![]() |
Bakero jest do dupy trenerem. Katastrofalnie przygotował zespół do rundy wiosennej. Kondycyjni w ostatnich 20 minutach siedli. Głupie, banalne straty i Śląsk mógł to spotkanie wygrać w dwóch sytuacjach przecież trafili w słupek.Dobrą zmianę zrobił Jezierski, który wracał się do tyłu i walczył w środku pola, natomiast bardzo dobrą zmianę zrobił Waldek Sobota...
Podsumowując: LECH MIAŁ DZISIAJ FARTA! |
Chętni na mistrostwo sie stopniowo wykruszaja
Jeżeli wygramy w niedziele to nam zagrozić bedzie mogła tylko Legia |
Parchy z fartem jak zwykle. 3 Punkty w niedziele, i spacerkiem po mistrza.
|
i tak sukces. Mogli wsadzić, ale i mogli zaliczyć.
Za to w Poznaniu z tego wyniku specjalnie zadowoleni nie będą . Super wynik pod jednym jedynym warunkiem - my wygrywamy :) |
Ładnie Mila powiedział " ...Nie dał bym Tej koszulki kibicowi Lecha , bo na ta koszulkę trzeba zasłużyć ..." :]
|
Śląsk gryzie murawę w każdym spotkaniu i to się może podobać.
|
Przy całym szacunku , mam nadzieje , że WKS trochę wyhamuje przed meczem z nami , bo grają naprawdę całkiem niezły a przede wszystkim poukładany futbol :)
|
wroniackim parchom starczylo sil na 20min pierwszej polowy w drugiej nie wiedzieli co sie dzieje jak Lenczyk poustawial chlopakow.
|
Mila zniszczył niebieskich pionów :) Chodzi oczywiście o akcję z koszulką ;)
|
Czyżby ktoś z nim porozmawiał na temat koszulek?
Jeszcze nie tak dawno paradował w parchatej szmacie... |
Ciekawe czy w Legii nie mysla o zatrudnieniu Lenczyka,bo chyba ze Skozy nei sa zbytnio zadowoleni
|
Autobus w wykonaniu Śląska przez 60 minut. Ale udało się.
Amika lepsza w tym meczu, wynik na szczęscie inny. Teraz tylko zrobić swoje i w końcu odjechać bo już po raz któryś reszta gra pod nas. |
Cytat:
|
Ale i tak bedzie wypominanie, ze Slask nie powinien miec karnego, ze powinno byc 2-1 a nie 2-2 i takie tam
|
Cytat:
Z drugiej strony odpowiedni worek z groszem potrafi cuda robić :D |
Mnie w tym meczu zastanawiała jedna sprawa - dlaczego połowa zawodników na boisku ledwo żyje w okolicach 80 min ? Dodatkowo większość z nich nie grała w żadnej reprezentacji.
|
Cytat:
|
Dobre spotkanie Śląska Wrocław, naprawdę warto było poświęcić 90 minut wieczoru i oglądnąć ten mecz.
Dobrze się zaczęło dla Braci - bramka po karnym, a potem pogoń Lecha, który trochę przycisnął, pogubiła się obrona przy pierwszej bramce bodaj Fojut zgubił krycie i potem rozpaczliwy wślizg jednego z obrońca ale na nic się zdał. Druga bramka to też błąd obrony nie zdecydowanie Kaźmierczaka i ładny strzał Wołąkiewicza no i bramka przymierzanego podobno do Wisły - Ubiparipa czy jak mu tam, znalazł się tam gdzie powinien środkowy napastnik. Przy obu bramkach Keleman bez szans. Druga połowa to w moim odczuciu większa dominacja graczy z Wrocławia nad Lechem - oprócz strzału Murawskiego i spalonego Serba w jakiś szczególny sposób nie zagroził Śląskowi, wręcz przeciwnie to Śląsk odważnie zaczął strzelił bramkę i potem grał tak jak przez pierwsze 20 minut pierwszej części - wysoko pressingiem, zagęszczając środek boiska przez co Lech miał utrudnione rozegranie akcji. Dobra dyscyplina w grze, taktyka Śląska spowodowała, iż pod koniec mieli swoje szansę na wygranie tego meczu, szkoda sytuacji Madeja i Soboty bo mogłoby być pięknie! Mecz stał na przyzwoitym poziomie przynajmniej takie mam odczucie, po przerwie na reprezentację. Fakt, faktem Poznaniacy już siadali pod koniec meczu, z całego spotkania wynik wydaje się sprawiedliwy, choć jakby wygrali Wrocławianie to było by jeszcze lepiej. Patrząc na grę Śląska na dzień dzisiejszy można powiedzieć, że wyjazd do Wrocławia będzie jednym z cięższych wyjazdów w tej rundzie. Grają mądrze taktycznie,dobrze się ustawiają, tracą mało bramek, mają dobre kontry, choć brakuje w niektórych akcjach wykończenia. |
SZOK. Na pomeczowej konferencji prasowej obydwaj trenerzy Lenczyk i Bakero podali się do dymisji. Niezłe jaja.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dostałem własnie telefon od drugiego trenera Sląska. Informacja o Lenczyku prawdziwa :/ szkoda bo fajnie poukładał druzyne Sląska.
|
Nowym trenerem Slaska Jerzy Fiutowski.
Info potwierdzone przez Al-Jazzaera. |
ja myślę, że lepiej nowym trenerem Lecha: Orest Lenczyk a Śląska: Jose Maria Rokita Bakero
info potwierdzone w tvn 24, polsat news, cnn a dzwonił do mnie prezes Śląska, właśnie jadę do niego pić wódkę na cześć nowego trenera |
Nowym trenerem Lecha Muammar Kadafi. Pierwszym nabytkiem świeżo upieczonego szkoleniowca Kolejorza ma być jego syn Al-Saadi który zagrał dziesięć minut w Udinese Calcio.
|
Cytat:
Teraz wierzycie? |
ale co ma konflikt z Sotirovicem, którego już nie ma w Śląsku bo nie rozumiem?? :)
|
Cytat:
|
Trzeba to powiedzieć, jakość żartów w dzisiejszy wieczór niezła :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl