![]() |
Kupiłem sobie dzisiaj za ciężkie pieniądze Modern Warfare 2, cobym miał w co grać przez święta. Zainstalowałem wszystko, założyłem konto steam, pobrałem aktualizacje itd. Odpalam i wszystko jest elegancko dopóki nie skończy się ten początkowy trailer. Kończy się trailer, jest zbliżenie na Moskwę, jakiś Shepard mówi kilka słów, pasek na dole ładuje się do końca i wtedy komp mi się nagle resetuje. Próbowałem już z 10 razy i zawsze to samo... Dodam, że mam nowego, raczej dobrego kompa i, niestety Windows Vistę.. Nie wiecie o co może chodzić? Nie chcę żeby się okazało, że wyrzuciłem 130 PLN w błoto ...
|
Cytat:
Przepisz kod i zareklamuj grę. JA mam pirata i gram sobie w MD1 na necie za free . A tak poważniej to albo zainstaluj windows 7 jak masz dobrego kompa albo XP. Vista ma to do siebie że lubi się restartować. Najlepiej zrób format albo zainstaluj na innej partycji. Zależy jeszcze jaką masz kartę graficzną. |
Wie ktoś może czy można kupić gdzieś coś takiego jak prasowanki Wisełki?? Z góry dzięki za odpowiedz
|
Może tu ktoś się częściej zagląda niż do tematu komórkowego :P
Co wiecie o formowaniu baterii litowo-polimerowej? W ogóle ma to sens? Wiem tylko, że trzeba ją załadować do pełna 3 razy, ale wcale nie musi trwać to 10 czy 12 godzin, skoro i tak ładowanie kończy się w momencie kiedy telefon naładuje się do 100%. Poprosiłbym o rzeczowe argumenty. |
Rozładuj baterię normalnym użytkowaniem telefonu tak żeby się wyłączył a potem naładuj możesz to zrobić nawet w ciągu miesiąca 3 razy. Efektów i tak nie widać więc nie warto się śpieszyć.
|
Nie ważne, ile ładowanie będzie trwało, byle telefon dał znać, że już jest 100%?
|
Moze ktos mi podac strone,gdzie można poćwiczyć grę na Forexie na sucho ? Tzn poprzez wirtualne pieniądze ?
|
Mam film DVD w ISO. Jak próbuję zamontować w Deamonie to mi wywala komunikat "Błąd w linii poleceń". Da się to jakoś naprawić?
|
Kupował ktoś coś na amerykańskim Ebayu ? jak wygląda sprawa z dostarczeniem przesyłki do Polski ? jakie to mogą być orientacyjnie koszty ? Chcę kupić pewną rzecz która kosztuje z 300$ ile musiałbym doliczyć za wysyłkę do kraju ?
Proszę o odpowiedz kogoś kumatego ;) |
Cytat:
http://ircalc.usps.gov/ http://www.polamerusa.com/NMGPages/Kalkulator.aspx http://www.doma.com.pl/ Pamiętaj o cle, zależy co z tych stanów chcesz ale np ciuchy niech ci urwą metki i nie dają paragonu do środka to przejdzie bez płacenia, przynajmniej mi się udało. Najdrożej wychodzi ups dhl itp |
Ma ktos moze zeskanowany "To my Kibice" z października tego roku?
|
Cytat:
|
mam problem:
we wrzesniu złapali nas na malowaniu, ale własciciele wycofali sprawe. Teraz przyszło mi wezwanie do sądu rejonowego. Jak nas złapali, miałem jeszcze 16 lat, czyli miałbym sprawe w sadzie rodzinnym. Taki wezwanie do sądu, może oznaczać, że właściciele nie wycofali mi sprawy? |
Poszukuje torrenta do filmu Mikołajek z dubingiem.Ma ktoś?
|
PILNE
Potrzebuję na już zdjęcie sektora D najlepiej z racami i kibicami i oprawą albo samego ale żeby było widać trybunę D z gwiazdą i kawałek boiska przed D. I szukam jeszcze takich tapet co by się dało na a4 papieru wydrukować bez zniekształceń. Albo jakieś wypasione tapety tak żeby można było np wkleić postać w photoshopie. Dzięki wielkie z góry. |
wie ktoś może jakie są( o ile są) tansze zamienniki ostrzy do maszynki do golenia "wilkinson quattro titanum precison"!
|
Rozładował mi się laptop i padł. Po podłączeniu do prądu i włączeniu pojawia mi sie ekran, gdzie mam do wyboru tryb awaryjny, normalny itd i zaczyna sie problem. "Przywróć ostatnią dobrą konfigurację" nie działa, tryb awaryjny nie działa (pojawia sie czarny ekran i migający na górze kursor), a w trybie normalnym pojawia sie ekran ładowania windowsa (logo i ten śmigający pasek), ale nic się nie dzieje, nawet jak czekam kilka minut. Ma ktoś na to jakąś radę ? Zaznaczam, że format raczej nie wchodzi w grę, a płytki z windowsem nie mam.
|
Cytat:
Parę razy próbowałem tak robić na allegro i zawsze była odmowa ze strony sprzedającego. Cytat:
|
Kogoś ze Szczawnicy prosiłbym o odezwanie się na Priv.
|
Zostało coś na namalowane na Wigilie na sąsiadke zza błoń :D?
|
Ma ktoś może spolszczenie do Windowsa 7 do wersji 64 bitowej?
I wie ktoś może jak to działa? Czy Windows jest w 100 % spolszczony? Niby znalazłem na jakimś forum to spolszczenie ale post jest z maja a nie wydaje mi się żeby już wtedy było dostępne spolszczenie, chociaż mogę się mylić. |
Powinno być ok, zobacz na datę tego artykułu :)
http://www.chip.pl/news/oprogramowan...-od-microsoftu |
działa wam nowe gg? ja mam błąd połączenia z serwerem, używając starszej wersji wszsytko śmiga
|
Cytat:
|
o ktorej jest pasterka dzis? oO
podobno Papież cos zmienil (:o) i jest o 22? hahaha. tak myslalem. :D dzieki. ;D |
taaaaaaaaa
i zmienił też tydzien. Od poniedziałku do soboty. Wycofali niedziele. |
Z tym, że Papież serio zmienił godzinę. Pasterka będzie o 22:00... ale tylko w Watykanie :)
|
ale to ta w watykanie, u nas chyba bez zmian
|
Bez zmian, specjalnie została zmieniona godzina tak, żeby móc uczestniczyć pośrednio w pasterce watykańskiej a potem iść do swojej parafii.
|
Gdzie na necie mogę kupić książke "Biało-Zielona Solidarność"? Tylko zależy mi na wersji z płytą(Lechia Juventus), a takiej nie mogę znaleźć.
|
Cytat:
http://www.sendsport.pl/product-pol-...1981-1989.html |
Dzięki Wielkie:) Jakoś przeoczyłem. Wesołych Świąt:)
|
Ściągnę gdzieś z neta: TRZECIA CZĘŚĆ MECZU − rzecz o reprezentacji?
Bez jakiś limitów ect ... |
|
Cytat:
|
Część osob pisała na różnych forach, że kupiła książke bez filmu, gdyż takich juz nie było, dlatego szukałem stronki o dokładnejinformacji.
|
Siema mam problem z grą Silent Hill 3 . Gra się włącza wyskakuje informacja że gra mam drastyczne momenty i koniec gra się zawiesza w tym momencie. Może ktoś wie jak to rozwiązać?
|
zamierzam iść do kina na Avatar 3D do cinema city i z tego co widze, to są dwie wersje: Avatar 3D (Orange IMAX)(DMR) i Avatar3D (cyfrowy). które jest lepsze?
będę bardzo wdzięczny za pomoc :) pozdro i Wesołych Świat :) |
Cytat:
znacznie większy ekran i rozdzielczość... http://pl.wikipedia.org/wiki/IMAX |
IMAX. Wesołych Świąt! :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl