![]() |
Cytat:
Co do biletu sądzę że do wyboru zostanie albo G albo H. |
A - 511
B - 993 C - 952 (C4+C5), C1 zamknięte D - 0 E - 1172 F - 326 G - 411 + G2,3,4,5 zamknięte H - 817 |
Nie chcę wiedzieć co się będzie działo w sobotę.
Kolejka będzie chyba aż pod główną ulicę. No chyba, że zostaną same najdroższe wejściówki. |
Nie koniecznie. Może być tak, że nie będzie żadnej kolejki, bo wszyscy zainteresowani mają już bilety.
|
nie ma szans, na B, C, F i G zostało 1800, na pewno nie zejdzie wszystko do soboty. A jeszcze przecież kilka sektorów jest nieotwartych.
|
w sobotę będzie sajgon. Zawsze tak jest. Można mówić, prosić, nalegać i tak będzie kosmiczna kolejka.
|
Cytat:
Ludziom mówisz, a oni swoje. W sobotę będziemy się znowu z nich śmiać spod stadionu. |
A wystarczy sobie karte kibica wyrobić i załatwić wszystko bez wychodzenia z domu. No chyba,że ktoś lubi takie klimaty oldschool :)
|
do kiedy trwa sprzedaż online? i do której w piątek będzie można kupić bilety osobiscie?
|
Sprzedaż online do soboty do 15.00. Strefa kibica w piątek chyba do 19.00. No chyba, że wydłużą czas pracy.
Swoją drogą sprzedaż dzisiaj znacznie zwolniła. od 11 sprzedano niespełna 1000 biletów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Boze kto ma bilet to juz ma,kto lubi stac w dzien meczowy to bedzie stać.Zawsze tak bylo,nic nowego.Grunt zeby ludzi bylo jak najwiecej.
|
Na C1 bez problemu można kupić w kasie.
|
Od lat to pisz, napiszę raz jeszcze: trzeba być skończonym debilem, aby przed meczem stać w 500metrowej kolejce...
Rozumiem, że komuś coś wypadnie itd, ale nie wierze, że co mecz komuś coś wypada i to nie jest pare osób, a kilkaset.... Obstawiałem tydzien temu, czyli dobrze strzelałem, moze sie uzbiera, wstyd. |
660 biletów zeszło od 15:30. Słabo.
|
No w .... słabo,upadamy.
|
@Manhunt- jak na Derby to słabo, nawet pomimo wakacji.
|
Pamiętajcie, że na derby przyjeżdżają osoby np. z:
Chrzanowa spod Kielc z Warszawy Wrocławia Konina Gdańska Szczecina Rzeszowa Zakopanego Bielska Chorzowa no i Barlinka :) i jeszcze z wielu miast, które się tu na forum nie ujawniają :) więc ile % Krakusów idzie na mecz? to jest odpowiednie pytanie. Co zrobić, by to poprawić? |
Dokładnie, sam Kraków powinien zapełnić stadion.
|
@Artur- najwięcej osób jest przeważnie z okolicznych miejscowości. Kraków ma strasznie duży potencjał, ale niewykorzystany, nie wiem w czym jest problem, tylko same Osiedla powinny zapełnić cały sektor C.
|
Klub musiałby zrobić sondę, skąd jedziesz na mecz:
np. 1. Kraków 2. okoliczne miejscowości 3. powyżej 100 km 4. powyżej 200 km 5. powyżej 300 km wtedy by zobaczyli |
Po podwyżce cen biletów o 10 zł frekwencja się zmniejszyła. Do tego dochodzą problemy ze zgodami i słaba gra drużyny, któryś sezon z rzędu. Każdy może sobie znaleźć łatwy powód, by nie iść na mecz - jest z czego wybierać. Ludzie popadli w marazm i przyzwyczaili się do tego, że oglądają Wisłę w telewizorze.
|
jakiej podwyżce cen biletów? nic takiego nie zauważyłem, kiedy ta podwyżka była?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale dzięki problemom ze zgodami wiele osób się przeniosło na inne sektory, które są droższe i klub finansowo na tym zyskuje.
|
Nie chcesz chodzić zawsze znajdziesz powód, chcesz być na meczu? - ZAWSZE ZNAJDZIESZ SPOSÓB. Stara prawda, wymówek ,powodów , przyczyn i okoliczności zawsze może być tysiac.Nie ma sensu ich wymieniać. W takiej aglomeracji jak Krak i małopolska to wstyd żeby bilety nie były wyprzedane w tydzień.
|
No podwyżka 10 zł to strasznie dużo.Szkoda, że spora liczba kibiców przypomina sobie o Wiśle gdy gramy z Legią lub Cracovią bo trzeba pokazać znajomym jakim to sie jest wiernym fanem. Nie wiem dlaczego dziwicie się, że słabo idą bilety, przecież kibicowski Kraków umiera.
|
Cytat:
|
Ludzie to idioci. Ostatnie dwa dni w Strefie to duży spadek ilości osób kupujących bilety w stosunku do początku tygodnia. Ameby umysłowe przyjdą w sobotę, będą stać, narzekać, pisać komentarze na fb itd. Będą pretensje do wszystkiego dookoła, ale nie zauważą nic u siebie. Nigdy sobie nie uświadomią, że te 10 kas i przestarzały system nie mają szans obsłużyć tylu osób. Jaki jest sens wejść na mecz w 80 minucie? Jestem pewien, że bilety będą sprzedawane do samego końca meczu. Tak czy inaczej - miłego stania.
|
Ja.......e... Każdy może kupić bilet kiedy chce, jak chce i za ile chce. Na chvj dążyć temat?
|
Cytat:
Miasto Kraków 38.2% (39) Powiat krakowski 22.5% (23) Województwo małopolskie 29.4% (30) Inne województwo 9.8% (10) |
Nie ma co się specjalnie rozwodzić na temat frekwencji.
Od dawna wiadomo, że na każdy mecz, niezależnie od wyników przyjdzie te +- 10-11 tysięcy. Jak Wisła będzie w czubie tabeli może to będzie około 15 tysięcy. Na "topowe" z punktu widzenia lanserów mecze (Legia. Craxa, ew. Amica) przyjedzie ponad 20 tys. Ceny biletów nie mają nic z tym wspólnego. Tym bardziej, że naprawdę nie są one wysokie. |
Cytat:
|
wybaczcie ale jak dla Was 10 zł to dużo, to sobie na karnet odkładajcie kasę albo kupujcie na raty. co mamy mieć ceny jak parchy a transfery jak Barcelona? stuknijcie się w głowę z takim myśleniem. Paczka szlugów to 15 zł, palisz jedną dziennie masz w miesiąc na roczny karnet na D... dwie-trzy imprezy na rynku i karnet też masz, ale nie bilety drogie.
|
Problem w Krakowie z frekwencja to przede wszystkim obawa o swoje bezpieczeństwo. I nie na samym meczu, ale jak ktoś wraca (zwłaszcza mpk) przez osiedla kontrolowane przez paski, to naprawdę można stracić przednie uzębienie.
|
chyba mocno przesadzasz, zresztą z mojego doświadczenia wynika że dzień meczowy jest bezpieczniejszy niż zwykły dzień :P
|
Ja dojezdzam z Londynu na mecze (przyjamniej raz na runde). Niestety teraz na derbach nie moge byc, ale planuje przyjechac na legie w pazdzierniku z 3 angolami pokazac im prawdziwy mecz a nie jakies Arsenale w teatrze.
Co do frekwencji to bedzie 24-25k... wiec nie jest zle (wakacje oraz dlugi weekend) Jak w tym sezonie bedziemy miec srednia powyzej 15k na mecz to bede bardzo zadowolony. |
Nie wiecie czy będzie można kupić bilet na G2 czy tylko w kasach na ten sektor?
Nie wiem czy kupować na G1 czy czekać jeszcze. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl