
|
Videoton podobno jest zainteresowany Crespo .. mieliby niezły atak Alves - Crespo..
ciekawe ile by chciał, podobno w takiej złej formie jeszcze nie jest, a nazwisko ma |
czyżby Węgrzy doczekali się porządnego zespołu ??
Ten Videoton taki bogaty niby ? |
Cytat:
|
Cytat:
Chavez strusiem pędziwiatrem również nie jest, a jakoś daje radę. "Siła i nie ma opierdalania się". Tacy środkowi obrońcy to skarb. |
http://www.transfermarkt.de/de/sebas...ler_29827.html Polak dobry zmienik i darmowy
|
Cytat:
Campbell,miał lepsze mecze i gorsze mecze,ostatni raz w akcji widziałem go w Arsenalu,grał bardzo dobrze,ale zdarzyły mu się też bodajże 2 wpadki po których Arsenal stracił bramki,więc błędy popełnia,występy w Arsenalu 2010 rok,więc nie wiem jak prezentuje się obecnie,no ale jeżeli byłby w naszym zasięgu finansowym to czemu nie.Świetnie gra głową i ma ogromne doświadczenia no i na pewno nie jest słabszy od Bunozy,Chaveza,bądź Jaliensa,styl gry nawet podobny do Osmana tylko,że jest/ był bardziej zwrotny i szybki jak go widziałem. |
No chyba sobie jaja robisz:rotfl:
|
Szałachowski gdyby nie łapał kontuzji co 2 miesiące to miał szanse zrobić dobrą kariere,ale musi być w 100% przygotowany bo całą gre opiera na szybkości i dryblingu co pokazał dając super zmiene w meczu z Wisłą,z tego co wiem ŁKS jest nim mocno zainteresowany i przypuszczam,że tam właśnie sebastian trafi.Bynajmniej u nas by sobie nie pograł i nie jest nam potrzebny na chwile obecną.
|
Cytat:
|
[QUOTE=baro1995;111436,ale musi być w 100% przygotowany bo całą gre opiera na szybkości i dryblingu[/QUOTE]
Właśnie takich Graczy też musi poszukiwać Wisła. Jeśli... w grupie LM nie będziemy raczej drużyną która wymianie tysiące podań tylko drużyną która będzie chciał w najprostszy sposób strzelić bramkę :rotfl: |
No oczywiście,że musimy takich graczy poszukiwać,ale ja mówię,że nie potrzebujemy Sebastiana aka Hospital Szałachowskiego,który zamiast grać siedział by w gabinecie fizjoterapeuty,ten Nunez jest taki,a kontuzji chyba tak często jak Sebek nie łapie :)
|
Nawet jakby był zdrów jak ryba taki pionek nam nie potrzebny. Typ gracza ok, ale nie Szałachowski.
Jest z Legii - tyle wystarczy. |
No to moze jeszcze dzisiaj jakas ploteczka stanie sie prawda
|
chyba nie, zbyt późno, tyle czekania.
|
Niezwykle ciekawie będzie jeżeli dzisiaj i jutro nie zostanie zakontraktowany żaden gracz :D Stan będzie powieszony na szubienicy, następnie ścięty gilotyną, poćwiartowany i spalony na stosie. Z jednej strony chciałbym to "zobaczyć", a z drugiej dla dobra Wisły wolałbym żeby do Holandii obrona pojechała już skompletowana.
|
Zapomniałeś dodać, że oblany kwasem przez żądnych transferów desperatów :D
Myślę, że nowi piłkarze dołączą do kadry już w Holandii i zostaną zaprezentowani już po zgrupowaniu. Wcześniej oficjalna rzuci tylko suche fakty, kto, na ile i skąd pozyskany. Tyle że czas działa na niekorzyść Wisły, to znaczy, że im dłużej nowi piłkarze trenują z zespołem, tym lepiej rozumieją sposób gry preferowany przez Maaskanta. Ale Skonto musimy przejść nawet w obecnym składzie - są po prostu słabi piłkarsko. |
miło by było gdyby Stan uruchomił kontakty w Holandii i spróbował nam ściągnąć:
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=10609 Chyba nie tak bardzo nierealny transfer, rok kontraktu do końca, w wieku odpowiednim co by równowagę w zespole utrzymać...Chociaż z drugiej strony nie wierze że szukając Polaków jego osoba nie przewinęła się w notesie Stana lub Maskaanta :) Edit: i na obóz by daleko nie miał :) |
Cytat:
|
gdyby Szałachowski nie był gruby, nie był z Legii i nie był tak często poważnie kontuzjowany to bardzo dobry zawodnik :D ale niesty przynajmniej 2 z tych 3 rzeczy sie nie zmieni.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl