![]() |
bylem, nie bylo w ogole kolejki, niestety juz nie uwzgledniali kart kibica, wiec wszysycy co idziecie kupic szykujcie oplate manipulacyjna 5 zl :// Mysle, ze lajtowo jeszcze beda w kasach przy wchodzeniu na mecz... ale to moje zdanie...
|
Witam :))
No i dostalem ten bilet za 35 zł , byłem na meczu pierwszy raz i i bylo zaJ******e ! Nie wiecie jak bd z biletami na cracovie ? pewnie droższe troche beda nie ? Nie iwem czy dam rade sie wybrać bo mnie troche km dzieli .. jakies 200 .. |
Wie ktoś ile karnetów sprzedano? Jest rekord?:]
|
jolkah na derby 45 zł z tego co wiem...o bilet jak zwykle będzie trudno ;p
|
a z FC jakie ceny na derby?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedy startuje sprzedaz biletow na derby?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
po ile są bilety na koszykówkę ?
|
Cytat:
|
Witam mam pytanie.
Jesli posiadam karte kibica a na niej nabity karnet to czy moge na nią kupic zniżkowy (5zł) bilet na derby ? A jeśli tak , to czy po taki bilet z moją kartą mógłbym wysłac znajomego ? czy bedzie miał jakies problemy z dostaniem biletu na moja karte w WŚ ? |
Z tego co mi wiadomo to nie, bo po to są karty kibica żeby jedna osoba mogła kupic max 1 bilet :P(ktory masz de facto wbity w karnecie)
|
Nie możesz. Jak myslicie o 12 w poniedziałek dostane jeszcze bilet? Najlepiej na E.
|
KK to nie jest kupon zniżkowy... to jest karta elektorniczna na ktorej są zapisane informacje- dane osobowe. To tak jakby na karcie kredytowej były 2 konta... albo na dowodzie osobistym 2 osoby. Po to ona jest zeby własnie nie mozna było kupować niewiadomo ile biletów na osobę
|
Cytat:
|
Ej jest możliwość kupienia biletu na derby w poniedziałek o 16:00?? (wiem że niby sklep otwarty, ale czy będą xDDD) proszę o szybką odpowiedź!
|
Możliwość jest, ale czy kupisz to już nikt nie wie :)
|
Jesli będa takie sceny z konikami jak rok temu no napewno nie kupisz.
|
Witam , prosze o kontakt z dowolnym FC w sprawie biletów na derby .
Poprzednio miałem bilety z FC Krzeszowice, teraz jednak juz nie da sie przez nich zamawiać . FC Zabierzów podobno listy juz przesłało , Wolbrom tez ,a tylko w nich miałem jaki taki kontakt . Proszę jakaś osobe z dowolnego FC które jeszcze listy nie wysłało o kontakt i ewentualne dopisanie do listy wysyłanej na derby !! , Pozdro, z góry dzięki :) czas to pieniądz , a nie ukrywam ze obudziłem sie juz troche z ręką w nocniku ;p |
Ile kosztują bilety na derby w FC?
|
Cytat:
|
40 zł <10 znaków>
|
nie ma chetnych do pomocy :( , kur... cze nie mam jak jechac jutro po bilet w normalnej sprzedaży ;/
|
Może nie koniecznie nie ma chętnych do pomocy a każdy wie jak to przed derbami jest i pewnie mało jest osób które mają czas jechać na darmo ;p
|
dobra więc muszę jakoś jutro wykombinować by dotrzeć pod stadion ;p
|
Tentak pisałem CI przecież , że jak coś to Ci bilet zakupie albo Cię wpiszę jeszcze na listę FC jak jesteś z poza Krakowa , więc nie rozumiem Cie czemu na PW nie odpisujesz a tu się żalisz , że nikt Ci nie chce pomóc
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl