![]() |
@Pablito @mr_kwolf. Obaj nie potraficie czytać ze zrozumieniem. Jak piszę o reaktywacji klubu to chyba oczywiste, że neguje sens startu SA z 80 mln długu w niższej klasie rozgrywkowej. MZPN ogłosił, że zgodzi się na grę w 4 lidze SA w przypadku jej degradacji, a nie na grę nowego podmiotu. Inna sprawa, że wówczas było wiadome, że długi wynoszą 20 mln, a dziś wiemy, że MZPN nie wiedziało iż są one 4 krotnie wyższe i wmanewrowano w ten sposób MZPN w próbę ratowania klubu przez miasto. Myślę, że po takim zagraniu MZPN trochę inaczej podejdzie do sprawy.
|
Cytat:
Ja nawet nie neguję , że być może jest tam jakieś drugie dno bo zwyczajnie tego nie wiem. Ja mam udowadniać że jest klauzula o przelewie ? Serio ? A czemu ja ? Jak zauważyłeś nie widziałem tej umowy ale Ty też nie . Ja zwyczajnie opieram się na newsach z prasy i osób zbliżonych do klubu . Nie widzę powodu żeby w to nie wierzyć skoro o klauzuli mówią dokładnie wszyscy . A Ty na czym się opierasz ? Na jakiej podstawie z góry zakładasz , że wszyscy kłamią ? Ja nie postawiłem tezy o istnieniu klauzuli tylko dowiedziałem się o tym z prasy tak samo jak dowidziałem się że ktoś kupił Wisłę . Dlaczego miałbym z góry założyć , że info o kupnie klubu jest prawdziwe a o klauzuli już nie ? Bo ani na jedno ani na drugie dowodu nie mam . Widzę , że Twoim celem życiowym jest negowanie z góry wszystkiego i szukanie haków . Twoja wola . Ja zwyczajnie poczekam co czas przyniesie . Wiem że Wisła została kupiona przez nie wiele mi mówiącego inwestora . co nie znaczy z góry że musi być oszustem , wiem że transakacja dojdzie do skutku jak przeleją 12 baniek , wiem że mają się spotkać z Majchrowskim i czekam co będzie dalej . Ryzyka moim zdaniem nie ma bo w najgorszym razie grozi nam upadek co i tak już nam groziło . |
Cytat:
Widzę, że szykuje się niezła komedia zakończona dramatem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
@pepe72. Sama rzecznik wczoraj nie wiedziała o spotkaniu. Jednocześnie zapewnia, że spotkanie ma jedynie charakter kurtuazyjny. Majchrowski zapewnie nie chce, żeby go ktoś potem posądzał, że się inwestycja nie powiodła, bo odmówił przywitania z inwestorami.
|
ten łysy buc to jest agent taki, że głowa mała
pewnie z Wojtyłą na Ty byli COś niesamowitego. Mój wrodzony optymizm wymaga ode mnie żebym wierzył, że Wanna Ly nie wie o istnieniu tego gośc a Piotrowski znalazł się jak Nikoś.Dyzma w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie i ma swoje 5 min ... |
Czy wy byście mogli k...a przestać ?!
Po co ta napierdalanka . Trochę cierpliwości i ugryzienia się w język . Przecież najpóźniej do 28 grudnia się wyjaśni . Ja rozumiem , że jak będzie wał to wielu będzie chodzić w glorii proroków "a nie mówiłem" Tylko czy naprawdę kibic Wisły oczekuje porażki w tym temacie ? A jak się to uda to jak czy nie będzie wam trochę wstyd że tak kłapaliście ozorem. Tydzień i wszystko jasne . |
Cytat:
|
Co się wyjaśni? Nic się nie wyjaśni bo przelew jest prawdopodobny, a wałek może być na większą skale, a jak na razie nasi dobrodzieje wyglądają absurdalnie.
edit: Post do usuniecia bo mi zdublowało, od jakiegoś czasu miałem problem z cytowaniem postów/edycją ich, dopiero teraz w Interfejsie edytora wiadomości zmieniłem z rozszerzonego interfejsu na prosty edytor i działa. |
Ten Jadczak to jest jeszcze gorszy niz Piotrowski,teraz bedzie cos pisal o Papieżu,chory czlowiek,zreszta jak caly tvn
A pozatym i tak nic nie ryzykujemy,gorzej nie bedzie ,czyli to ze TS reaktywuje druzyne w 4 lidze,ale widzac ostatni tydzien i ten bajzel,takie oczyszczenie i start z czystą kartą moze i bylby lepszy. |
Cytat:
Co się wyjaśni? Nic się nie wyjaśni bo przelew jest prawdopodobny, a wałek może być na większą skale, a jak na razie nasi dobrodzieje wyglądają absurdalnie. |
cytując klasyka - niezależnie od tego jak to się skończy to jedno jest pewne.
wspomnień nikt nam nie odbierze :D |
Jedyna nadzieja w tej chwili to ta że władze Krakowa prześwietliły zainteresowanego i przystali na spotkanie w sobotę znaczy koleś musi być konkretny. JEst taka dezinformacja nikt nic nie wie wszyscy spekulują Pietrowski dzisiejszym wywiadem zamiast uspokoić sytuację to jeszcze dolał oliwy do ognia. Wychodzi na to że bedziemy płakać. Pytanie ze smutku czy ze szczęścia?
|
Cytat:
https://krakow.onet.pl/przejecie-wis...rG_LpZu4D4u5NA Cytat:
|
Cytat:
Owszem , co będzie za rok czy 2 lata to nie wiadomo , ale podobnie "niewiadomo" dotyczy każdego właściciela :-D .Co do wałka , to jeśli przyjdzie przelew to ja go nie dostrzegam . Zgadzam się , spływające informacje o włascicielach są takie jakie są ale ... może po prostu czegoś nie wiemy . Odwrócę sytuację , jeśli własciciel okaże się wiarygodny to jak będą wyglądać niektórzy kibice którzy robią se teraz jaja z jego nazwiska . Lepiej poczekać tydzień a potem dopiero napierdzielać albo... pić ze szczęścia:P |
No i chyba wszystko jasne. Byznesmeni, a takiej rzeczy nie sprawdzili.
|
Cytat:
|
Przesadzacie z Tym papieżem. Facet nie mówił o przyjaźni tylko z znajomości. A Papieża poznało wiele osób, nie szukając daleko Głowacki ;) i kilku innych Wiślaków.
Piotrowski ma skłonność do przesady i pewnie uczestnictwo w audiencji traktuje jako znajomość. Bardziej mnie to martwi, że nie poznaliśmy nikogo (poza Piotrowskim), kto zna tego Vannę. Co też świadczy o poziomie dziennikarstwa sportowego w Polsce, żaden nawet nie próbował się dowidzieć jak sprawa wyglądała w Genui. Stać ich tylko na głupie dowcipy i przepisywanie za kimś. |
Hahahaha XDD czyli to był skok na grunty, problem w tym że nie odróżnili Wisły SA od TS XDD teraz to zobaczymy 12 mln jak świnia niebo.
|
Ja pie..lę... Ale kabaret.Mam nadzieję że między czasie TS szukaninnych inwestorów..
|
No to można już chyba dzwonić do Kwietnia.
|
Cała ta historia byłaby całkiem zabawna, gdyby nie to, że w razie niepowodzenia straciliśmy jakieś 2 tygodnie czasu, którego już dawno nie mamy. Jak coś się wyp****i na ostatniej prostej tego dealu, to zostajemy na początku stycznia w czarnej dupie i bez piłkarzy. Co to będzie oznaczać to chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć :(
|
Ta sprawa z gruntami jest tak absurdalna, że może być prawdziwa...
Dlaczego to musi spotykać Wisłę?! To trio, Vanna, Szwed i Pietrowski to jest gang Olsena... Niech TS biegusiem wraca do rozmów z innymi zainteresowanymi, jeżeli są... |
kurde można było im w pakiecie opchnąć Wisłe Kraków sp zoo (te z 29 listopada) :D
|
Cytat:
|
Wg Migi nasza Wanna już w Krakowie.
Ech, szkodą, że to nie dotyczy innego klubu - łatwiej byłoby toczyć z tego bekę... |
Cytat:
https://zapodaj.net/images/037d7f5e5e2bf.png |
|
Cytat:
|
Ale dzisiaj się Panowie nażrą na VIP-ach przynajmniej.
|
Arkadiusz.Czerepach Jednak ty jesteś głupi :rotfl:
|
Powiem tak, 130 milionów.
4 transfery Tereny za 100 milionów Ciekawe co TS podpisał, bo jeszcze się okaże że kupili goście cały TS za 12 milionów Wtedy dopiero będzie śmiesznie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Brylant chętnie poznam Twój tok myślenia ? podejrzewam że inni forumowicze także |
Cytat:
|
Cytat:
dokladnie,trzeba szybko szukać kogoś innego ,wychodzi na to ze wiemy po co chcieli Wisle,i spotkanie z prezydentem zanim przeleją 12 mln,a ja juz z pierwszego wywiadu z Pietrowskim wylapalem ze on o tym mowil i ciekawilo mnie jak to ejst ze goscie chca klub a interesuja sie prezedentem czyli czyms z miasta. czyli wracmy do punktu wyjscia ciekawe ile mamy czasu. |
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl