![]() |
Chce kupić bilety sobie i innym osobom (mają karty kibica, ale część nie była jeszcze na meczu).
Czy będą wchodzić wtedy na swoje karty czy będę musiał coś wydrukować? |
Każdy kto ma KK wchodzi na KK
|
Jedna osoba nie ma karty, mogę jej kupić bilety przez neta czy najpierw muszą wyrobić?
|
Musi wyrobić, ewentualnie możesz jej kupić w kasach stadionu, podając jej numer pesel.
|
Wiem , że jeszcze dużo czasu do meczu z Zagłębiem Lubin, ale mam pytanie czy będzie otwarta Strefa Kibica tak, aby bilety można było w Wielką Sobotę lub 1wszy Dzień Świąt ?
|
Niedziela i poniedziałek zamknięte, w sobote pewnie skroca godziny otwarcia.
|
ABGwislaABG Poniedziałek to na 100 % otwarte, przecież to dzień meczowy :)
|
Ano racja :D
|
sorry, ze nie na temat, ale moze ktos poleci sklep internetowy z bliuzami Wisełki?
|
|
dopiskaaaaaaa
Podczas kupowania biletu, gdy coś wam wywali to nie trzeba już czekać 5 godzin na anulowanie transakcji, pojawiła się nowa opcja "ponów płatność" :) i od razu można kupować bilet :)
|
Rozwijamy sie :D
|
Brakuje jeszcze tylko mozliwosci kupowania biletow online bez koniecznosci posiadania karty kibica. Ale wszystko przed nami :)
|
Beakuje opcji, ze gdy ma sie karnet to mozna odstapic miejsce w trakcie sezonu i kupic bilet na inny sektor.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego ja na przykład nie kupuje karnetu, bo z reguły chodzę na C ale 1 - 2 razy w sezonie idę na inny sektor (rodzina, znajomi itp) i miałem zablokowana możliwość kupienia biletu na inny sektor, nawet już bez zwrotu itp, po porostu chce zapłacić i kupić drugi raz bilet - niestety nie da się :-/ |
Cytat:
Chodzi o to ze jak kupiles karnet na C a powiedzmy na jakims meczu chcesz isc na inny sektor np na rodzinny to powinna byc opcja mozliwosci zakupu biketu na inny sektor pod warunkiem zwolnienia sie miejsca na ten mecz na ktory ma ten kibic karnet aby nie blokowac 2 miejsc i wtedy ktos inny moglby kupic. Oczywiscie taka opcja powinna byc za doplata :) |
Para z ciuchci zeszła?
Wiosna przyszła, porozwalać kretówek nie chcecie? |
|
Obstawiam 15 tys
|
Cytat:
|
Cytat:
Można?:) |
Regan - można i pewnie wielu tak zrobi. Jednak jeste całkiem sporo (większość) osób, które nie zrezygnują z świąt z rodziną na rzecz meczu. I ja ich rozumiem. Nie ma się co spodziewać oszałamiającej frekwencji w poniedziałek wielkanocny.
PS. będę |
https://pbs.twimg.com/media/C9TXOK6W0AEQCsC.jpg:large
Wg mnie sporo osób kupi bilety w ostatniej chwili, tuż przed meczem. |
Dużo niestety zależy od pogody, a ta nie zapowiada się szczególnie zachęcająca.
6800 na 4 dni do meczu. Liczę, że koło 12 tys się zakręcimy. |
Z tego co obserwuję granica 7 tys. biletów została już złamana.
|
No,powracamy do "normalnej " frekwencjii.
szkoda ze to w swieta,w swieta to niestety kazdy mysli o stole,rodzinie itd a nie o meczach. |
I to jest zastanawiajace.Na mecz potrafi przyjść komplet a na następny niewiele ponad 10 tys.Gdzie się podziało blisko 20 tys. kibicow? Co to są za ludzie? Czy to jacyś przypadkowi turysci ktorzy postanowili dla kaprysu załozyć szalik i wybrać się na mecz aby podziwiac pokaz piro?
|
Temat wałkowany od X lat. Tak było, jest i będzie niestety.
|
Zrozumcie wreszcie, że realny potencjał to 10-12 tys./ przy dobrych wynikach będzie 15-17 tys. (jak po otwarciu stadionu i walce o mistrzostwo), zaś na 3 rywali może przyjść nawet komplet, czego w tym sezonie doświadczyliśmy. To i tak super frekwencja biorąc pod uwagę 2 kluby w mieście, wyniki, pogodę i inne.
|
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...75&oe=598F0DEE
Stan na godzinę 15:00, nie wygląda to najgorzej. |
Wiecie może jak w sobotę otwarta jest strefa kibica?
|
Cytat:
z facebooka |
Cytat:
I te 2-3 mecze to jest takie święto na Wiśle gdzie wszyscy się mobilizują i wtedy jest komplet. Tak samo na wyjazd jeździ kilka setek a jak był organizowany wyjazd na PP do Wawy, na finał, który nie doszedł do skutku to nagle się zrobiło 10k wyjazdowiczów. Na Amicę też teraz jedzie chyba koło 10 tysi na finał PP a to w takim razie dlaczego normalnie nie jeździ ich z 5 koła na każdy wyjazd? Normalne zjawisko na Wiśle, w Polsce i na świecie. Zaraz ktoś powie, że w Niemczech czy na jakimś ManU zawsze jest komplet. Ok, tylko jaki tam jest potencjał gdy przychodzi do ważnego dla nich meczu (mecze w LM, głównie fazie pucharowej). Owszem, tam jest co mecz komplet, np na Borussi ale dla nich te 80 tys to jest ten najniższy pułap. Mieliby stadion na 150 tys to by na niektórych meczach był komplet, a na niektórych może po 120 tys i wtedy by te wahania we frekwencji były dostrzegalne. Żeby nie być gołosłownym: Cytat:
Po prostu, na zachodzie mają duży popyt i małe stadiony (podług zainteresowania) dlatego nie widać wahań we frekwencji. |
https://pbs.twimg.com/media/C9eB8a-WsAEhzTN.jpg:large
Mecz za niespełna 2 dni, zabierajcie znajomych na mecz i zróbmy dobrą frekwencję. |
Tragedii nie ma ,ale liczylem ze bedzie troche lepiej,.Ale mam przeczucie ze duzo biletów pojdzie przed meczem.
|
Cytat:
|
Wiecie jak jutro kasy są otwarte? Bo chce kupić dwa bilety dla osób bez kart
|
Piknikowcow mówisz? Czyli rozumiem że C już wykupione przez kumatych?
|
W dniu meczu kasy zostaną otwarte o godzinie 11.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl