![]() |
dostępne są takie rozgałęzniki na 2 wejścia-nie bój nic:)
kabel telefoniczny kupisz np.w Castoramie,za grosze. ja tak mam.kabel ma 4m i wszystko działa. a netia pewnie jak TPSA wyśle Ci taki może dwumetrowy kabelek. |
a taki kabel jak długi może być ? Bo ja tak z hmm...15 metrów bym potrzebował ?
Modem do neta 1 mb/s takiego zwykłego w netii kosztuje 3 dyszki, a wi fi pewnie ze 150(?) mnie kabel nie przeszkadza. |
Cytat:
Ja mam pytanie co się dzieje z rapidsharem, mam dostęp do internetu w TP, UPC i Orange Free. Gdy ściągam przez Neostradę nie ma problemu z ściągnięciem pliku jednak jak chce już przez Orange lub UPC wyświetla się komunikat : http://i45.tinypic.com/1zw0q2s.jpg Tak wiem że niby kilku użytkowników już ściąga ten plik tylko że jak włączam inne linki jest to samo :/ da się to jakoś obejść? Zaznaczam że w Orange mam dynamiczne IP i zmiana nie pomaga. |
Cytat:
i po problemie |
nie dziękuje, neostrada cały czas rozłącza.
router`a czyli internetu bezprzewodowego nie chce, bo to za dużo kosztuje. a ten modem z wejściem enternetowym, to właśnie ten Sagem co do proponuje netia. tak mi się wydaje ;-) pchelcok - http://prx.centrump2p.com/ - spróbuj wejść przez któraś z tych stron - zmieniasz automatycznie IP i możesz chapać odrazu parę plików, bez czekania 20minutowego bo każdym ściąganiu. TP, UPC, Pomarańcza - nie za dobrze Ci ;-) ? |
ee tam mało mi jeszcze zastanawiam się jeszcze nad Asterem i Netią :D nie no żart, TPsa w pracy a reszta tak sama jakoś przyszła ;)
a co do Twojego neta jak Ci rozłącza Neostradę to uważaj na Netię bo jak bierzesz na łączach TPsy to może być taki sam problem bo to idzie na dostępie BitStream no chyba że LLU |
nie, LLU jeszcze nie ma i chyba długo nie będzie.
Ja nie mam tepsy, ale tak nasłuchałem się po prostu znajomych jak mają problemy jak ich rozłącza co chwile, potem od nowa trzeba wszelki IP, nazwy użytkowników, passwordy wpisywac i strasznie dużo roboty z nimi jest. Mam wybór albo netia BSA/WLR czyli net + phon no albo tepsa sam internet. w netii w pakiecie z telefonem net tańszy o dychę, telefon o piątaka. No i jakoś wole chyba pracodawce Kota, niż monopolistów z TP. |
Możesz zakupić ruter wraz z internetem za 99zł. Nie będzie kabli i jakbyś kiedyś kupił laptopa to będzie jak znalazł.
|
Cytat:
A znajomych w Netii też mam więc jak coś to wiesz wystarczy numer :) |
hehehe, przypomina mi się akcja z kumplem żydem i rozmowa o stadionach :D
spoko spoko Pchelcok , też mam kumpli w Orange hehehehehe |
mam pytanie korzysta ktos z programu ipla ? tam niby wszytsko za darmo ? czy jest jakis haczyk ?
|
http://www.koneser.vt.pl/tabele.html
Jak to jest z tymi rozmiarami weźmy np rozmiar garniuturu 44 że w klacie ma być 84. Czegobo nie sądzę, aby to miało być m4 cm, to samo w pasie, nie wyobrażam sobie gościa o wzroście 170 i w pasie 66 cm;/ no a z koszula?? rozmiar 38 klatka 56. 56 czego?? Nie wydaje mi się że nalezy to mnożyć przez dwa bo wyszło by 122 cm, dla mnie to jest nie dorobione;/ Może ktoś by mi to wytłumaczył?? |
Cytat:
Ale nie jestem pewien ;d |
Cytat:
pozatym WEGIEL wyglada mi na kogos kto wystawia tu takie flagi i zadaje pytania nie dla każdego śmieszne ,najmniej dla osób które przezyły OSWIECIM! |
Gdzie można w Krakowie niedrogo wypozyczyć rękawice i ponapie****** w worek?
|
Cytat:
|
Cytat:
Po zalogowaniu wejdz w zakładke głownych ustawien (Main / Home) roznie sie to moze nazywac, potem wybierz opcje Wireless i powinien być pasek wyboru Kanału (Channel / Change channel), zmien na jakis inny kanał (obojetnie jaki) i zapisz ustawienia ( Save / Apply) i zobacz czy po zmianie tez tak przerywa. Jesli nie pomoze bedziemy dalej kombinowac( jesli po zmianie np z kanału 1 na 2 dalej bedzie przerywac to sprobuj zmienic np na kanał 3 i az do skutku). |
Cytat:
http://xfitnessclub.pl/ |
Cytat:
od czasu do czasu trace polaczenie, i musze zresetowac kompa, w tym czasie usb jest tak jakby nie obecne, jak odlacze modem i podlacze byle co to go nie wykrywa, musze zresetowac kompa zeby normalnie zaczelo dzialac |
Cytat:
|
mam problem z kompem, a mianowicie chce włączyć nutę na youtubie... zaczyna ładować zaczyna grać i w pewnym momencie niby cała nuta załadowała się do końca w mgnieniu oka ale nuta się zacina i nie leci dalej... co zrobić...??
|
|
Wegiel, deamon tools da rade.
|
Cytat:
To jest plik iso.. |
Cytat:
Najlepiej sobie kupić po prostu jakąś kartę sieciową (koszt kilkunastu/kilkudziesięciu złotych) i po problemie. wegiel - Daemon Tools? |
i mam jedno zaproszenie na torrent gigs, jak ktoś chce to niech wyśle screena z ratio z innej porządnej strony torrentowej.
priv. |
Czy jak mam cyfrę + to muszę płacić abonament radiowo-telewizyjny ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Tyle że jak wiesz w praktyce to tylko Twoja dobra wola czy im zabulisz czy nie. |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f45/jak-zamo...apedzie-62831/ |
Witam.Co to jest ' kod blokady telefonu'? Chce sformatować karte pamieci w tel a wyskakuje mi to?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak pobierałem ze stronki głównej ciągle były problemy.Instalujesz i potem przy uruchamianiu programu robisz darmowe konto. Istnieje coś takiego jak konto VIP (które jest oczywiście płatne) ale to jest pic na wodę. To daje tylko lepszą jakość obrazu a zwykła jakość i tak jest niezła. Polecam. |
Witam, rezerwował ktoś bilety do Cinema-city przez internet?
Na podstawie czego wydadzą mi bilet w kasie? Co się z nim stanie jeśli zamówię bilet, a nie go nie odbiorę? Ponoszę jakieś dodatkowe koszty? edyta: dzięki! |
Cytat:
wystarczy jakiś dokument, żeby było imię i nazwisko... za odwołanie rezerwacji nic nie płacisz ale dobrze będzie jak zadzwonisz trochę wcześniej (30 minut przed seansem) ,że odwołujesz wtedy ktoś inny może dostać twój bilet... wczoraj właśnie tak dostałem bilety na Avatara :P |
W Ipla nie chodzą mi niektóre programy, nie chcą się załadować, inne się ładują - jaka jest tego przyczyna?
Używam Mozilli Firefoxa 3.5.6 i jak przeglądam strony to niektóre obrazki w szczególności z tinypic i i imageshack sie nie ładują, tzn. ładują się, ale nie do końca i są ucięte. Jak to rozwiązać. Co do łączenia się i rozłączania przez Liveboxa polecam wejść na stronę http://192.168.1.1/ i tam można dokonać ponownego łączenia i rozłączenia. |
Ja mam pytanie tego typu - jak to jest z wysyłką pieniędzy przez poczte? Wczoraj wysłałem kase na konto internetowe przez pocztę, kiedy ona dojdzie? to działa normalnie tak jak przez wysyłkę z konta internetowego?
|
Cytat:
Pieniadze przez poczte ida dłuzej niz przez normalny przelew z konta na konto, moze byc nawet do 7 dni... |
Czy jest to możliwe że do zakupionej w Irlandii Toshiby z wgranym Windowsem 7 nie można było nigdzie nawet na stronie producenta zdobyć sterowników do tego sprzętu? Bo już mi ręce opadają. Są ale do wersji 32 bitowej a ta jest 64 bitowa a takowych już nie ma.
Spotkał się ktoś kiedyś z czymś podobnym? |
http://img39.imageshack.us/img39/8751/steam1s.jpg
Wiecie może jaki piłkarz gra w takich?? Jest to nowy model?? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl