![]() |
Skądże znowu? SKĄDŻE ZNOWU? :P Toć to żadne insynuacje!
Tiramisu ... ;> Wiesz.. w sumie ... :P sam nie wiem :D Ni_Ma - no ale co mi z uwiecznienia na zdjęciu, zdjęcia przecież nie zjem ... :P Cytat:
|
Tą pieczeń mu ktoś wmówił. On robi biszkopt!
Aro1234, bez obaw. Tiramisu w Sylwestra śpi :). Idę obierać jajka do sałatki,, Nienawidzę tego, bo mam taką delikatną skórą, że zawsze się kaleczę :/. |
Cytat:
eee to juz nie te lata... teraz jestem instruktorką i sędziuję.. :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Z tego wynika że jestes niezdara albo nieodpowiednia cześcią ciała to robisz:lol: |
Cytat:
gdzie, kiedy, o której?? :lol: |
Zaproszenia wyślij!
|
Cytat:
|
No to adres podaj,to może ci wyśle... ;D
|
Cytat:
|
Cytat:
może zamiast sałatki to tiramisu....:) |
No zrób tak trochę więcej... I przygotuj jakieś kanapki czy coś. Ciasto też się sprzyda. :P
|
Cytat:
Aro1234, coś jeszcze? :P |
Cytat:
ale czy na pewno chcemy wiedzieć?? :-D |
Cytat:
Cytat:
Lepiej nie ryzykuj bo sobie jeszcze cos zrobisz:lol: A szkoda by było stracić takiego diamentu:D ps. kup i powiedz ze Twojej roboty |
Hmmm... do jutra się zastanowię i dam Ci znać :P
Poza tym nie musi być tiramisu, zrób jakąś Karpatkę albo Jabłecznik :D Też są dobre, a i taniej wyjdzie :D |
Cytat:
Cytat:
|
Aaaa u mnie matka wróciła wieczorem z pracy, zarzuciła focha :D
I zostałem wcielony do kuchennej armii :P |
Cytat:
i pijok :) To Stec będzie miał pożywkę na święta :D Cytat:
|
hehe :D
w pare ostrych narzędzi, oraz troche skreczowałem na mikserze :p |
Tiramisu wielkie gratulacje dla Ciebie!!!
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
a pozatym od dawna widzialem ze cie ciagnie do ostrych narzedzi:D tiramisu, to ty jestes na tym zdjeciu? :D |
Ależ Tiramisu, redaktor Stec ma misję, a misjonarze nie spoczywają, tymbardziej w święta :)
|
Cytat:
http://i42.tinypic.com/2n20dj8.jpg Cytat:
To nieprawda że każdy jest taki sam, ja to nie najlepiej trafiłam, co prawda wziął mnie raz do Krakowa, i w głowie mi zawrócił wtedy, a ja głupia, młoda zakochałam się, no a potem to.... .... i co poradzisz... ? :>:lol: podkład dźwiękowy do tekstu http://pl.youtube.com/watch?v=pkEXqO65KoA :-p |
Cytat:
DrewniaQ, jak ciasto?! Cytat:
|
Niniejszym oznajmiam, iż ciasto zwane Cuszima ogłasza się za skończone!:taniec:
Zdjęcia jutro będą, ciasto musi odleżeć, stężeć :D |
ło matko ile tu kobiet, zaraz zboczeńcy zaczną sie rejestrować , czatowicze i inne chuligany
ja dzis sprzątałem prawie całkiem dokładnie, stwierdziłęm brak jednej książki(który stwierziłem już z rok temu, ale zapomniałem a dzis wróciły koszmary), znalazłem wegierskie pieniądze i wsazystkich zapracowanych zapraszam na skecz: http://www.youtube.com/watch?v=G6D1YI-41ao |
Cytat:
|
Cytat:
I jeszcze sie czegos nowego nauczyłaś... edytowac posta:lol: |
Oj Tiramisu - ja jednak twierdzę, że nawet jakbyś we mnie rzuciła tą uroczą pyszniutką karpatką, to i tak da radę ją zjeść... :D A kobitki będą miały radochę, że będą mogły ją ze mnie zlizać :D :P
Cytat:
No DrewniaQ gratuluję :) Od początku trzymałem kciuki za Ciebie :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A czy Twój mężczyzna zagląda czasem na forum i wie pod jakim nickiem się kryjesz? Z troski o Cię pytam :) Brawo DrewniaQ, nic to, że cały dzień stracony, ważne że jesteś Dumą Tego Miasta :) |
Cytat:
Cytat:
|
[quote=Tiramisu;646113]Kamilu, jako kobieta nie wyręczałabym się inną kobietą :)quote]
No to teraz zablokuj privy bo przecie chłopina nie usnie:lol: |
pio - nie znamy się - spoko nie masz się czego obawiać :-p
o kimkolwiek myślisz to nie ja :> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl