![]() |
Cytat:
No problem! |
Cytat:
dzięki wielkie:piwko: |
Wie ktoś gdzie kupiłbym teraz Wiślacką pościel? Czytałem, że kiedyś kiedyś była w jakimś krakowskim supermarkecie. A jeśli nie jest dostępna to czy planuje się wydanie takich pościeli?
|
Cytat:
Moje pytanie: Od nie dawna, mianowicie od piątku straszenie ścina mi głos i muzykę w kompie, myślałem że tylko na SopCascie jak oglądałem mecz, ale jak wczoraj puściłem Winampa lub Windowsa Playera było podobnie, były momenty gdzie głos się wieszał i muzyka się przycinała, na dłuższą metę jest to trochę denerwujące. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane?? |
Ściągnąłem film Bękarty Wojny w mkv 720p. Mam wesje dzwieku angielska i polską. Powinny być też napsiy, ale nie mogle ich wlaczyć. Mam 2 pliki w formacie .ass. Co zrobić?
|
witam, mam pytanie czy a jeśli tak to gdzie w Krakowie można zapisać się na treningi K1? interesuje mnie krowodrza bądź całkiem południowe tereny miasta. Pozdro
|
witam,ma ktos znajomego na poczcie lub patent zeby wyslac list polecony w dniu 02.12.09?ewentualnie za ile:)?pozdrawiam
|
Cytat:
|
Ktoś się orientuje jak można dostać/kupić koszulki z filmu "Ciacho" ? Coś było na ten temat mówione chyba u Kuby, ale nie zakonotowałam jakoś. Bo by idealnie na prezent była :D
|
do usunięcia
|
czy zanosi się na wydanie podobnego kalendarza Ultra Wisła jak w tamtym roku??
|
zna ktos jakiegos dobrego ortopede?? w miare taniego oczywiscie:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
p.doktora Jana Peszko - klinika ArsMedica --> http://www.ars-medica.com.pl/przycho...e_spec_dol.htm p.doktora Waldemara Gołdę - przychodnia na Szwedzkiej - kilka opinii o nim: http://www.znanylekarz.pl/19619/wald...rtopeda/krakow Obydwoje są dobrymi lekarzami, wprawdzie Peszko jest dosyć apodyktyczny, ale w granicach rozsądku. Polecam jednak bardziej Gołdę - przedstawił dobrą diagnozę, pomógł w zakupie ortezy i specjalistycznego stabilizatora i dzięki niemu po pół roku od urazu (ehh miłość do futbolu) mogę spokojnie jechać sobie już niedługo na narty. Polecam tych lekarzy - cena wizyty to 80PLN u Gołdy i coś koło 100 u Peszki. |
Witam
Czy polecicie jakieś dobre podreczne stacje meteo? Czy są może takie które przez wifi sie łączą z internetem i pobierają pogodę? |
Cytat:
|
Pytanie a propos gg na komórkę. Można je pobrać jedynie na swój komputer czy jest coś takiego, że po podaniu numeru i modelu telefonu wyśle gadu bezpośrednio na telefon?
|
a propo artroskopii: mam zerwane poboczne piszczelowe i lekko uszkodzone krzyżowe przednie, zabieg artroskopii (przez doktora Goudę- polecam:D) mam w tym tygodniu... Czy jest jakaś procentowa szansa żebym w 1.5 miesiąca mógł już lekko trenować czy nawet o tym zapomnieć ? W marcu być może dostanę powołanie na ME i trochę mi to koliduje :/
dodam ,że przed zabiegiem nie czuję żadnego dyskomfortu w kolanie, zero bólu itd.. NIE MA NA FORUM ORTOPEDÓW?!:P |
Cytat:
Operował koleżankę, dziewczynę, ciotkę, koleżanki ciotki, kumpli itd :) I wszyscy wrócili do sportu/aktywnego życia :) No i chwała mu za diagnozę, bo w krakowie "doktory" straszyły mnie przerostami i innymi takimi cudami, a okazało się, że nie ma dramatu :) |
Zakupiłem dzisiaj kartę pre paid Play Fresh za 9 zł. Zakupiłem bo przeczytałem na telepolis.pl że mają najlepsze pakiety internetowe w pre paidach. Ku mojemu zdziwieniu na stronie playa jest tylko jeden pakiet 5mb za 5 zł co jest ceną kosmos wedle standardów dzisiejszych. Czy ktoś kto mam telefon w play fresh na kartę może powiedzieć czy są inne pakiety internetowe takie 100mb czy 500 mb do wykorzystania na miesiąc a jeśli są to jak je zakupić tzw kod na ten pakiet.
|
sciagnalem plik o rozszerzeniu .bin i .cue jak je otworzyc/rozpakowac? pozddr
|
po wykorzystaniu transferu danych przy internecie 1mega w playu i orange do ilu spada transfer?
|
Poszukuje dobrego antywira,tylko nie takiego przez którego bd mi sie komp ciął.Tak na serio nigdy nie używałem antywira:D a teraz mi sie cos wpiepszyło i przy kazdym właczeniu przegladarki otwieraja mi sie inne stronki z grami online :[ Skanowałem mks online ale nie wykrywa robaka :|
Mile widziane linki |
Cytat:
ale ja polecam ten pierwszy zoba www.peb.pl Cytat:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic399965.html |
Ktos sie orientuje gdzie w krk najtaniej kupic jakies odzywki w typu kreatyna itp??
|
Potrzebuje program- najlepiej latwy w obsludze, bo dla blondynki;)- do sciagania plikow np. z you tube- idealnie by bylo, gdyby sie dalo sciagac np. sama muzyke w formacie mp3 a nie cale filmy.
|
Do ściągania filmów z YT - jest pełno programów wystarczy wpisać w google.
Do wyciągnięcia MP3 z filmu - Video MP3 extraktor A jeśli będzie kilka piosenek z filmiku polecam - MP3 Knife (do cięcia mp3) |
dzieki gonzo!
|
Buzi się należy :D
|
Wyskoczył mi taki komunikat
http://img163.imageshack.us/img163/5034/85369792.png no i dałem zalecane "zignoruj" następie pojawiło się: http://img31.imageshack.us/img31/2176/60858627.png więc klinąłem tak, zeskanowało kompa były ze 2 trojany, które usunąłem komp się właczył, ale komunikat pozostał... co zrobić zeby mi zniknął? btw. co to w ogóle jest? i jeszcze druga sprawa... potem wyłączam kompa, monitor zgasł, ale skrzynka chodzi dalej :O stan wstrzymania czy coś? palnąłem reseta, wyłączyłem jeszcze raz... tak z 5 razy ale dupa, więc się wkurzyłem i odciołem zasilanie kablem :D co to za jajca? i czy ma to związek z wcześniejszym problemem? |
Ile kosztuje kolczyk w uchu w "Kulcie"?
|
Zleciłem po godzinie 15 przelew internetowy z mbanku na konto bet-at-home. Jest już wtorek, a tymczasem...
Cytat:
|
przelewy z konta bankowego u większości bukmacherów księgowane są do kilku dni roboczych, zdaje się że do 5 ;) dlatego najlepiej wpłacać za pomocą karty kredytowej np - po 5 minutach już możesz grać
|
Cytat:
PS. Co do księgowania u buka to raczej nie problem, zawsze wysyłałem im potwierdzenie i kasa była po kwadransie-półgodzinie na koncie. :-) |
do usunięcia
|
Cytat:
avast ma to do siebie że często świruje. Jeżeli pojawiają się takie komunikaty to dawaj opcje żeby usuwał plik. Jeśli dalej będą problemy to odinstaluj avasta i zainstaluj coś innego ;) |
ma ktos znajomego na poczcie?
|
Cytat:
|
Ktoś zna się na stabilizatorach?
Jaki kod muszę mieć zeby dostać maksymalne dofinansowanie z NFZ? Mam zerwane ACL i co za tym idzie wg tej strony: http://www.ortomed.mielec.pl/oferta1.html moglbym miec do 800zł, a wg tego co dostalem od lekarza mam 650... Wnioskuje, ze chodzi o ten kod specjalny, a gdzies na forach narciarskich goscie podobno duzo wieksze mieli te dofinansowania z nfz... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl