![]() |
Cytat:
|
Napewno był to Bełchatow.
|
Do wyrobienia paszportu poza: pieniędzmi, zdjęciem, wnioskiem i dowodem osobistym jest mi coś jeszcze potrzebne? :P
Prosze o możliwie szybką odp, gdyż chce dzisiaj jechać :) Edit: P.e.c.h dzięki ;) Zaraz się zbiorę. :-) |
mógłby mi ktoś powiedziec coś więcej na temat gramatur koszulek? jak np. jest 220g/m2 to jak to wygląda w rzeczywistosci itp.
pozdro |
Cytat:
Jeszcze palce wskazujące dwa:D Jak masz to w drogę, jak nie to weź inne palce |
Używa ktoś może navi HP iPAQ 316 albo coś podobnego ?
Chodzi o to że oficjalna strona z którą łączy się program do upgrade'ów padła http://www.ipaq.com/navigate/maps.do Czy ktoś wie skąd można ściągać aktualizacje bo na stronie HP ostatnia jest sprzed roku. |
Będzie jakieś podsumowanie przedsezonowe na C+?(jakiś magazyn liga+ czy coś?)
|
Orientuje sie ktos ile moze kosztowac zrobienie lozyska w alternatorze i wymiana paska klinowego w Astrze 1 ?
|
Wczoraj spadł mi telefon z wysokości biurka. Zna ktoś jakiś zaufany i w miarę tani serwis GSM w okolicach centrum, gdzie mógłbym go oddać do naprawy?
|
Cytat:
|
Ukąsiła kiedyś kogoś z Was żmija?:/
|
Nie, ale od wielu przewodników wiem, że dorosłej osoby nie powinna zabić, ale można stracić przytomność (?) z powodu uszkodzenia układu nerwowego przez jad. Trzeba podać antytoksyne
|
Cytat:
|
witam, mam glupie pytanie ale licze na madre odpowiedzi ;) za tydzien przeprowadzam sie do V dzielnicy, dokladnie na ul. lea i chcialbym dowiedziec sie jaka tam panuje sytuacja kibicowska. czy mieszkaja tam same studenciki, czy moze sa tam jakies ogarniete, aktywne wariaty? no i czy sa spotykane jednostki zydowskie?
|
Cytat:
Osiedle Krowodrza , zwane inaczej 5piątką to w 100 % Wisła :) Podziemne jednostki zydowskie podobno istnieja. Z reszta sasiedztwo Bronowic i stadnionu robi swoje ;) Wariaty Wislackie napewno sa ale to juz pewnie poznasz osobiscie ;) Na scianach i po barwach tez widac kto rzadzi :) |
dziekoweczka wielka :)
|
Ile kosztuje wyborowa 0,7?
|
Cytat:
|
Cytat:
:lol: A poważnie to szpital i tylko SZPITAL! |
Czym dojade z Krakowa, lub okolicy do Wladyslawowa ? Chodzi mi o jakiegos busa, moze jakis autokar ? oprocz pociagu...
Ma ktos jakies info ? |
Ma ktoś rozkład jazdy busów/autobusów Kraków - Olkusz i na odwrót? Znalazłem takie coś tylko nie wiem czy to aktualne. I jeszcze mam pytanie gdzie te busy sie zatrzymują? gdzieś w centrum? z góry dzięki.
|
Cytat:
Dwa autobusy jadą z Krk do Władka. 19.40 i 20.25 bodaj. Na rano jest się na miejscu (po 12h). |
Cytat:
|
Jest tu Ktoś kumaty z Rzeszowa lub okolic? Pisać PW.
|
Cytat:
ale wychodzi drozej niz pociag, pozatym teraz uruchomili te nowe polaczenia pociagowe interregio, to mozsz z nimi pokminic, sa tansze niz zwykle pospiechy |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ma jakąś szczególną nazwę taki podkoszulek z siateczki potocznie nazywany "żonobijcą" :) ?Bo na allegro żonobijcy nie mogę znaleźć :)
|
Jaki jest tytuł piosenki Śląska, której tekst to coś takiego "to już ponad 60 lat- Śląsk(okrzyk)"
Dzięki someone_TSW |
KASTA - Śląsk Wrocław ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl