![]() |
[quote=LuKaS TSW;688854]
Cytat:
|
Sobota na DUŻYYYY PLUS ZOBACZYMY CO DZIŚ
http://i42.tinypic.com/zmz53d.jpg http://i42.tinypic.com/1217ivm.jpg http://i43.tinypic.com/1z3uwpz.jpg http://i39.tinypic.com/2cr7c3m.jpg Nastpeny kupon poprawny tylko jeszcze nie podsumowany do wygranej. http://i42.tinypic.com/2rvyfwi.jpg Pozdrawiam powodzenia |
No ja też ,z dużymi oporami ale jednak zdecydowałem się na Wislełkę + 2 hokeje Szwjacarskie+ cud w Heerenveen ,spowodowały że całkiem udana sobota.
|
Bo to dobra sobota była ;)
Cytat:
Ale miał też swoje mroczniejsze strony: Cytat:
****a mać. |
Barcelona - Bilbao 1
Śląsk - Polonia 1 Birmingham - Southampton 1 Trafione, wygrana 31,23 zł ;) Stawka: 10 zł Na niedzielę Legia - Odra 1 Furth - Oberhausen 1 Fiorentina - Palermo 1 Leverkusen - Bochum 1 River Plate - Arsenal S. 1 kurs: 8,58 stawka: 5 zł do wygrania: 38,59 zł |
Na dzisiaj:
Rangers-Hamilton 1 Arsenal-Burnley 1 San sebastian-Sevilla atl. 1 Sevilla-Almeria 1 Mainz-Augsburg 1 do wygrania 35,30 |
Zalogowałem się na Expekt i mianowicie mam takie pytanie chce sobie wpłacic pieniadze na konto jutro sie wybieram do banku wystarczy ze tylko wypełnie druk i pieniadze zostana przelane tak? Ile się czeka az pojawia się na koncie ...? niesety musze isc wpłacic tak poniewaz nie posiadam zadnej karty bankowej ani konta...Bo jezeili cos wygram to pieniadze sobie przelewam na konto np.Kumpla:) Ale prosze was o pomoc z góry THX...
|
Czeka sie 3-4 dni robocze.
|
Dzisiaj zagrałem
Toronto - Utah 2 Amadora - Braga under 2.5 Houston - Memphis 1 AKO: 2,48 |
Witam , zna ktoś wynik meczu : GCB Centrostal Bydgoszcz - MKS Dabrowa Gornicza ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak sobie wyobrażasz przelew na nr cudzego konta z Twoim imieniem i nazwiskiem jako posiadacza konta? Bo to jest tak, że wpisujesz tylko numer konta, a nazwisko właściciela masz jakby narzucone, bo domyślnie jest takie same jak nazwisko właściciela konta u buka. Jeśli coś będzie nie tak, to Ci zawieszą konto u buka i będziesz miał po kasie i ewentualnych wygranych. |
Cytat:
Centrostal wygrał 3-1 |
1986 DziĘki Wielki Pozdro
|
467 Gyoer-Kecskemet 2:0 1 1,70938 Carmarthen-Rhyl 1:2 2 1,851143 Furth-Oberhausen 3:1 1 1,63263 Horsens-Odense 2:1 2 0,00638 Mattersburg-Rapid W. 0:3 2 1,75
684 Panserraikos-AEK Ateny 1:5 2 1,95259 V.Zizkov-Sparta 1:2 2 1,85 tu jedno pudło i : Legia-Odra 1 Furth-Oberhausen 1 Zizkov-Sparta 2 Napoli-Lazio 1 River Plate-Sarandi 1 tu to samo:/ mogłby dać ktoś na jutro typy kurs ok 10 żeby był |
Slovan-Martin(5m.) 1
Aarhus-Vejle 1 Slavia-Ostrava 1 Angers-Lens 2 Kurs ogólny: 10.66 wiadomo trudno teraz trafic bo sa takie niespodzianki ze huhhuuu ale zobaczymy :) najardziej sie wlasnie boje o to podkreslone :P |
No a ja wygrałem :) kurs był mały ale przy postawieniu większej kasy było można zgarnac
Naval-Benfica 1,55 - 2 River Plate-Arsenal de Sarandi 1,90 -1 a inne kupony Fiorentina-Palermo 1 Sevilla-Almeria 1 Lech-Jaga 1 Legia-Odra 1 Bayer L 04-Bochum 1 River P-Arsenal 1 |
Cytat:
Ciekawy kupon ale mecz Slavia- Ostava to mecz na szczycie a takie lubią rozczarować a po za tym w meczu Angres- Lens pachnie remisem :) ale to tylko moje spostrzeżenia :) |
Mac.Tel Aviv-Hap.Tel Aviv 1 A
Setubal-N.Funchal 0 B Angers-Lens 0 C Duisburg-Nurnberg 0 D Wil-Lausanne 0 E Avellino-Mantova 0 F systemem 2 z 6 za 30 zł |
934167 Aarhus GF - Vejle BK (Typ) X 3,20 09-03-09 19:00
936100 SK Slavia Praha - Banik Ostrava (Typ) 1 1,60 09-03-09 17:15 937283 SCO Angers - RC Lens (Typ) 2 2,65 09-03-09 20:30 2z3, suma: 9zł do wygrania max. 53zł |
Cracovia - Tychy 1
Podhale - Stocznia 1 |
obstawiacie coś z LM??
bo ja się tak właśnie zastanawiam nad czymś... założyłem sobie konto w betclicku gdzie jest cashback w przypadku przegranej do 55 zł. i już wpłaciłem to 55 zł. tylko co obstawiać... myślałem nad: barca liv manU za 55zł. 296 do wygrania :] ewentualnie jeszcze się zastanawiałem czy nie dodać do tego jeszcze man city i wtedy do wygrania by było 390 :] jak myślicie... kali się czy czekać na ligę?? |
ja bym zagral wygrane Barcelona Bayern i awanse Panathinaikos i Porto ,a z UEFA Werder PSG i MC na mecze :)
|
Victoria S-Nacional X2
Slavia P-Banik O 1 Angers-Lens X2 Maccabi Tel Aviv-Haopel Tel Aviv 1X Co myliscie o tym kuponie na dzis?? Kurs ogolny 4,13 |
a cos na juro ciekawego polecacie?
|
jutro może Austria Wiedeń 1 Swansea 1 Millwall 1 Wrexham 1
|
Cytat:
a co do LM....Barca powinna sobie poradzić, reszty Ci nikt nie zagwarantuje - ja osobiście chyba na ManU się zdecyduje ,bo gra Interu mimo znakomitych wyników w lidze, mnie nie przekonuje jakoś.\ Są tacy co w ogóle odpuszczają LM w wyższych fazach ,ale to może być też tak - postawisz, wtopisz - w****isz się - nie postawisz, okaże się że byś wygrał - jeszcze bardziej się w****isz:) - ogólnie w doradzanie co obstawiać się nie bawię bo nie chcę byc choć w minimalnym stopniu odpowiedzialny za czyjąś potencjalną stratę pieniędzy.Oczywiście co innego wrzucić po prostu swoje typy. ps wczoraj to prawie czegom sie nie tknąl to wtopa:) Fiorentina wtopa, Aalborg - wtopa, Leverkusen - wtopa ,Unirea - wtopa , jedynie hokej i Sevilla uratowała w dużej mierze dzien |
Liverpool - Real X
Juve - Chelsea X a na środę: Barca 1 MANU 1 i zabawa na live... ;) |
Na dzisiaj taki sobie:
Liteks - Slavia 1 @ 1,35 Angers - Lens (ILG 2.5) 1 @ 1,55 Avellino - Mantova (ILG 2.5) 1 @ 1,57 Slavia P. - Ostrava 1 @ 1,62 Arsenal(r) - West Ham(r) 1 @ 1,70 AKO: 9,05 i taki europejski:P Barcelona - Lyon 1 @ 1,45 PSG - Sp. Braga 1 @ 1,70 CSKA Moskwa - Szachtar 1 @ 1,85 Man Utd - Inter 1 @ 1,75 Man City - Aalborg 1 @ 1,50 AKO: 11,97 |
Manch.City-Aalborg 1
Bayern M.-Sporting L. 1 Barcelona-Lyon 1 PSG-Braga 1 Mechelen-Anderlecht 2 wklad 10zl Do wygrania 93zl jutro cos takiego chyba skoluje sobie :P co o tym myslicie :) z gory thx za opinie :D o Anderlecht sie nie boje a ladny kursik jest polecam :P jak cos wygralo u siebie 7:1 |
a może daj mecz Chivas-Caracas 1 w nocy ze środy na czwartek bodajże
|
HC Örebro 90 - Enköping SK HK
postawiłem ten mecz i za cholere nigdzie nie moge sprawdzac tego wyniku jako live bo własnie....trwa pomocy z góry THX |
Mac.Tel Aviv-Hap.Tel Aviv 1 A -
Setubal-N.Funchal 0 B - Angers-Lens 0 C V Duisburg-Nurnberg 0 D V Wil-Lausanne 0 E - Avellino-Mantova 0 F V systemem 2 z 6 za 30 zł zawsze jakaś kasa jest:) |
|
Cytat:
Skoro trafiłeś 3 to ile wygrałeś? :P NA DZISIAJ: http://i41.tinypic.com/rte1ra.jpg |
Mozecie mi napisac bo niepamietam, jak sie oblicza przewidywana wygrana ?? ??
EDIT: Dzięki Panie Dudi. Troche juz nie grałem, i wyleciało mi to z głowy. Pozdrawiam |
Nie pamiętasz? Czyli wcześniej pamiętałeś i zapomniałeś? :D
W każdym razie- mnożysz przez siebie kursy poszczególnych zdarzeń i to wszystko razy postawione pieniądze. |
Cytat:
np. 2 zl = 1,8 10 zl - 9 Czyli poprostu kursy X 90% stawki ;) |
Podatek 10% jest odliczany po prostu, ustalony na poziomie 10% :P
Dzisiaj musi wejść kupon! |
A jakiż to kupon musi dzisiaj wejść? ;>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl