Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

buczo1985 17.07.2018 16:28

Ciekawe czy powtórzy wyczyn z tego roku. Jeśli walnie +20 bramek przy założeniu, że L powalczy coś w pucharach to pewnie pokocha inny klub i miasto :D

brylant17 17.07.2018 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buczo1985 (Post 1509471)
Ciekawe czy powtórzy wyczyn z tego roku. Jeśli walnie +20 bramek przy założeniu, że L powalczy coś w pucharach to pewnie pokocha inny klub i miasto :D

Poznań* :lol: ?

master17 17.07.2018 18:23

Przypadkiem e7ki nie pokazywał też po strzeleniu bramki ?

mitmichael 17.07.2018 21:21

Ivan Gonzalez zawodnikiem Recreativo Huelva. Tak bardzo chcial u nas zostac, ciekawe czy w obecnej sytuacji robilby wszystko zeby sie wyrwac z Wisly

LucjuszWielki 17.07.2018 22:00

Heh przeciez ponoc nie nadawał si do gry to jak badania przeszedł? :/

Arkadiusz.Czerepach 17.07.2018 22:03

i mamy pierwszy gol Carlitosa dla Legii w el. Ligi Mistrzów

Szneka 18.07.2018 07:37

Chyba takiego egzotyka to my nie mieili:
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...ington-phoenix

S z c z e p a N 18.07.2018 07:39

Carlitos o miłości do Legii i Malarza... ;)

https://www.przegladsportowy.pl/pilk...wywiad/7d5v72m

Maine_Coon 18.07.2018 07:50

I pomyśleć że wypromowaliśmy te kanalię..

ReMix 18.07.2018 07:52

W Warszawie braklo juz wazeliny ;)

dynek.pl 18.07.2018 07:57

Legia to jednak stan umysłu :)

!!IRIVER!! 18.07.2018 08:53

Tymczasem Maor Melikson dla Hapoelu Beer Sheva też wczoraj strzelił ;) grają dalej z Dinamo Zagrzeb. :) Ciekawe czy będzie cirkus. ;)

CrazyBoy96 18.07.2018 09:46

Cytat:

Dlaczego zdecydował się pan odejść z Wisły?

Carlitos: Po pewnym czasie każdy chce zrobić krok do przodu w karierze. I ja właśnie taki wykonałem. O transferze zadecydowały kwestie sportowe, nic więcej. Każdy wie, że Wisła ma problemy finansowe, ale szefowie klubu zawsze byli wobec mnie w porządku. Teraz zarobili na moim transferze i przynajmniej w ten sposób mogłem im się odwdzięczyć.
Co to jest za cham i przygłup zarazem, to nie mam pytań :rotfl:

Levis88 18.07.2018 10:06

Jebany słodzi.

mitmichael 18.07.2018 10:17

Skonczmy juz z tym pajacem. Wazelina leje mu sie po nogach i rekach.

brylant17 18.07.2018 11:16

No tak teraz to pajac,ale jak mecze nam wygrywał to wszyscy na rękach go nosili

FraMat 18.07.2018 11:22

Najlepiej zapomnijmy o Carlitosie, bo takie wywlekanie jego wypowiedzi i pastwienie się nad nimi może świadczyć tylko o kompleksach i próbach zemsty porzuconej panny.

Elendil 18.07.2018 11:35

temat transferu Carlitosa bedzie i tak wracal jak bumerang pewnie przez kilka miesiecy

Tym niemniej nie ma co tak narzekac, bo jakby nie patrzec:

- sprowadzilismy go do Wisly za darmo
- mial niewysoki kontrakt
- zdobyl 24 gole, dzieki jego grze moglismy sie ekscytowac liga do konca, zamiast paletac sie gdzies w dolnej osemce
- sprzedalismy do za pol miliona euro + ew. bonusy + 30% od nastepnego transferu
- za pol roku odszedlby za darmo

wiadomo, lepiej by bylo nie wzmacniac naszego jakby nie bylo ligowego rywala, ale skoro sie uparl na Legie i odrzucal wszystko inne, to jakie inne wyjscie? klub kokosa i placenie mu za nic? i odejscie za pol roku za darmo...

takze cala historia Carlitosa to i tak dla nas BARDZO DUZA korzysc na przetrzeni roku (a jak Legia sprzeda go za dobry pieniadz, to nawet dluzej).

tas de fleia 18.07.2018 11:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1509516)
temat transferu Carlitosa bedzie i tak wracal jak bumerang pewnie przez kilka miesiecy

Tym niemniej nie ma co tak narzekac, bo jakby nie patrzec:

- sprowadzilismy go do Wisly za darmo
- mial niewysoki kontrakt
- zdobyl 24 gole, dzieki jego grze moglismy sie ekscytowac liga do konca, zamiast paletac sie gdzies w dolnej osemce
- sprzedalismy do za pol miliona euro + ew. bonusy + 30% od nastepnego transferu
- za pol roku odszedlby za darmo

wiadomo, lepiej by bylo nie wzmacniac naszego jakby nie bylo ligowego rywala, ale skoro sie uparl na Legie i odrzucal wszystko inne, to jakie inne wyjscie? klub kokosa i placenie mu za nic? i odejscie za pol roku za darmo...

takze cala historia Carlitosa to i tak dla nas BARDZO DUZA korzysc na przetrzeni roku (a jak Legia sprzeda go za dobry pieniadz, to nawet dluzej).

Lepiej zarobić 500k niż nic, to wiadomo, niemniej powinien być sprzedany znacznie drożej. A skąd ta informacja o % z następnego transferu, bo wydaje mi się, że nie ma o tym mowy?

Szneka 18.07.2018 11:54

Panowie mam pytanie historyczne. Swego czasu zdobyliśmy MP juniorów starszych. Grali wtedy między innymi bracia Brożek Kuzera Husejko Wróbel Skrzekowski. Może ktoś przypomnieć cały skład i dalsze losy tych zawodników?

enzo 18.07.2018 12:24

Do Weszło nie zdarzyło mi się linkować, ale dla Carlitosa tym razem zrobię wyjątek. Pogoda za oknem też nie nastraja optymistycznie, to przynajmniej tym tekstem trochę Wam, Panowie, poprawię humory.

Czytajcie całość: http://weszlo.com/2018/07/18/carlito...l-w-warszawie/ ;)

Kaan 18.07.2018 12:51

Nie byłoby tematu (poza psioczeniem że poszedł za tak małe pieniądze) gdyby tyle nie paplał i to trzy po trzy. Nie przypominam siebie nowego piłkarza Legi który od samego początku pokazywałby tyle razy L. Przypominam sobie za to Mąkę, który też za dużo gadał głupot czym zrobił z siebie pośmiewisko nie tylko tego forum.

JendrusNH 18.07.2018 13:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szneka (Post 1509519)
Panowie mam pytanie historyczne. Swego czasu zdobyliśmy MP juniorów starszych. Grali wtedy między innymi bracia Brożek Kuzera Husejko Wróbel Skrzekowski. Może ktoś przypomnieć cały skład i dalsze losy tych zawodników?

Z mistrzów Polski juniorów starszych z 2000 roku to kojarzę:

Wojciech Kaczmarek - parę meczów w ekstraklasie ma, bronił między innymi w Śląsku, Zawiszy czy sąsiadce.

Brożkowie - wiadomo.

Marcin Zarychta - bramkarz, najwyżej chyba w 1 lidze w Kolejarzu Stróze.

Tomasz Wisio - obrońca, kawał kariery w lidze austriackiej. Kopał też w Grecji i chyba nawet w niemieckiej Bundeslidze w barwach Arminii Bielefeld.

Strąk - też wiadomo, po Wiśle kilka klubów w Ekstraklasie, skończył karierę w Zawiszy.

Dariusz Zawadzki - chyba największy talent w tej drużynie, jeden z najlepszych młodych piłkarzy w Europie w tamtym czasie. Nigdy nie zagrał w Ekstraklasie, ma dobre kilka sezonów w 1 lidze np. w Pogoni, Płocku czy Stróżach. Ostatnio Sparta Kazimierza w okręgówce.

Piotr Stawarczyk - Przebił się do Ekstraklasy, był w Widzewie. Najbardziej znany z gry dla Ruchu Chorzów, obecnie chyba Puszcza Niepołomice.

Dawid Wisła - nie wiem jakie są jego losy.

Mateusz Kaźmierczak - do 25 roku życia był w rezerwach Wisły.

Kuzera - wiadomo.

Dominik Husejko - najwyżej chyba w 3 lidze grał na Pomorzu. Zmarnowany talent.

Hubert Skrzekowski - po wypadku z Kuzerą nie wrócił do piłki. Ponoć pracował jako piekarz.

Mariusz Rapacz - zwiedził wiele boisk w Małopolsce w takich klubach jak np. Cedron Brody czy Iskra Krzęcin. Najwyżej Puszcza w 3 lidze.

Sebastian Marzec - kluby 3 i 4 ligowe. Najwyżej to chyba awans z Niecieczą do 2 ligi.

Łukasz Pytel - nie wiem.

Łukasz Dudzik - nie wiem

Adrian Mrowiec - parę meczów w Ekstraklasie na koncie, obecnie chyba kopie w rodzinnym Wałbrzychu. Ciekawostką jest to że ma na swoim koncie mecze w ligach litewskiej i szkockiej.

Tyle nazwisk mogę wymienić.

Szneka 18.07.2018 13:14

Jendrus NH dziękuję. Wojciech Kaczmarek w zeszłym roku grał w lubuskiej okręgówce w Carinie Gubin

pan_premier 18.07.2018 13:18

Wisła grał lata temu w 2(3)lidze w barwach małopolskich klubów

Adasss 20.07.2018 16:11

Co do tych chłopaków, którzy zdobyli MP juniorów w 2000, to chyba najwięcej nazwisk można wyłowić tutaj:
http://historiawisly.pl/wiki/index.p..._no%C5%BCna%29
A reszta informacji ... 90minut.pl i przycisk "szukaj" chyba nie bolą? :P

Charlie 21.07.2018 07:10

Łobodziński zaliczył asystę przy zwycięskim golu Miedzi - nawet się Łobo trzyma jak na prawie 36 lat.

sevenheaven 24.07.2018 21:19

https://twitter.com/ARIS__FC/status/...192222208?s=19
velez w Arisie, razem z Cuesta.. pozostawie to bez komentarza, bo nie chce bluźnić

Gin 24.07.2018 22:03

Zaraz będzie z Grecji uciekał jak Ofoe

sandomingo 24.07.2018 22:07

Czyli Velez blisko chorej córki. No tak...Ale filmik pożegnalny nagrał profesjonalny!

bódyń 24.07.2018 22:09

Velez mial jednak "horom corke".

takie prodoly opowiadac o chorobei dziecka? Zenada

mitmichael 24.07.2018 22:10

Przeczuwalem, ze z tego odejscia wyjdzie jeszcze cos innego ale zeby na wlasne dziecko tak łgac zeby sie z Wisly wyrwac? najwieksze s....ysynstwo to klamstwo w ktore wciaga sie wlasne dzieci. I jeszcze ten filmik pozegnalny, szmaciarz ciekawe co teraz Imaz wywinie

AntyMod 24.07.2018 22:31

no to jeszcze zostal Arsenic, Imaz i Halilovic , i moze Wojtkowski

czaro 24.07.2018 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1510540)
Przeczuwalem, ze z tego odejscia wyjdzie jeszcze cos innego ale zeby na wlasne dziecko tak łgac zeby sie z Wisly wyrwac? najwieksze s....ysynstwo to klamstwo w ktore wciaga sie wlasne dzieci. I jeszcze ten filmik pozegnalny, szmaciarz ciekawe co teraz Imaz wywinie

Może Tomek Frankowski mu podpowiedział : )

arti 25.07.2018 05:35

To oczywiste, że nikt nie będzie siedział 2tys czy więcej km od domu patrząc jak mu nie płacą i klub w którym jest się wywala. Pewnie dogadał się z zarządem i nagrali wzruszający filmik. A teraz on jest zły, a Wisła jest znowu "oszukana". Przestańcie wierzyć w te kiepskie manipulacje.

bridgeburner 25.07.2018 07:37

Już od czasu Tomasza F. wiemy doskonale że nic tak nie działa na poprawę zdrowia dziecka jak większą wypłata
Swoją drogą 4 Hiszpan ściągnięty za darmo trafia teraz do lepszego klubu
Co by nie mówić to Kiko rozeznanie na rynku mial

silver03 25.07.2018 08:05

Dopiąć Kiko na skauta, 1 dobry Hiszpan do składu raz na rok nam nie zaszkodzi :D

Kristoferson 25.07.2018 08:07

Mówiłem tydzień temu, że on zaraz będzie w Salonikach. Po co było nagrywać takie bzdury? Walnąć komunikat, że odchodzi i koniec! Nigdy więcej Hiszpanów w Wiśle! Imaz też może już iść!

Griszka30KR 25.07.2018 08:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1510562)
". Przestańcie wierzyć w te kiepskie manipulacje.

I tez bym właśnie się nad tym zastanowił.Jaki sens był nagrywania takiego filmu skoro jakby odszedł po prostu,to pretensje kibiców mógłby mieć w poważaniu....
Teraz wyszło,ze Fran ble (może tak jest),a Wisła oszukana,a bez filmu rodziło by tylko domysły,ze przez to ze inni uciekli,albo Wisła nie płaciła.
Może też chciał przez to rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron...Ale posuwać się do czegoś takiego?Przecież Suljic rozwiązał,a nawet nie zaczął trenować....

Pero 25.07.2018 09:27

Stawianie w jednym rzędzie tych najemników z Frankiem to jest co najmniej poniżej poziomu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl