![]() |
Nie. Wklejasz linki i wylaczasz monitor ;]
Sciaga bez zadnych wpisywania hasel itp.. :) |
Cytat:
|
Mam pytanie, skąd onet wie że wśród kupców pojawili się "kibole"? Przyszli w bluzach Legii/Polonii, czy może poznają ich już bez większych problemów? http://wiadomosci.onet.pl/2682,20125...e_lokalne.html
|
Cytat:
(Legia->ITI->onet.pl) |
Teraz słychać"warszawa warszawa,cwks legia" ;)
|
O co w ogóle chodzi z tymi zamieszkami w warszawce?
|
Cytat:
We właściwym miejscu, o właściwym czasie. |
Wrzuci Ktos jako dzwonek do tel. (real) refren piosenki The Killers - "Human"?
|
Cytat:
Format wav moze byc? pytanie ode mnie: Wie ktos co oznacza serduszko a w nim cyfra 5 znalezione pod kapslem z tymbarka 0,33 ? [ te co maja zawsze jakis tekst pod kapslem ] Jakas promocja czy cos ? |
Cytat:
|
W co bardziej oplaca sie zainwestowac, jezeli chodzi o sprzet do grania ?
Upgrade PC, xbox 360, playstation 3 ? Konsole oczywiscie przerobione :) |
ja bym ci polecił X360. PC trzeba co chwila ulepszać i dokładać a konsolę masz i grasz bez problemów. Kumpel ma X360 i jest zadowolony, tylko jak będziesz zgrywać gry to zwracaj uwagę na to czy kupujesz DVD +R czy DVD -R bo jeden typ nie jest obsługiwany.
A Xboxa faworyzuję bo czytałem że dużo mniej prądu pobiera ;) |
z tym ze PS3 sprzetowo zjada X360 na sniadanie i nie płaci się NIC za granie po sieci.
|
do usunięcia
|
Jest na forum jakiś lekarz albo ktoś kto studiuje medycynę? Potrzebuje rady.
|
Zola,ja taką koszulkę kupiłem sobie w wojsku 4 lata temu i mam ją do dziś jeżeli to ta sama firma co moja to polecam jak najbardziej
|
Cytat:
|
Mieszkańców osiedla Podwawelskiego kieruję na priv. Mam parę pytan : )
|
http://www.youtube.com/watch?v=_bP_V...ture=rec-HM-r2 co to za mecz co jest zdjęcie w 5 sek.? Derby?Które to lata i jaka mogła być nasza liczba na tym wyjeździe?
|
Co do grania w sieci czy sie płaci czy nie to on i tak chce przerobić to w xBoxie go prędzej czy później zbanują
|
Cytat:
|
Czytalem, ze zlamali, ale koszta sa zbyt duze. Nagrywarka BR kosztuje ok 1000zl, a czysta płyta 50zl, wiec koszta sa zbyt duze - za rok, za dwa piratow bedzie pelno.
|
Czy na meczu w Polsce (Liga, PP, Superpuchar) można się legitymować Książeczką wojskową? Bo z tego co się dowiedziałem książeczka wojskowa może posłużyć do wylegitymowania ogólnie, ale czy na meczach jest konkretnie wyspecyfikowane, że trzeba mieć ze sobą dowód osobisty?
|
wczoraj(wtorek) w Krakowie był jakiś mecz/turniej rugby?
|
Którym tramwajem bądź autobusem najłatwiej dojechać z okolic Kleparza pod Wydział Geografii i Gospodarki Przestrzennej UJ na Ruczaju? Z góry dzięki.
|
114
1000znaków |
nie wiem gdzie jest ten WGiGP ale pewnie na kampusie UJ na Ruczaju
a tam jezdzi pelno autobusow z alej :) wszystkie maja " Kampus UJ " [ poza 103 bo ten jedzie na prokocim ]. |
Witam :) Gdzie w necie zobacze dzisiejszy mecz Wisły z Lewandią ???
|
Cytat:
Nigdzie zostaje relacja tekstowa... Pytanie z innej beczeki , czy jak byliście na komisji wojskowej to gościu mówił że zostajemy odesłani do rezerwy itp, i nie pamiętam czy mówił coś że dostaniemy takie powiadomienie pocztą ?? Bo nie pamiętam a chciałbym wiedzieć... :) |
Suszanin napisał(a):Wyświetl post Witam Gdzie w necie zobacze dzisiejszy mecz Wisły z
niestety nigdzie ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl