![]() |
Drozd, a możesz ocenić jego mięśnie pośladkowe? Są większe czy mniejsze u Omraniego? Czy te pośladki dadzą mu tę przewagę żeby nie dał się przestawiać.
|
Cytat:
Natomiast zamiast się wydurniać pojmij, że warunki fizyczne mają znaczenie, zwłaszcza kiedy w środku mamy Dude i Ementalera, a może i Igbepeme którzy w sumie mają 2m wzrostu... |
Najlepszy sportowo transfer w tym okienku to przedłużenie Rodado. Napisałem to w innym temacie, ale takie są fakty.
Jeśli przyjdzie Igbekeme to jeszcze boczny obrońca i mamy komplet. |
Brawo. Gdyby nie przyjście Moore'a, Rodado by tu już nie było.
|
Cytat:
|
Najlepiej obunożny boczny obrońca. :). Z punktu widzenia mentalnego to że Rodado został jest kluczowe tylko trzeba to dobrze wykorzystać. Został nam pomóc, anie odwalać samemu całą robotę. Jop musi to reszcie wyraźnie zaznaczyć i często przypominać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W Santa Monica było po 6 rano jak Peter wstawił info o przedłużeniu kontraktu. |
Z Rodado po awans.
Kiedy Mikulec może wrócić? Jaroch po prawej i Lelewel na lewej plus co tam od biedy mamy, da radę i skoczyć rundę w zimie kończą się kontrakty Lasockiego i Jarocha więc będzie opcja żeby kogoś ściągnąć. |
Gratulacje dla Królewskiego w związku z zatrzymaniem Angela!
Ruszajmy po awans.. od pierwszej minuty pierwszej kolejki. |
Mikulec będzie do gry na wiosnę. Teraz przydałby się boczny obrońca żeby Krzyżana próbować na skrzydle.
|
Cytat:
Ja tam jednak prawie zawsze jestem optymistą i mam nadzieję ze najwięksi dyletanci się uczą jak nawet nasz JK btw Jak widac problem się rozwiązał co nikogo akurat pewnie nie martwi. |
Jakby odszedł to byście mówili, że za psie pieniądze. Jak został to mówicie, że komin płacowy i nas nie stać:D
|
To teraz czekamy na powrot Igbekeme, ściągnięcie tego Hiszpana na LO i mozna zaczynac lige. Później będzie czekanie przez blisko 2 miesiace na transferowe okazje i tfu tfu ewentualne kontuzje.
|
Cytat:
|
Nazwiska nie znam, ale Wojtowicz o nim wspominal kilka razy. Jednocześnie też podobno trudni go przekonać.
|
Cytat:
czyli jakaś fatamrugana :P |
Cytat:
I nie czarujmy się - nikt w naszym zasięgu by go nie zastąpił. Na nasze szczęście ma małe dziecko, świetnie czuje się w Krakowie a dwie atrakcyjne finansowo dla niego oferty przyszły z miejsc średnio ciekawych do życia. Gdyby dostał ofertę z drugiej Bundesligi albo beniaminka Ligue 1/ligi włoskiej to by go tu już nie było. Ważne żeby teraz się nie sabotować i żeby grali najlepsi (czyli nie Duda). Angel daje dużo, ale sam nie odwali całej roboty. Na papierze są ludzie którzy powinni pchnąć ten wózek, o ile właściwie ustalimy priorytety. Liczy się bezpośredni awans - nie ogrywanie Dudy czy kogokolwiek innego, nie przygoda w Pucharze Polski tylko solidne zbieranie punktów co mecz. Z Igbekeme to jeszcze tylko boczny obrońca i kadra - przynajmniej na papierze - wygląda dobrze. Może trochę skrzydła kuleją, ale trzeba wierzyć że przynajmniej jeden z pary Kuziemka/Baniowski wejdzie na poziom pierwszoligowy. |
Podziwiam upór wolfy'ego w dyskredytowaniu Dudy.
Nie ma praktycznie posta bez czepiania się Kacpra. No cóż - wszystko wyjdzie w praniu. |
Z Dudą sprawa jest prosta. Wszystko zależy od niego, już nie jest nieopierzonym młokosem tylko chłopem który zagrał praktycznie dwa sezony w pierwszym składzie. Albo weźmie odpowiedzialność na siebie i będzie zapieprzał w każdym meczu w którym wyjdzie na boisko, albo dalej będzie 5 minut aktywności i koncentracji przeplatał 15 minutami spaceru i bujania w obłokach. Niech sobie zerknie na Kuziemkę, nie potrafi tak strzelić jak on? Z wiarą i mocą, jeżeli nie to się nie nadaje i tyle.
|
Cytat:
W ogóle, tak na serio - co niby dyskredytuję? Przecież on nie ma nic: liczb, osiągnięć, nawet jednej udanej rundy nie ma... Dyskredytować można jakieś osiągnięcia, a tych Duda po prostu nie ma. Trzy lata zawracał dupę jako młodzieżowiec - i starczy. |
Też podobnie jak wolfy nie rozumiem zachwytów nad Dudą. Ten chłopak stoi w miejscu od kilku lat, nie ma liczb, ma kiepski strzał i kiepsko wykonuje stałe fragmenty gry. Do tego już nie jest młodzieżowcem. Jeżeli ktoś zaoferuje kwotę powyżej 0,5 mln euro, to nawet nie zastanawiać się tylko sprzedawać.
|
Z tego co słyszałem, Kuziemka jest bardzo pracowity.
Duda? Hmmm....jedzie na łatce młodego, zdolnego |
Cytat:
Nowe, nie znałem, jak to mówią :evil: |
Sami eksperci i hejterzy na forum widzę. Języki wam odpadną za obrażanie talentu który zdarza się raz na dekadę. Duda to nieoczywisty wybór jeśli chodzi o kadrę Polski, a w Wiśle już powoli powinien mieć pomnik stawiany
|
Cytat:
Zdecydowanie KD był przepompowany i pal licho ze tu na forum nadzieje byly takie a nie inne, ale ta szatnia juz go chocby "namascila" 2 lata temu "reprezentantem". I powiem jak poprzednio, albo wzbije sie na wyższy poziom albo beda grac inni. Przy czym ja widzialem juz w koncowce zeszlego sezonu że zaczal grac inaczej (efektywniej) niz wczesniej. Pora w koncu na jakieś liczby. |
Cytat:
|
Duda stracił swój główny atut - status młodzieżowca. Teraz nastąpi weryfikacja.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl