Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

czaro 17.06.2018 18:10

Ja myślę, że nikt mu pistoletu do skroni nie przystawiał, rodzina też ma chleb na stole. Nic nie musiał.

Karherop 17.06.2018 18:34

Arek jesli chodzi o ostatnie kilka lat wskoczył na niesamowity profesjonalizm w tym co robi. Jeśli przełoży to na stolek dyrektorski i będzie w tym konsekwentny to może być dobrze.

Lemoniadowy Joe 17.06.2018 18:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1505202)
Arek jesli chodzi o ostatnie kilka lat wskoczył na niesamowity profesjonalizm w tym co robi. Jeśli przełoży to na stolek dyrektorski i będzie w tym konsekwentny to może być dobrze.

Zgadzam sie tylko na tym stanowisko musi mieć to coś, wyczucie.

Junco wydawał sie super uczciwy i co się stało ?.

TIR_DO_SŁUBIC 17.06.2018 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 1505203)

I nie wiadomo co się stało.

Dariook 17.06.2018 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 1505203)
Zgadzam sie tylko na tym stanowisko musi mieć to coś, wyczucie.

Pinokio - slowo klucz :)

Smyrgu 18.06.2018 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1505118)
Widocznie się pomyliłeś.

Powodzenia, Arku Głowacki!

moja pomylka jest niczym w porownaniu do pomyłki którą zrobił zarząd (przez ostatnie kilkanaście miesiecy)...którą oficjalnie potwierdził...

Arkadiusz.Czerepach 21.06.2018 16:18

mecz z czarnymi , pokazał ile znaczy kadra bez mąki_cwks ...

grzesiek632 24.06.2018 17:15

Lucas Guedes - syn Clebera testowany w Wiśle Płock. Zagrał całą drugą połowę wczorajszego sparingu z Jagiellonią Białystok.

szprotson 30.06.2018 08:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 1505862)
Lucas Guedes - syn Clebera testowany w Wiśle Płock. Zagrał całą drugą połowę wczorajszego sparingu z Jagiellonią Białystok.

i podpisal roczny kontrakt w Siedlcach :)

Charlie 30.06.2018 09:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1506561)
i podpisal roczny kontrakt w Siedlcach :)

A pamiętam jaka była rozpacz gdy odchodził do Lecha. No cóż tym wskazuje na to, że nie ma czego żałować.

Ogryzek 01.07.2018 10:34

Cuesta idzie podobno do Miedzi. Pytanie - w Legnicy tak dobrze płacą czy też nie miał innych ofert i wolał Miedź niż bezrobocie.

silver03 01.07.2018 21:54

W Miedzi dobrze nie płacą, ale przypuszczalnie na czas/lub lepiej niż na Wiśle.

!!IRIVER!! 04.07.2018 12:44

Tymczasem Damian Juszczyk został dyrektorem marketingu w Odrze Opole.
http://www.odraopole.pl/damian-juszc...rketingu-odry/

Zmienia pracę częściej niż majtki. ;)

heoij 04.07.2018 22:46

https://pbs.twimg.com/media/DhSfkDAWAAApwcG.jpg

Miro 05.07.2018 04:13

https://goo.gl/images/ap7ZC9Kwestia perspektywy :haha: ... kilka nieudanych meczów i chłopa zjedzą https://goo.gl/images/ap7ZC9

St Yabol 05.07.2018 04:46

Myślę, że to już spokojnie można tutaj pisać
https://twitter.com/LegiaWarszawa/st...887785984?s=19

Dobry prognostyk, tam później idzie taka kwestia:
'i w ....u, i wylądował. I cały misterny plan też w ....u' :-)
Mam nadzieję, że zobaczę jego ryj jak to mówi :-)

fansorina 05.07.2018 09:48

Asmir Suljic ma zostać zawodnikiem Olimpii Lublana. Co prawda nie był pracownikiem naszego klubu, ale do tego zabrakło kilku dni, więc myślę, że to kogoś zainteresuje.

CrazyBoy96 05.07.2018 09:52

To carlitos zrobił dla Wisły w tamtym sezonie wiele, czy może to jednak Wisła dla niego zrobiła wiele ? Oczywiście w Naszych oczach, Carlitos doprowadził Wisłę na taką pozycję w tabeli na jakiej była, ale gdyby nie Wisła to mógłby dalej kopać się po czole w 2 lidze Hiszpańskiej, albo gorzej. Szanujmy się, może Legia to nie jest nasz rywal ligowy obecnie, ale kibicowski już na pewno. Jak by miał trochę szacunku do siebie i Nas kibiców, oraz klubu, który go wypromował, wybrałby inny klub, bo nie wierzę, że nikt nie dałby za niego te marne 1,25mln euro.

Tak więc, życzę mu szybkiego odpadnięcia z LM, jak najgorszej formy, jak najwięcej minut na ławce rezerwowych.
Bo za jeden udany sezon dla Wisły, nie będę go całował po stopach.

brylant17 05.07.2018 10:01

Wyzwanie Carlitosa czas start szacunek mu się należy bo coś dla Wisły zrobił może gdyby nie on to byłby dół tabeli. Szkoda, że zarząd sprzedał go pochopnie i to do Legii

topamers 05.07.2018 13:20

https://twitter.com/carlitoslopez4/s...40123920388096

Po kilku próbach ukazania tego co czuję postanowiłem w tym poście napisać pierwszą rzecz która, przychodzi na myśl : Dziękuję,Dziękuję i dziękuję Dzięki klubowi za cudowne traktowanie mnie, za to że, sprawił, że czułem się jak w domu, za każdy Was wysiłek i docenianie mnie. Nie sposób zapomnieć wszystkich moich towarzyszy,z którymi razem walczyliśmy bitwa po bitwie. Znalazłem tu wspaniałych przyjaciół. Podkreślam też ogromną pracę tych, którzy są najmniej widoczni (Fizjoterapeuci, Delegat. Doktor, Ciało techniczne) Wyróżnienie dla osoby, która mnie tu wezwała, dzięki niemu zmieniłem mój kierunek i poleciałem do Polski. (Kiko Ramirez) Chciałbym podziękować Joan Carrillo za jego zaufanie i poświęcenie . Otrzymałem dużą pomoc od Niego. Teraz najważniejsza i delikatna część mnie. Wyróżnienie dla wszystkich fanów Wisły kraków. Jesteś cie wspaniałymi kibicami. Jestem z tego dumny, że byłem częścią Was i tego klubu. Nasze drogi się rozeszły , ale nie mogę pożegnać się, nie mówiąc o tym, co zrobiliście dla mnie i o tym że dzięki Wam czułem się niepokonany na boiskach. Dziękuję z całego serca za szacunek i uzyskaną miłość

LucjuszWielki 05.07.2018 13:25

Jakby nas tak szanował to w ramach podziękowania za wsparcie i wyciągnięcie z otchłani kopania się po czole dał zarobić coś klubowi - piękne to jest to co pisze i wzruszające zarazem, ale takie są fakty. W prasie przewijały się informacje o innych klubach lecz sam piłkarz wolał 5 srebrników więcej dla siebie a 3x mniej dla "swego" klubu - nie kupuje tego milokutasnego pierniczenia na TT.

Elendil 05.07.2018 13:39

Trzeba przyznać, że zachował się bardzo profesjonalnie i elegancko. Być może samą ta wiadomością sprawił, że nie będzie wygwizdywany na meczu z nami ;) dzięki za wszystko.

szprotson 05.07.2018 13:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1507402)
Trzeba przyznać, że zachował się bardzo profesjonalnie i elegancko. Być może samą ta wiadomością sprawił, że nie będzie wygwizdywany na meczu z nami ;) dzięki za wszystko.

a dlaczego miałby zostać wygwizdany?:>:>

LucjuszWielki 05.07.2018 14:07

HAHA nie no PRO pełną gębą, dwa zdania wklepane na komórce, profi...

Arkadiusz.Czerepach 05.07.2018 14:32

niektórych nie stać nawet na tyle, poza tym porównaj jego zachowanie np w C+ do Mąki , oboje byli tam pytanie o transfer do Legii* , przypomnij sobie to od samego początku mówił Carlos

*o ile dobrze pamiętam w przypadku Lopeza pytanie nie było bezpośrednio o Legie a o "inny polski klub z którym zdobędzie mistrzostwo Polski" czy jakoś tak , ale wiadomo ocb

LucjuszWielki 05.07.2018 14:45

Co nie zmienia faktu, że miał wye..bane na to ile klub dostanie - liczył się tylko on i ile dostanie pensji - tak wiem, ma rodzine musi przytulić koniecznie 50k euro miesiecznie bo za 40 poumierają z głodu :)

Arkadiusz.Czerepach 05.07.2018 15:06

Do mnie ten argument kompletnie nie przemawia. Płacą mu więcej - tam idzie , jest to całkowicie logiczne i uzasadnione w przypadku stosunków prracodawca-pracownik.

Przy okazji odbyło się to bez skur*ienia jak w przypadku Mączyńskiej

LucjuszWielki 05.07.2018 15:13

Tak, zgadzam się - Mączyński to inny przypadek do tego "wychowanek" ALE nie jest tak do końca jak piszesz, idzie tam gdzie dają więcej. Gra w piłkę połączona z fanatyzmem to co innego niż zmiana miejsca pracy z kuchni w MCD na KFC.... bo tam więcej płacą.

Tutaj sprawa jest taka, że kluby chciały zapłącić nam 2x tyle, ale pan pilkarz wolał pokazać się u lokalnego rywala i tyle. Jakby legia dawała najlepszą ofertę to ok, ale oni dawali najgorszą a do transferu doszło gdyż sam piłkarz chciał iść tam a nie do amiki czy innego dynama - tak media piszą i nie ma powodów, aby było to ściemą.

Rob_Zombie 05.07.2018 15:20

Że też jeszcze są ludzie którzy nie tylko zaglądają innym do portfela ale jeszcze naiwnie myślą że Hiszpan po roku gry w Wiśle będzie myślał o przyszłości swojej i swojej rodziny w kategorii poświęcania się w imię jakichś kibicowskich animozji czy tego że działacze tego klubu są nieudolni i wyciągają za niego jakieś grosze. Jakby miał ofertę za 100 milionów z Barcelony to by na Legię nie popatrzył, ale nie miał. Miał tylko z Legii i Lecha, gdzie Legia to mistrz Polski grający regularnie w pucharach, który ledwie rok temu był w grupie LM, do tego będzie żył w kraju który zna i najwidoczniej mu w nim dobrze, w stolicy dużego europejskiego państwa. Ale nie, ma się przeprowadzać z rodziną do jakiegoś wy....owa tylko dlatego by działacze mogli położyć ręce na grubszej kasie. Już nie mówiąc o tym że ten wy....ów mógł się po niego nigdy nie zgłosić i drugiej takiej oferty po prostu mógł nie dostać.

Fakty są takie że gość przyszedł za darmo, grał za grosze a dał klubowi dużo na boisku i jeszcze dał na sobie zarobić. A że chciałoby się więcej? Co jemu do tego?

LucjuszWielki 05.07.2018 15:47

Zagrzeb to nie Chrzanów kolego...

Rob_Zombie 05.07.2018 15:59

Tylko że Zagrzeb to go chciał dopóki Mamić nie poszedł siedzieć, a wraz z nim miliony wykładane na klub.

bódyń 05.07.2018 17:51

Niech Carlitos strzela duzo bramek tym z dolu tabeli to nam pomoze sie utrzymac:) Bo duzyna z Warszawy miala z tym problem ostatnio czasem.

Nie rownajmy Maczynskiego do Carlitosa. Carlitos przyszedl sie wypromowac, odszedl do lepszego pilkarsko klubu i bedzie zarabial wiecej. Dziwne aby nie zrobil takiego kroku. Nigdy nie obiecywal , ze jak Polska to tylko Wisla etc. Hiszpan nie bedzie sie przejmowal z jego punktu widzenia .......ami na linii Krakowa-Warszawa

Szkoda, ze tylko za tyle ale zarzad tak patrzy dlugofalowo, ze obudzili sie z "nieporozumieniem" w sprawie stadionu. I pozniej musimy sprzedac po promocji bo utracilismy plynnosc finansowa. Ciezki chwile ida. I nie wiem czy taki zarzad co na razie zwiekszyl dlug do miasta i zle zarzadzal potrafi to odkrecic.

Lepsze jutro bylo wczoraj

leszekm 05.07.2018 20:41

Carlitos pożegnał się z Wisłą Kraków

https://eurosport.interia.pl/klub-wi...ow,nId,2603002

LucjuszWielki 05.07.2018 21:07

Zmieniajac temat... Tomasz Cywka ponoc bardzo dobrze prezentował się w sparingach amikorza... Tomkowi zycze powodzenia, ale tak jak pisalem: bez wzgledu na to czy bedzie super odkryciem w amice czy nie - u nas grałby padake - jestem tego pewien.

CrazyBoy96 05.07.2018 21:48

Przykre jest to jak się czyta jak mu ludzie dziękują.. człowiekowi, który miał wyj*bane na klub, który go wypromował..

Arkadiusz.Czerepach 05.07.2018 22:31

przestańcie pieprzyc Kolara i Pereza tez wypromowaliśmy ???

sam sie tu wypromował, dostał szanse i ją wykorzystał, a my na tym skorzystaliśmy bo dzięki jego bramkom ten sezon był taki a nie inny

CrazyBoy96 06.07.2018 07:36

Perez był już wypromowany, a Kolar jest do wypromowania, coś jeszcze ?

Don Donson 06.07.2018 13:46

Ludzie to tylko najemnik, nigdy wierności do grobowej deski nie obiecywał. Legia nie jest naszym rywalem na ten moment bo mistrza robić nie będziemy tylko okolice 10 miejsca trzeba będzie bronić.

mee 06.07.2018 13:59

Życzę powodzenia Carlitos'owi. Nie dziwię się że odchodzi, młody nie jest, a zarobić trzeba, perspektywa pucharów, kiedyś My skupowaliśmy pół ligi teraz jest odwrotnie - takie czasy. A CL jak na polskie realia Pan Piłkarz i tyle. Byłby idiotą gdyby nie skorzystał z tej oferty.

Arkadiusz.Czerepach 06.07.2018 15:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CrazyBoy96 (Post 1507572)
Perez był już wypromowany, a Kolar jest do wypromowania, coś jeszcze ?

:rotfl::rotfl::rotfl:

dobra, to jestem już spokojny w tym roku wypromujemy Kolara tzn strzeli minimum 24 gole :haha:

wynik sportowy i finansowy w tym sezonie mamy zabezpieczony :P

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl