![]() |
Lenczyk pytany o to że w Krakowie jest kojarzony z Wisłą - odpowiada że nigdy nie był policjantem pracując w Wiśle.....hmm ciekawe ma skojarzenia;
|
Cytat:
Czyżby jakies ciągotki w stronę samounicestwienia? Masz w ogóle jakiegoś linka do tego fragmentu? |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe jak tam Matusiakowa forma i czy byłby wielkim wzmocnieniem :D |
Kiedy wlazłeś między wrony musisz krakać tak jak one. Pamiętam jak trenerem Cracovii był Białas i ściągną Magierę. Później jego wypowiedzi, że miał problemy w szatni, bo nie gadał jakim to jest wielkim kibicem Craxy i jaki to nie jest największy klub.
Może i poleciał potem ze względów sportowych, ale kto wie. A Lenczyk jak przyjedzie do Warszawy to możemy się spodziewać kolejnych ciekawych wypowiedzi, zwłaszcza po meczu :D |
Cytat:
Idąc dalej mogli by np kilka razy ja chcieć sobie wypłacić. Bo przecież najpierw był spadek, brak barazy, awans, spadek, awans. Premie powinny być następujące: 3x za awans do ekstraklasy 1x za utrzymanie :) |
.... plus dodatek kombatancki za cosezonowe rozstrzeliwanie przez ZOMO.
|
Cytat:
Nie wiem czy był tutaj poruszana wypowiedź Nowaka po derbach 3miasta. Mniej więcej to że żeby wygrać derby trzeba było zmienić klub w jego przypadku... :) |
Wola pasiastych zeby uzurpować sobie prawa do jakichs premii za utrzymanie w Ekstraklasie ,przerasta wszelkie skale kategorii absurdu.
|
|
http://www.90minut.pl/news/100/news1...nii-Bytom.html
a ten nie jest kontuzjowany :o Wleciałowski jest II trenerem w Pasach. Ciekawie |
Wie ktoś co z Drozdowiczem? Coś go nie widać w kadrze Arki..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
widzę, że powoli i kibice Wisły poznają się na Lenczyku. Bo legioniści już dawno mają o nim wyrobione zdanie ;)
|
Cytat:
Oglądałem ten filmik z Orestem, a tutaj włączyłem jeszcze wypowiedz Płatka i mówi o kibicach... http://krak.tv/kategoria-9,film-637.html |
Już nie mogę się doczekac soboty. Zobaczymy jak Orest odnajdzie się w zespole,o którym marzył.
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
Hajto narazil na szwank dobre imie PZPNu :lol: Wie ktos co powiedzial ? |
Tu chodzi o ten wywiad dla weszlo.
http://www.weszlo.com/news/3366 |
@ ToTylkoJa
A co dokładnie kibice Legii mówią o Lenczyku? Nigdy nie słyszałem, ale z miłą chęcią poznam opinie:lol: . Co do pasiastych i ich żądań o premię za utrzymanie, to już wiemy, dlaczego tak się dali Śląskowi i Lechii. Tylko czy to nie był ich strzał w kolano? No, ale SuperOro już czuwa i do tego nie dopuści.:lol: |
"Profesor" by sobie kupił kopaczy a nie zatrudniał emerytów,bo to nic nie pomoże. Naprawdę oni są strasznie słabi, a Slusarski pewnie do dziś żałuje,że tam przyszedł. Poza tym ciekawie wypowiedział się Płatek,że żałuje,że czasami grali przy pustych trybunach,no i że kibice też za dużej jakości to to nie są. :)
Szkoda Płatka,bo może i z niego będą ludzie na tej łąwce,ale musi przyjść od klubu gdzie będzie miał kim grać,bo renomę to sobie zrobił najgorszą z możliwych. I tak się zastanawiam,po co ten klub tak na siłę chciał zostać w lidze. Ani to nic nie wnosi sportowo ani kibicowsko,tylko koszty generuje. Dramat. Ot jako ciekawostka. Jak informuje serwis Pracuj.pl, agencja doradztwa personalnego Logart poszukuje właśnie bramkarza drużyny piłkarskiej do pracy w „okolicach Warszawy”. Poziom rozgrywek został określony jako „liga okręgowa”. Wymagania? Doświadczenie na powyższym stanowisku i dyspozycyjność. |
Wbrew pozorom mordechaje pilkarzy maja niezlych. Zdecydowanie lepszych niz kiedys belchatowskie ujki-chujki, Cecoty i inne Pietrasiaki.
Dobry trener z nimi zrobi wynik. A Lenczyk dobrym trenerem niestety jest. |
Cytat:
Dlaczego ? Bo jego manadzerem jest Kołakowski. |
Cytat:
|
Typy na 3 kolejkę ekstraklasy,
w tym tygodniu typują min. Szpakowski i Mielcarski http://sport.interia.pl/raport/typer...y,1352626,6357 |
Cytat:
Nie wiem czemu nie został u nich Karcz, który w Stalowej Woli dosc dobrze wyglądał. Ale taki Szczota w ataku to przesada. Chłop przeciwko Prądniczance grał w 4 czy 5 lidze, gdzies tam w Brzesku kombinował i teraz dostał szanse. No gdyby to nie był jeden z ulubieńców Filipiaka, to na bank by go wywalili, bo jest słąby ,zresztą, w meczu ze Śląskiem nie trafił do pustaka z metra. No ciekawe co zrobi z nimi Orest. Patrząc na Ruch, Arke, Odre, Bytom, Gliwice to Cracovia ma zawodnikow na podobnym poziomie.Ale to nie wystarcza by sie utrzymac, trzeba przede wszyskim strzelać bramki, a jak oni dalej karłem Moskałą będa próbowali to może im być cieżko :) Bo Ślusarski wiadomo, w tym momencie obok Pawluśińskiego, najlepszy w druzyne. |
Rozumiem ze od dzisiaj kibicujemy Orestowi Lenczykowi, aby spuscil koszernych do nizszej klasy rozgrywkowej
:-> Ja akurat wolalbym aby grali ogony w Ekstraklasie i nie spadali. Zawsze jak spadają, to im kibiców przybywa i wieksza frekwencja na stadionie (nizsza cena biletów??). Takze niech lepiej graja rok w rok o miejsce nr 14 :P |
Cytat:
|
Cytat:
Spadną i to nie ma mocnych. A Orest pierwszym będzie który się ewakuuje. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl