![]() |
^^ Klub zamknął stronę do sprzedaży biletów do 21:00. Było info na ten temat.
|
W kasach przy Reymonta 22 na niedzielne spotkanie z Legią Warszawa pozostało w wolnej sprzedaży jedynie 2 000 biletów! Prosimy nie czekać z zakupem biletów do ostatniego momentu! Do zobaczenia w niedzielę! z fb
|
Witam mam pytanie jak to jest z wymianą biletów, kolega zakupił bilet ale nie da rady jechać na niedzielny mecz Wisełki z legią i żeby bilet się nie zmarnował.Jest taka możliwość zamiany na inną osobe tego biletu?
|
Cytat:
|
zdawało mi się że przy kasie by się dało, ale nic kolega musi zmienić plany i na mecz sie wybrać!idzie mecz wszystko idzie precz!
|
Cytat:
szkoda, że w większości wygląda to tak : 'idzie z legia mecz - wszystko idzie precz'... |
Strona z biletami chodzi, kto nie ma niech kupuje :) Nie liczyć biletów :D
|
Chodziła, 10 min temu - już padła :D
|
cały dzień mieli na ogarnięcie tematu. mogli wprowadzić jakiś limit, cokolwiek. jak widać nic się nie ruszyło
|
Podziałała całe 3 minuty...
|
Ja .......e co za ludzie! Po jakiego grzyba co chwile sprawdzacie ile zostało?
Już wiadomo że w niedzielę będzie komplet więc odpuście sobie i zluzujcie gacie |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Czy ktoś kupił w ciągu ostatniego kwadransa jakiś bilet przez stronę ?
|
Właśnie nie.Chcę kupic kumplowi i nie mogę.Od razu mam pytanie ,bo pierwszy raz czynie to przez internet.Czy jak drukne potwierdzenie,to trzeba isc jeszcze do kasy ,aby mu nabili na karte,czy wejdzie na podstawie tego potwierdzenia + karta kibica?
|
Nie trzeba nic nabijac, jak kupisz bilet to juz nabije na karte, nawet potwierdzenia nie trzeba miec, podobno mogą zapytac. Mi sie nie zdarzylo nigdy i jeszcze o takim przypadku nie slyszalem :)
|
Cytat:
|
Nie chce mi sie wierzyc ze o godzinie 0:33 jest tyle ludzi chcacych kupic bilety ze nie da sie wejsc na strone.
Powody moga byc dwa: - albo strona jest totalna lipa, - albo ktos z drugiej strony barykady probuje nam to strasznie uniemozliwic |
Cytat:
|
a na jedna karte kibica mozna kupić wiecej niz jeden bilet?
|
tak ,to jest akurat jasno opisane w "Jak kupic bilet".
|
Warto pisać na ten adres e-mailowy:
Informacje o biletach: [email protected] http://www.wisla.krakow.pl/pl/klub/kontakt/ Mam nadzieję że mądrze odrobią zadania i po wielu interwencjach poprawią te serwery aby następnym razem nie pojawiły się problemy... hmm to będzie wielki test organizacyjny. |
Cytat:
zostało 2 koło więc nie tak mało każdy może podjechać jutro i kupić :) Nawet bez sprzedaży on-line dajemy radę :) |
ktos ewidentnie blokuje nam strone z biletami jest 1:30 a strona sie tak slimaczy ze nieidzie sie zmiescic w jednej sesji zeby bilet zakupic !
|
To na pewno domorośli hakerzy z kałuży blokują nam serwery... Po tylu latach "genialnych" działań organizacyjnych władz naszego ukochanego klubu powinienem się juz do tego przyzwyczaić. A już się wydawało, że wraca normalność i w XXI w wieku można kupić bilet przez internet. A tak będzie trzeba 2x dymać 200 km
|
Strona z biletami śmiga pięknie :)
|
Strona hula,ale jak pisałem ,chciałem kupic bilet kumplowi i nie moge ,bo wyskakuje mi"limit możliwych miejsc do wyboru został przekroczony".Rozumiem,ze w przypadku Legi mozna kupic tylko 1 bilet?
|
ważne informacje o meczu z Legią! Niech każdy przeczyta:
http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/471...-warszawa.html |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl