![]() |
Nie zmieniają podczas derbów organizacji ruchu, aczkolwiek znając realia i prognozowaną frekwencję to ciężko będzie znaleźć wolne miejsce :)
|
Byłem o 11 przedłużać karnet i na oko stałem w kolejce 40 osobowej jak wychodziłem trochę się zwiększyła i patrząc ze jeszcze do meczu długo można prognozować wysoka frekwencje.
|
To będzie to pełne trybuny. Cracovii 2 tyś. Zmiażdżymy ich dopingiem :). Oby tylko piłkarze stanęli na wysokości zadania
|
Cytat:
Co najmniej 14 500 kibiców zobaczy derby: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zobaczy_derby/ |
Cytat:
nie widze sensu w sprawdzaniu ile biletow zeszlo zwlaszcza ze podaja to na glownej albo na skwk, - sam nawet link wkleiles do odpowiedniej informacji |
teraz przepatrzylem a chwilke bilety
C pelne ,naroznik D pelen,koncza sie bilety na B czyli młyn bedzie mial ok 10 tys ludu, kontra 2 tysiaki dziewczyn w paski swietnie :) dziwne ze na razie nie sprzedaja na naroznik F ten zaraz obok G,dlaczego sektor jest wylaczony ze sprzedazy? |
F to jest rodzinny, on chyba zawsze był wyłączony ze sprzedaży internetowej.
|
Panowie, czy bilety na sektor F mogą być dostępne w dniu meczu? czy ten sektor zawsze wypełnia się po brzegi?
|
Raczej nie będzie biletów dostępnych w dniu meczu. Ten sektor wykupią pewnie normalnie.
|
Informacja sprzed 1.5 h z forum SKWK:
Cytat:
|
z forum SKWK:
Cytat:
|
Przedłużenie młyna na E? Trochę tego nie widzę.
|
Cytat:
reasumując, to dobry pomysł. |
Fajny pomysł ale czy się powiedzie. Kto miał kupić bilet na młyn to kupił. Na E21 bilety zejdą na końcu bo są to sektory z najgorszą widocznością a wcale nie z najniższą ceną.
|
Na derbach to chyba kazdy sektor daje rade jesli chodzi o doping, moze oprocz VIPow z Gold czy Silver.
|
Trzeba wyznaczać ambitne cele i próbować je realizować. Tak więc po wykupieniu ostatnich 150 biletów na B (info skwk z fb), bierzemy się za E21!
No i pamiętajmy, że szczególnie przed takimi meczami jak derby, na mecz przychodzimy co najmniej godzinę wcześniej, żeby przywitać odpowiednio dziewczyny w paski! |
z forum SKWK:
Cytat:
|
młyn od B do E21 to kiepsko będzie wyglądał ze względu na to że pełno ufoludów będzie na C1 czy C5... Miejmy nadzieje że odpowiednio będzie zmotywowana nasza Armia i zmieciemy ich. Bo 2 tysiące to już jest cos nawet jeżeli mówimy o laskach w paskach.
|
W 2 koła to moze coś Legie bylo słychać a nie te panienki w paseczki :)
|
wroga można, a nawet trzeba nienawidzić, ale nie można lekceważyć.
|
Biletów na B 46. Czyli młyn liczy już ok 10 000. :D
Lecimy dalej! E 21 A 23 ;) |
Właśnie kupowałem bilet na B. Zostało 5 szt.
|
najbardziej mi szkoda G2 i G3. Na G1 nawet jak sprzedadzą 200 karnetów to nie będzie można więcej biletów kupić. PARANOJA. Jak dla mnie mogli by sprzedać na G3 bilety i podzielić na połowe ochroniarzami tak jak to ostatnio było. I nic by sie nie stało :/
|
Cytat:
|
Na B koniec, kto chce przedłużać młyn to E21, ew. karnet na C5.
PS: W sumie na sektorze B22 jest jeszcze jedno wolne miejsce. :D |
Po cholere liczycie te bilety ? Nie macie co robić? Jak przyjdzie mecz z Podbeskidziem to słuch o was zaginie..
|
Do kogo ten post?
|
Cytat:
|
O 18 zostalo 8 tys biletów minus sektor buforowy na G
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl