![]() |
Dobrze rozumiem, ze Gricuk szuka inwestorow a Zietek i spolka to opcja zapasowa na wypadek braku forsiastego goscia zza granicy? :>
|
Ciężko powiedzieć. Ja się trochę zgubiłem już. Są głosy, że TS czeka na ofertę Gricuka, zanim ewentualnie zaakceptuje tą od Ziętka i Kwietnia, ale czy to prawda.....?!
|
Tylko żeby to czekania nie skończyło się tym,że ostatecznie nic nie wyjdzie z obiecanek pana Gricuka ,a panowie Ziętek i Kwiecień podziękują.Już przynajmniej raz TS dał się podpuścić ,sytuacja z Bragielem,wszystko praktycznie było dogadane,czekanie na dopełnienie formalności,umowa przedwstępna,mijały miesiące i ostatecznie Bragiela nie ma.Dlatego jeżeli tylko panowie Ziętek i Kwiecień chcą kupić to sprzedać im i nie czkekać na obiecanki cacanki.Zaległości są tak duże 4,5 miesiąca,że tu nie ma na co czekać,jeżeli nic się nie zmieni to w przerwie zimowej zaczną się hurtowe odejścia piłkarzy i to zapewne darmowe.
|
Nie wiem co wy w kółko z tymi 4,5 miesiącami. Z innego źródła ostatnio czytałem, że niektórym zawodnikom spłacono wreszcie ostatnie zaległości za Lipiec (w sensie, że innych spłacono już wcześniej). Jak sądzę oznacza to, że stosowana dalej jest taktyka spłacania w pierwszym rzędzie tych najcenniejszych, a dopiero na końcu tych, którzy i tak poczekają.
|
Cytat:
|
Aby Twoje życzenie się spełniło,nie trzeba wiele,wystarczy aby na każdym meczu rozgrywanym u nas w tym roku było ponad 25 tyś kibiców....I chłopaki napewno by dostali fajne przelewy,to tyle albo az tyle.......
|
Cytat:
Przykre i dające do myślenia, że ,,życie" klubu, Jego normalne funkcjonowanie muszą zapewniać na pierwszym miejscu kibice. Jak wspaniali by nie byli, to nie ich obowiązek jako pierwszych dbać o płynność finansową klubu i zarządzanie nim w odpowiedni sposób :/ |
Cytat:
|
Dlatego napisałem o meczach w tym roku bo mamy jage i lecha u siebie:)Masz racje wOzu w 100% ,my kibice powinniśmy ten budżet tylko w niewielkim procencie dopełnia,ale póki co jest jak jest.....
|
Cytat:
Cytat:
|
Podejrzewam, że Iwan sporo informacji może mieć od Wojciecha Kwietnia, skoro jak sam podkreśla to jego dobry przyjaciel, a że chce kupić kub to pewnie wie to i tamto......
|
Dużo zależy od wyniku obu wyjazdów,jeśli zdobędziemy w nich powiedzmy 4pkt to frekwencję na jadze zakręcić się właśnie w okolicach 25-27 tyś,co do lecha termin jest chory całej kolejki a jeśli na jadze piłkarze wykręca dobry wynik to tez będzie ok na trybunach na lechu.....Ale to piłkarze muszą wlać paliwo w tryby tej maszyny aby ona działała
|
25-27??? Zapomnij...
|
jak będzie 15 tys., to będzie dobrze, a na Lechu to w ogóle może być garstka, bo to jest chory i niedorzeczny termin...
|
Pożyjemy, zobaczymy:)kto kocha ten wierzy;)
|
To w końcu .......nie. Zaległości w pensjach juz bardzo duże, nowy zaciag dostal pol pensji. Szacunek, ze grają ale granica wytrzymalosci musi byc blisko, nawet zarabiajac jak pilkarz te 3/4 misiace bez pensji to duzo. Jesli do przerwy zimowej nic sie nie zmieni to wtedy zaczna sie wezwania i wypowiadanie umow.
|
kiedy wpływa pierwsza transza z CANAL PLUS ??
|
Nic się nie zmieni.
Dociągnięcie Wisła do zimy. Może. I wszystko w końcu pier...nie. |
Cytat:
Sprzeda się paru grajków za psi .... i będzie kasa na kroplówkę do lata. Nie można padać w połowie sezonu :pala: |
Cytat:
Ja osobiście widzę ratunek tylko w transferach liczyłem na Kotala ze dalej będzie błyszczał jak na poczatku i innych... |
Hmm a mnie zastanawia jedno. Dlaczego wobec tych wszystkich problemów na luzie dostaliśmy licencję?
|
Bo licencje przyznaje się za okres rozliczeniowy do końca czerwca.
|
Cytat:
|
Widzę tu sporo nieścisłości które rodzą kolejne plotki.
Ktoś powiela przekaz o 4.5 miesiącach bez pensji. Tymczasem dziś Miga pisze że nowi gracze z letniego okna dostali na razie "pół pensji". Jeśli więc są od 1 lipca to zaległości na dziś dzień sięgają 3.5 miesiąca (1/2 lipca, sierpień , wrzesien, październik przeterminowany od 10 listopada czyli 3 dni). Jeśli jest inaczej to on mnie poprawcie. |
Trzy i pół, cztery i pół, poza kwestią pilnowania, aby nie przekroczyć magicznej granicy 3 miesięcy, niewielka różnica. Rzeczywiście wygląda to źle. Nie myślałem, że aż tak. Jest mi bardzo przykro.
|
Wg. nowych przepisow to juz chyba nie jest 3 miesiace a 2. Granica.
|
Cytat:
Myślę że dla Zarządu jednak każda jedną pensja to spora różnica, więc nie bagatelizują tak tego. Szkoda , że przy okazji tej sprawy wychodzi że i tak nie mieliśmy zaplanowanego spłacania miasta. Mówienie więc że zatory pieniężne są przez zablokowanie środków w spółce ekstraklasy na pewno nie poprawia naszych stosunków z miastem. A to że przykro, to sprawa oczywista |
A wiadomo kiedy dostaniemy pieniądze od C+? Ważne żeby piłkarze dostali cokolwiek zanim skończy się runda jesienna, bo inaczej różnie może być z motywacją.
|
Cytat:
Cytat:
|
Brawo Ty. Nie chyba a napewno. Mnie jakos nie jest do smiechu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl