![]() |
Stawiam 15 tys.
Sporo moich znajomych ma zamiar kupić bilety w dzień meczu. Co jest u nich raczej rzadko spotykane. ;) |
otworzono c1 i c5 i sektory E na gorze
|
|
Ile zostalo na C3, C4, C2?
|
Cytat:
c2- 661 c3- 159 c4- 909 c5- 1124 |
może ktoś miał podobną sytuację?
Wczoraj kupiłem bilet przez internet, ale do tej pory mam status oczekiwanie na potwierdzenie płatności. Nie wiem co robić, czy iść do kas i kupić za gotówkę, a to w jakiś sposób anulować? Bo przepuszczam że potwierdzenie przyjdzie dopiero w poniedziałek. |
najlepiej zadzwoń do strefy kibica i Ci sprawdzą czy bilet przeszedł i możesz wejść na karte
+48 12 623 95 95 |
Cytat:
W ogóle jestem zdziwiony, myślałem że będzie dużo więcej sprzedanych biletów po remisie na legii. |
15 tyś to już pewnie jest, a na pewno ponad 14, także spokojnie ;)
|
Mordo to stan sprzed 24h. Teraz jest już pewnie ok. 15 tysięcy ;)
|
No to świetnie! :) Będzie jazda :)
|
Zona dostala voucher na A ja mam karnet na E - da sie ten voucher wymienic na bilet na E?
|
Było jakieś info na wiślackich stronach, jakiej frekwencji można się dziś spodziewać? Na wiślackim FB, nie zauwazyłem...
|
Jak aktualnie przedstawia się kwestia KK? Planuje wziąć jedną debiutantkę na mecz z TBB i ciekawy jestem czy zaobserwowaliście ile się obecnie stoi w kolejce po kartę (?) i bilet. Wypada mi z nią postać jakby co a z drugiej strony są ciekawsze zajęcia do robienia przed meczem :)
|
Cytat:
|
Wiadomo ile biletów na tą chwilę się sprzedało? Galerie zamknięte to liczę na fajną frekwencję :)
|
08.06 rusza sprzedaż karnetów na nowy sezon.
Rezerwacja miejsc karnetowców z minionego sezonu trwa do 4 lipca włącznie. |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...na_nowy_sezon/
Spodziewałem się na początek trochę lepszej oferty |
Cytat:
|
1a. mogliby dorzucić piwo i kiełbaskę do każdego meczu w gratisie :D
1b. Napisałem że w pierwszym okresie ceny mogły być niższe i z czasem rosnąć. Tak aby ludzie już od dziś zaczęli odnowienia/zakupy. Przy cenie 400 zł na karnet daje nam 33 zł na miesiąc. Patrząc że 3 msc nie meczów daje nam 44 zł za dwa mecze w miesiącu. Czyli mecz za 22 zł. Oferta jest OK. Jednak wracam do pkt. 1 |
Nie bedzie juz karnetów tylko na rundę?
|
Będą, tylko najpierw trzeba było czekać na ramowy terminarz, żeby zobaczyć, ile tych meczów zagramy u siebie w rundzie jesiennej ;)
|
Cytat:
|
czy stewardzi sprawdzają dokumenty (legitymację studencką itd.) przy wejściu na stadion po zakupie biletu ulgowego przez internet? z góry dzięki za odpowiedź
|
Nie , sprawdzają tylko w kasach przy zakupie biletu.
|
wiadomo kiedy rusza sprzedaż biletów na derby? na oficjalnej stronie nie widzę informacji
|
Prawdopodobnie we środę - tak cos pisała rzecznik na tt
|
Właśnie kupiłem bilet na mecz górnik - Wisła. Mecz dopiero za 3 dni, a zostało im już tylko 1550 biletów do sprzedania...
|
To co, tradycyjnie jak co derby?
Ilość wolnych miejsc 13636 |
|
I pięknie, fajnie by było, gdyby przed każdym meczem tak było.
|
W ciągu 24 h zeszło 1200 biletów.
To dużo czy mało? Bo chyba jednak sporo jak na mecz za ponad 2 tygodnie? |
bardzo dobre tempo
|
Patrząc na obecny licznik 17600 to liczba startowa, od niej można odjąć różnicę.
Sprzedano 6200 na godzinę 15.00 [poniedziałek] |
|
Wiec latwo przeliczyc patrzac na wczorajszy
http://s5.ifotos.pl/img/206207521_qpqwnps.png |
Klub dodał około 1100 biletów, więc liczyć należy od 18700 :)
|
Czuję komplet.
Laski w paski się pojawią? |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_plock_21749/ |
Pytanie czy nie będzie jak rok temu - że nie mają podpisanej jakiejś tam umowy z ochroną i sektor gości/bufory będą stały puste :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl