![]() |
Tak tak tak wszyscy zachwyceni Petrescu (ja też po tym co osiągnął i po jego podejsciu do pracy trenera) ale czy ktoś z Was wziął pod uwage to że powiedzmy taki nasz malutki patryczek sie zbuntuje gdy Dan go posadzi na ławie, Patryczek poleci z płaczem do kolegow ze stowarzyszenia "kibiców" Wisły Kraków i owo stowarzyszenie na czele z kempesem wypowiadajac sie w imieniu wsyztskich kibiców zbombarduje Petrescu jaki to on zły, niedobry.
Mierzmy siły na zamiary, My nigdy nic w europie nie osiagniemy, dlatego uwazam ze nalezy nastawic sie na zwycięzanie w Polskiej lidze. |
rafik0906 na wisla-online.pl w komentarzu napisal :
Cytat:
|
Wszyscy narzekają na brzydką gre zespołów prowadzonych przez Rumuna. Ale może coś się ostatnio zmieniło?
Popatrzcie na ostatnie wyniki Kubania Krasnodar: Cytat:
|
Cytat:
To go Dan wywali do ME i będzie tam marnował swoją karierę. |
Cytat:
Co do Małeckiego wydaję mi się że Dan mógłby ukierunkować jego nadmiar energii w dobrym kierunku. Z Miajlovicem poradził sobie jak mało kto. |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie sądzicie że nowy trener dajmy na to Simeone przychodząc do Wisły tak na prawde nie wie w co się wpakuje
wszystko będzie wyglądało ok na papierze gość jest przyzwyczajony do profesjonalizmu w klubie będzie miał aspiracje cele a potem okaże się że nie ma kasy na transfery jakich oczekuje a ponad to trzeba sprzedać jakiegoś grajka bo jest dobra oferta i skończy się na niczym wszyscy wiemy że czarować i obiecywać gruszki na wierzbie u nas w klubie potrafią a taki Petrescu już wie co jest trąfem i jak rozmawiać z prezesem aby mieć jakąś gwarancje i możliwości ugrania czegoś poza ligą na pewno się nie da wyrolować po prostu nie da się oszukać |
Jakby to była prawda co piszą na wisla-online to jeżeli z Diego jest Basałaj dogadany to nie ma się co za bardzo zastanawiać. Jimenez to świetny trener ale obawiam się że będzie chciał tyle kasy co Dan i Diego razem wzięci. Dana szanuję jako trenera, ale dwa mistrzostwa Argentyny znaczą moim zdaniem więcej niż awans z UU do Ligi Mistrzów.
|
Kogo nie trafi szlag? Clebera, ale on niedlugo nie bedzie juz gral.
|
Petrescu trochę nam tutaj szrotu naściągał.Radovanovicie,kangury czy inne Vargi.Najlepszy bramkarz jakiego mieliśmy w ostatnich latach za jego kadencji grzał ławę.Kogo teraz by przytaszczył,bo z pewnością Cupiał musiałby mu pójść na rękę i z pół tuzina grajków wg uznania pana Dana sprowadzić.
|
Cytat:
nie ma takiej opcji że Petrescu dostalibyśmy 4 bramki z Azerami np. |
Smiem twierdzic, ze Dolha dopoki gral w Wisle byl duzo lepszym bramkarzem od Pawelka. Tylko te jego problemy z psychika... :D :D
|
a tak na poważnie co to mnie obchodzi kogo trafi szlag? niech przygotują nosze i znoszą nierobów. Kiedyś WISŁA grała na jeden kontakt, jak to nie pomagało to włączała 2 bieg i wszyscy oglądali plecy Kosy, Franka, Żurawia, Kuźby czy innych. A DZIŚ? Zastanawiamy się którego trenera kopacze nie zwolnią albo który ich nie zabije treningami, a w tle bierzemy w dupę od Kamerunu to cała prawda...
|
Varga, Burns - ja wiem czy są to słabsi zawodnicy od Jirsaka czy Wilka?
Varga był cały czas kontuzjowany, to ciężko ocenić. A Jacoba dziś chętnie widziałbym w składzie Wisły. Nogi nie odstawiał. Radovanović był pół roku, a od takiego Beto, zaserwowanego przez Skorżę był zdecydowanie lepszy. Chiacu potwierdził w lidze rumuńskiej że potencjał posiadał. Thwaite się nie sprawdził, ale i tak zrobił na mnie lepsze wrażenie niż na razie Bunoza czy Kowalski(choć po dwóch meczach ciężko ich ocenić). |
Cytat:
Cytat:
Gdyby im nie zależało, wzięli by jakiegoś figuranta. |
Cytat:
Chiacu i Rado - faktycznie nie ten kaliber. Ale Varga, Dolha - bardzo ok. Thwaite zdecydowanie za malo szans dostal. Nie zapominajmy ze PRAWIE mielismy Galamaza i Stefana Grigorie. Ale Petrescu nie chce. Powroty sa kiepske zazwyczaj. |
Cytat:
|
warto przypomnieć, że Petrescu wymienił praktycznie całą kadrę w unirei zanim osiągnąl sukces, więc możliwe, że nas czeka również rewolucja
|
Cytat:
|
W niedziele okolo 20 bedzie juz na 100% wiadomo czy ewentualny powrot Petrescu jest brany po uwage.
Dlaczego tak sadze? Otoz jezeli nasi zawodnicy zuca sie na Ruch niczym wyglodniale sepy na padline to znaczy ze jest to mozliwe acz jeszcze nie przesadzone a pilkarze beda bronic Kulawika jak niepodleglosci byle tylko ten zly krwiopijca z transylwani :evil: znowu sie na Remonta nie pojawil. |
A ja tak troche z innej beczki, patrząc na "możliwy" sklad Wisły: Jovanić-Chavez,Bunoza,Diaz,Cikos-Palijć,Kirm,Sobolewski,Wilk-Rios,Małecki....to jest szansa że pozostałych "leni" spokojnie można wysłać do ME.;).
żeby nie bylo O.T- jak dla mnie to trener BATE byłby jak najbardziej si. |
Naprawdę tak tęsknicie do tego stylu Petrescu? Pod okiem Gullita w Chelsea miano grać tzw.sexy football w czym uczestniczył Dan.Ja głupi myślałem jak przychodził do nas,że będziemy mieć tu nieustającą orgię z wieloma wytryskami co kolejkę ligową,a mieliśmy tylko widowisko impotencji,lub jak kto woli impotencję widowiska.A tak poważnie,to chyba każdy trener skazany jest przy tym potencjale zawodniczym na chwilową impotencję.
|
kto to jest Krzoske?? i skąd wiadomo kogo chce Petrescu a kogo pan Cupiał w sztabie szkoleniowym czyżby ustalali warunki kontraktu z Petrescu???
|
http://www.futbol.pl/artykul/91498.html
widzę żę mamy nowego faworyta na objęcie posady trenerskiej arka hahahahaha |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
prawda jest taka że Azerów z Petrescu przeszlibyśmy jedną może dwoma bramkami i teraz wielu z tych co go tak kocha jechało by po nim równo :) zresztą z Unioreą nie zrobił odrazu wielkiego wyniku tylko rok po roku , srodek tabeli, puchary , mistrz plus LM |
Ja chciałbym żeby pierwszym trenerem był Jimenez a od przygotowania fizycznego był Petrescu (wiem nei realne:D)
|
Cytat:
Od 2:00. A pamiętasz mecz w Poznaniu i 3:3? Pamiętam jak w przedmeczowym wywiadzie Kaziu Moskal mówił, że Wisła będzie grać ofensywnie. Nie chciało mi się wierzyć, biorąc pod uwagę wcześniejsze mecze Petrescu, ale IMHO był to jeden z lepszych piłkarsko meczów Wisły w Ekstraklasie w ostatnich latach. |
Na szczędzie piłkarze mają tyle do powiedzenia w kwestii trenera, co żyd za okupacji.
Lepiej niech się nacieszą sielanką, jaką mają w tej chwili bo już zaniedługo zacznie się prawdziwe zapierdalanie. |
Cytat:
|
Petrescu jest już pewniakiem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czemu jednak nie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Zdecydowanie wolałbym zarówno Jimeneza jak i Simeone. |
Przyjdzie ten co zgodzi się na pensję do 300 patyków. A do tego na warunki w postaci obowiązku MP i awansu do fazy grupowej pucharów...A kto się da tak wyrolować , co?
|
jak wróci Dan to mamy już nową przyśpiewkę na tę okazję:
"koniec wakacji, gwiazdorzy koniec wakacji ... " :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl