![]() |
Cytat:
|
Cóż, nie chciało się rzygać na treningach u Smudy to się będzie rzygało od kopa w brzuch w jakiejś 29 lidze. Smutne, bo papiery na granie były.
|
Cytat:
|
Nic w tym niesamowitego - niejeden piłkarz, który miał "coś" w nogach, a niewiele w głowie skończył podobnie. Lepsi od niego marnowali sobie kariery.
|
Cóż, chciałem to ująć oględniej ale skoro postanowiliście mi wyjaśnić przyczynę to napiszę swoje opinie bardziej bezpośrednio - jak się jest debilem to i talent Messiego nie pomoże. Miałeś chamie złoty róg ostał ci się jeno chujowy klub.
|
Co ciekawe Malecki dostal czerwona kartke za komentowanie decyzji sedziego
http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/...-za-silny.html |
Bunoza i Miśkiewicz dalej bezrobotni czy transfermarkt nie jest zaktualizowany? Tacy rozchwytywani podobno byli... :)
|
Miśkiewicz jest kontuzjowany (chyba bark).
|
Bunoza także bez klubu
|
|
Poszedł gnębić Apoel za brak awansu Wisły do Ligi Mistrzów :D
|
Zmiana planów u Dudu Bitona ląduje na wypożyczeniu w Lidze Mistrzów w Nk Maribor.
|
Cytat:
|
Misiek dziś przechodzi operację kręgosłupa, trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem i by szybko wrócił do zdrowia.
Cytat:
|
Oby szybko wrócił do zdrowia i pełni sił! Powodzenia! Dobrze by było, aby klub mu pomógł.
|
Wracaj szybko do zdrowia i na boisko Misiek! Trzymam kciuki za Ciebie.
|
Wracaj Misiek - najlepiej na Reymonta. Wisła potrzebuje Cię. Osobiście wolałem Pareikę, ale Misiek też dawał radę i Miśka zapamiętam z jak najlepszej strony!
|
|
Też miałem rzucić to info... Co raz bardziej widoczne, że Mały ma coś z głową... Kiedyś mi jeszcze go było szkoda, ale jak patrzę co wyprawia, to szkoda gadać...
|
Cytat:
|
Moja cierpliwość do wybryków Patryka skończyła się już dawno, dlatego niezmiernie się cieszyłam, że odchodzi z Wisły. Teraz mogę tylko współczuć Pogoni, ale z drugiej strony wiedzieli na co się piszą. Gdy był młodszy, wszyscy mówili, że dorośnie. Tymczasem Małecki ma już 26 lat, a zachowuje się wciąż jak 19-latek. Nie widzę już dla niego ratunku.
|
Przecież wystarczy skojarzyć trzy fakty.
1)Wypowiedzi Małeckiego o Skorży, jego dobra forma wtedy 2)Skorża obejmuje Lecha 3)Małecki odmawia wyjazdu na mecz Pogoni 1) + 2) +3) = Małecki niedługo ubierze koszulkę Amici, jeśli tylko Pogoń rozwiąże z nim kontrakt |
Cytat:
|
Ciekawe, czy zanim się na nim poznali w Szczecinie(że to impotent piłkarski i umysłowy), to zrobił sobie dziarę klubu za który chciał umierać :)??
|
Cytat:
|
Mógł powiedzieć że w Polsce panuje wolność słowa a czerwona kartka to rodzaj cenzury i że ma oferty z cywilizowanych krajów bo tu to dziki kraj :)
Zyskałby chociaż poklask w niektórych kręgach a tak... |
Patryk po powrocie z zagranicy wciąż miał zadatki na dobrego, ligowego skrzydłowego, niestety stracił tą przewagę w szybkości nad obrońcami co było widać jak na dłoni w jego ostatnich grach w Wiśle, i wszystkich meczach w pogoni (w sumie to oglądałem co drugi ale jest to dość miarodajna liczba). Widać było, że kiwke ma ale brak mu tego ciągu w stronę bramki, nawet jeśli oszukał obrońce to nie potrafił utrzymać przewagi... jego statystyki mówią zresztą wiele, dla kogoś kto nie przyglądał się mu w tym sezonie, gre Patryka można podsumować jako bezproduktywną.
Szkoda jego talentu, bo jak wiadomo i było tysiąc razy powtarzane, Patrykowi brakło pokory oraz chęci pomocy samemu sobie. Natomiast prywatnie wcale mi go nie żal, z tego co przewija się w prasie to Azoty płacą mu około 45-50 tys złotych miesięcznie, za taką kasę to większość piłkarzy o umiejętnościach i formie Patryka pruła by na treningach aż nogi do dupy weszły. |
http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/...du-Pogoni.html
Bardzo łatwe wyjaśnienie sprawy. Tak to jest jak się wierzy szmatławcow z "przeglądu sportowego" |
|
http://www.futbolnews.pl/newsroom/69...wi-wdowczykowi
patryś chyba nie zdąrzy zrobić sobie nowego herbu na klacie.... wydaje mi sie ze to koniec tego skórokopacza na poziomie ekstraklasy |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl