![]() |
Orientuje sie Ktos czy w ciagu tygodnia zakupie gdzies filmy "nie-orginalne" :P tj w weekendy na Giełdach?
|
Gdzie znajdę w Krakowie sklep ze sporym wyborem lufek, bletek itp?
|
Ja się nie znam na tym, ale takie artykuły widziałem w Galerii Krakowskiej, tuż przy Bramie Floriańskiej jest jeszcze jakiś inny sklep.
|
Cytat:
|
Jakie znacie najprostsze przepisy na zrobienie własnego alkoholu w warunkach domowych?
|
Chciałbym wpłacić pieniądze na swoje konto w bet-at-home ale karte mam w BPH Maestro. Czy bez problemów będzie można przelać pieniądze na konto w BAH ? bo na stronie BAH widziałem tylko przelewy VISA ale nie wiem czy to jest jakaś różnica ? w przelewanie pieniędzy się nie bawie więc nie jestem obeznany w tym temacie...
|
Cytat:
|
Podpowie ktoś, jakim transportem miejskim najszybciej dostać się z ulicy Lipskiej na Płaszowie w okolice Reymonta?
|
Cytat:
nie na oknie jak już coś,tylko na parapecie :) |
siema, był ktoś na wczasach w Czarnogórze? Konkretnie w Budvie. Jak ceny, atrakcje itp?
|
Cytat:
|
Jakie sa ceny rozmow i smsow z PL do Hiszpani i na odwrot? A z Hiszpanii do Hiszpanii? Mam Play Fresh. Na stronce Playa nic na ten temat nie znalazlem.
Z gory dzieki. |
chce dostac mieszkanie z urzedu miasta. wiem ze czeka sie na to latami mniejsza o to.
kto bylby wstanie pomoc mi przy wypelnianiu wszystkich wnioskow itp. ? chodzi mi o zawod, ksiegowa?piekarz?malarz? gdzie z moim problemem moge sie udac. Pozdrawiam |
Cytat:
20 metrow dalej po prawo bedzie widac w gablocie rozne dziwne rzeczy typu fajki , lufki , bletki, noze itp :P |
Cytat:
Parę ładnych plaż, płatnych bodajż epo euro za dzień ale warto. Główna Słoweńska czy Słowiańska taka sobie i lepiej przespacerować się 5-10 minut w lewo czy prawo od niej i właśnie wbić na którąś z tych mniejszych. Atrakcje hmmm no niby są ale dyskoteki dośc drętwe i lepiej upewnij się ile kosztuje alko zanim zamówisz bo widziałem ludzi, którzy z niemsakiem opuszczali lokale poobejrzeniu rachunku hehe Dużo pięknych dziewczyn, tyle że jeśli nie jesteś posiadaczem jednego z kilkudziesięciu cumujących jechtów wartych worki dolarów to raczej pozostanie Ci kontemplowanie ich urody bez konsumpcji Podsumowując warto się wybrać |
http://i25.tinypic.com/9i4n85.jpg
Jak sobie z tym poradzic ? |
Swego czasu, na mecz z Cracovia, FIFA Futbol Mundial TV robilo material o Brozkach. Ma ktos ten odcinek?
|
Mieliście problem z wypłatą pieniędzy na Bet at Home? Ja właśnie chciałem przelać sobie wygraną na konto i wyskoczył mi taki komunikat :
Wypłata nie jest obecnie możliwa: Wymagany w ramach akcji bonusowej obrót nie został jeszcze dokonany. Prosimy o wyrozumiałość! Przelałem za 1 razem 10 zł, dostałem 5 zł bonusu. Pieniądze te już wykorzystałem i zrobiłem drugi przelew na 15 zł... |
ale czasem masz tak, że pieniadze bonusowe ( ja tak mialem grajac w pokera) musisz obrócić z 10 czy 20 razy.
|
które forum tenisowe jest największe?
|
Cześć.
Była taka śmieszna mapka Krakowa. Na poszczególnych dzielnicach naniesione herby krakowskich drużyn piłkarskich. Wrzuci ktoś? |
Cytat:
google nie gryza ;) |
Cytat:
|
Szukam mp3/mp4 do 100 zł nówka polecacie coś fajnego?
|
Czy mógłby ktoś polecić jakiś router bezprzewodowy, ale jednocześnie z możliwością podłączenia internetu przez kabel do rozdzielenia neostrady. Drugim nie mniej ważnym warunkiem jest to aby konfiguracja była jak najprostsza, a najlepiej nie wymagająca żadnego wysiłku jeśli jest to tylko możliwe.
Z góry dzieki |
mam pytanie.............ktos czasami nie zwalnia miejsca w busie na wyjazd do lubina??jakby cos to priv
|
Macie jakis przewodnik po adobe photoshop 7 . 0 z angielska wersja?
szukam i szukam i glowa mnie zaczyna bolec. licze na jakis poradnik Pozdrawiam |
Cytat:
http://peb.pl/grafika-i-fotografia/3...eniowe-pl.html |
Witam
poszukuje takiego fajnego programu do montowania filmików - gdzie wrzuca sie fotki,filmiki , można podłożyć pod to muzyke itd. z góry dzięki pozdro |
Aktualnie Klepie Cv mam pytanie czy dobrze to wygląda?
na środku CV dane personalne Doświadczenie Wykształcenie Umiejętności Języki Zaintersowania Informacje dodatkowe I teraz pytanie czy doświadczenie ma być przed wykształceniem czy odwrotnie? i czy w Doświadczeniu piszemy staż?Napisałem także w informacjach dodatkowych napisałem uregulowany stosunek do służby wojskowej? dobrze zrobiłem? Ps. nie śmiać się chce się zapytać :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl