![]() |
Cytat:
|
Cytat:
przelew z poczty polskiej na konto bankowe trwa od 2 do 4 dni ROBOCZYCH. najczęściej są to jednak 3 dni. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Na jaką melodię jest śpiewana piosenka:"Strzelaj bramki by mecz wygrać,aby punkty zdobywać..." ?
|
witam.....ja z kolei mam pytanie,moze ktos ma konto na bet-at-home,po jakim czasie od wpłaty na konto ....kaska ta pojawi sie na moim koncie gracza ??? z gory dzieki za odp.
|
zalezy od rodzaju wplaty
zrob screena ze wplaciles i wyslij im go na support to powinno przyspieszyc caly proces. ja mialem na drugi dzien kase na koncie Cytat:
|
Szukam kawałka, już pewnie ma kilka lat, jest to utwór bardzo znany stylu techno, dance
w refrenie słychać głos kobiecy, taki dosyć ładny, nie jakiś piszczący. A więc w refrenie po angielsku leci coś takiego( sorry, ale mój angielski jest do bani): too risy be smajl. Ogólnie to refren kręci się cały czas koło słowa "risy" |
Cytat:
|
Chcę wgrać nowy system z tego względu że ten jest po ang. A czekam z tym bo nigdzie nie ma sterowników do wersji 64 bitowej nawet na stronie producenta są tylko do 32 bitowej. A dziwne bo zakupiony był z Windowsem 7 64 bit więc sterowniki gdzieś musiały być skoro docelowo były wgrane. Zastanawia mnie tylko dlaczego wszystkie są a akurat do tego modelu nie podali na stronie.
Chyba że na 64 bitowy zainstaluje sterowniki 32 bitowe może zadziała... Do Windowsa xp wiem że mógł by być problem ze sterownikami więc dałem sobie siana. I po najmniejszej linii oporu chciałem wgrać tego samego Windowsa co jest tyle że po polsku ale jak się okazuje i z tym jest problem. |
Cytat:
|
Toshiba L450D 128
|
Cytat:
W niektorych kinach (np. CinemaCity, Multikino) wyswietlana jest wersja 3D, również ubiera sie specjalne okulary, lecz te pokazy różnią się od IMAXA tym, że mająs troche mniejszy ekran. Ja bym wolał poczekać aż ta cała hołota zwiedzi kino i na spokojnego iść do IMAXu :) |
Jest ktoś zainteresowany zaproszeniem na TG?
|
Cytat:
ja chętnie wezmę, priv |
Wie ktoś jak można oglądać Polsat Sport i extra przez neta? od dzisiaj mam zmianie kanałów MM i znikają mi dwa Polsaty sportowe.
P.s Zapomniałem o wizycie w pup w sprawie podpisanie się w tej książęce dla bezrobotnego, termin minął wczoraj.Mam rozumieć, że mnie wyrejestrowali? jakbym jutro poszedł to by uratowało sytuacje? |
Cytat:
|
gdzie najkorzystniej w Krakowie kupić euro?
|
Cytat:
|
Brylant ja kiedyś też pomyliłem daty i poszedłem dzień później i dostałem jakby "ostrzeżenie" i musiałem napisać pisemko w którym oświadczam że wiem że jeżeli się taka sytuacja jeszcze raz powtórzy to zawieszają mnie w prawach bezrobotnego na okres 3 miesięcy.
|
Napewo sa tu abonenci Cyfry+..
tez macie zły,"rozjechany" obraz na HBO2 i niezbyt dobry HBO comedy?? bo w porownaiu do innych kanałow nawet TVP Puls to odbior tych kanalow jest bezndziejny a np obraz z HBO mam elenagcki.. co tu robic?? |
LuKKaS TSW dzięki uspokoiłeś mnie trochę :),rano zasuwam do pup.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kosaTS podejrzewam że jeśli to nowy model to zainteresują sie kluby/piłkarze które mają kontrakt podpisany z Nike z tego co sie orientuje w obuwiu Nike grawiększośc piłkarzy np Barcelony np Henry lub Manchesteru Untd Rooney kiedys w podobnych grał chyba Ronadinho zresztą wejdżna strone Nike http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootball/language_tunnel? wpisz model i tam powinieneś mieć rozwiązanie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
knajpa,skansen,galeria,park linowy(?) |
Cytat:
no to widze ze tu wiecej osob ma problemy z HBO 2.. i teraz ustawialem ale nawet jak zmienie na 4;3,zoom,itd..caly czas uciety jest ten napis i widac tylko literke H... |
Ja też miałem problem na niektórych kanałach na C+ z tym za dużym obrazem. To nie jest wina TV tylko dekodera. Jak wymieniłem na nowy to wszystko gra.
|
A Wy Panowie jaki bank polecicie:
http://www.hotmoney.pl/artykul/jakie-konto-wybrac-11054 ?? po prostu żebym miał tam: - darmowe prowadzenie konta - darmowe przelewy internetowe - dużo bankomatów w kraju - no chyba że wypłata z bankomatów w całym kraju jest bezpłatna. dzięki za info Panowie. ==== jak to jest z tymi koronami czeskimi. 300 koron to ile będzie złoty ? Kurs mają bodajże jakiś 0,15 ? Zawsze dzieliłem na dwa, ale to jeszcze w szkole średniej i jakoś na wycieczkach starczało na zlatevo bażanta, zmieniło się coś ? |
Cytat:
eKonto w mBanku |
alior bank.
|
Orientuje się ktoś do której jutro ( Sylwester ) czynne jest:
- TESCO Kapelanka - Carrefour w Galerii Krakowskiej z góry dzięki za pomoc |
Tesco Kapelanka - do 18:00
|
Jakie polecacie programy antywirusowe do komputera, chodzi mi o programy płatne: takie jak np "Panda Antyvirus", który właśnie posiadam...
|
Według mnie Kaspersky jest poza konkurencją w tej dziedzinie. Dobry jest też Norton AntiVirus.
|
Carrefour w Galerii Krakowskiej do 19.
|
Możesz wybrać którykolwiek z pierwszej piątki i powinieneś być zadowolony.
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ Osobiście używam NOD-a i jestem zadowolony. ps wyrzuć czym prędzej tą pandę ;D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl