![]() |
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota na soccer live również mecz Lechia - Wisła ;)
PS: transmisja na zwykłym canal plus również jest. |
Mimo wszystko radzę się nie nastawiać na dobrą jakość transmisji na Sopcascie. Będzie mnóstwo ludzi chciało obejrzeć, z czego większość bez wymaganego uploadu i będzie strasznie skakać, więc lepiej mieć jakiś plan awaryjny:)
|
www.justin.tv
Wpisujecie w wyszukiwarce "Wisła", i macie mecz na żywo ;) Wiem że było to pisane już wiele razy, ale przypominam tylko. To jest dla osób ze słabyszm łączem. |
Nie wiem czy na 100% ale na stronce www.atdhe.net widac plan transmisji z Gdańska;) bez zadnego logowania, klikasz ogladasz, fart;)
|
ogląda ktoś ten magazyn od 10 w Orange Sport? o czym tam gadali?
dla mnie po prostu nie realne jest zapełnienie 7h czasu antenowego |
Cytat:
|
z tym limitem "wystarczy" odświeżyć pare razy, choc fakt, ze na sopcascie lepiej
|
Cytat:
|
na C+ sport transmisja juz od 16 trwa, na Sopcast leci jakis głupi serial ...
|
|
Na Public Sport 1 jest Multiliga+ ;]
|
|
nie ma Wisły na Sopcastcie ? Tylko ta multiliga ?
|
Jeśli oprócz Sopcasta ktoś ma link do meczu Wisły, to proszę o wrzucenie :) Tak - byłem na soccer-live.pl, ale tam jest tylko sopcast.
|
|
multiliga www.justin.tv/tomcio5
|
|
może ktos wrzućic adres public sport 2? bo przez soccer-live.pl nie wchodzi... coś tam nie działa ten link
Edit:nie trzeba juz poradziłem sobie. |
prosze o link do radio biala gwiazda bo przeciez wisla.krakow.pl znowu sie nie laduje
|
Macie przed sop-casta problemy z dzwiekiem? Leci tylko z lewego glosnika, wczesniej bylo w porzadku.
|
mamy
.... i jeszcze kilka znaków |
Jest gdzies transmisja gali extraklasa z Canal+ w internecie?
|
Pytanie do REDAKCJI:
Czy planujecie prowadzić relacje live z prezentacji, albo najlepiej wideo na żywo z tej prezentacji ? Bardzo bym prosił. Myślę że budzi ona niezwykle zainteresowanie i nie tylko moje. Jeśli technicznie nie macie możliwości na przekazywanie obrazu na żywo z konferencji, to może da rade wysyłać to z poślizgiem kilku minut. Bardzo proszę o jak anjobszerniejsze materiały dotyczące tej konferencji. Z góry dziękuję |
no a meczu żadna TV nie pokaże:shock: , zostaje net:-D
|
Net... Coś czuję, że jakoś będzie taka sama (nie daj Boże jeszcze gorsza) jak transmisja meczu Polonii :)
|
ale bedzie meczna KuszoTV!!???
eeee no te pewnie dupa z tego bedzie: Cytat z SB KuszoTV niedobrzeniec, 2009-07-11 11:46:14 Czy są jakieś szanse na transmisje na Kuszo TV meczów Wisły, Legii lub kolejnych Polonii w Lidze Europejskiej? Kuszo, 2009-07-11 11:55:25 Raczej nie, albo nie wiadomo. Przypominam, że to są koszty No to pewnie ch.. z tego wyjdzie :(( Szkoda |
Cytat:
|
będę strzelał ... na stadionie ? nie każdy może ...
|
Czy w temacie: internetowa relacja z meczu pucharowego z Levadią coś wiadomo ?
|
Wie ktos moze czy na Sopcascie bedzie mecz z Levadią ?
na SportLive kazdy dzien jest wypisany a akurat środy nie ma ;/ |
Na razie nikt nie planuje transmisji więc na dzień dzisiejszy nie zobaczymy tego meczu w TV na kompie, maszynie do pisania itp
|
A wiek ktos co z relacja w Radiu Biala Gwiazda? ze stadionu w Sosnowcu
|
Cytat:
|
Cytat:
a czy SKWK nie moze wywrzec jakiejs presji na klubie i doprpowadzic chociaz do transmisji meczu przez internet, albo by "oddac" prawa telewizyjne którejs ze stacji np TVP Krakow |
Cytat:
Wiec ta sytuacja powinna byc sygnalem do stwozenia tv klubowej- ja wiem ze to sa koszty na samym poczatku ale mysle ze strat by nie bylo z transmisji a i nie bylo by proszenia o relacje. A klub moglby wprowadzic np jakis symboliczny abonamet np 10 zl rocznie za dostep i wszyscy byli by szczesliwi. Bo spraringi, konferencje czy prezentacje mozna by relacjonowac jakies specjalne wywiady tylko w tej telewizji, zawsze jakis sponsor by sie znalazl lub chetni na umieszczenie swoich reklam |
Cytat:
popieram w 100%% |
czy wiadomo coś konkretnego nt tej transmisji internetowej? będzie to z ramienia klubu, po polsku czy zostaje tylko liczyć na stacje zagraniczne(i czy w ogóle takie będą)?
no i przede wszystkim gdzie będzie to można obejrzeć(sopcast, justin - gdzie mnie wywala po paru sekundach bo nie mam konta a za duzo Polaków siedzi) i w jakiej jakości? |
Ja sie zastanawiam czemu tymi meczami TRWAM się nie zainteresuje (serio pisze) przecież i tak takiej ogladalności nie będą mieli by przebić kibiców, jakieś tam perspektywy że ktoś sie z ciekawości skusi na jakiś modlitewny program po meczu :P , kase na transmisje mają, a kiedyś bodaj chcieli transmitowac trzecią lige.
|
Cytat:
|
Cytat:
A moze taka stacja jak EDUSAT by sie zainteresowala? Przeciez kiedys robili transmisje z żużla i futsalu... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl