![]() |
Przykro mi to stwierdzić, ale mam nadzieję, że Patryk zostanie sprzedany. Miło, że deklaruje przywiązanie do klubu, ale chłopak ma już 23 lata i na boisku jest totalnie bezmyślny, ponadto nie wyróżnia się ani dobrym strzałem, ani techniką. Niestety ale daleko mu do poziomu umiejętności Kalu Uche, czy Kuby Błaszczykowskiego, z czasów, w którym oni grali w Wiśle.
Uważam, że Wisła nie ma szans przeskoczyć na wyższy poziom, dopóki piłkarze o umiejętnościach Małeckiego nazywani są kluczowymi. |
Cytat:
|
Cytat:
http://img.naszemiasto.pl/grafika2/n...d01c6aa_g1.jpg |
Powołanie dla Meliksona
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_dwa_mecze/ |
Cytat:
|
Widac ze na wylocie jest skoro tak mowi :)
|
Cytat:
Po drugie nie pasuje do tej drużyny. On by chciał dostawać podania, kończyć akcje drużyny. A inni by chcieli sami grać i nie w głowie im akcje zespołowe. Wszystko szarpane, bez planu. Jak idzie atak, to widac, że wszystko na spontanie, nie wiedzą co zagrają ani jak będą chcieli te akcje wykończyć. Nic dziwnego, że trudno się napastnikowi, na dodatek jedynemu, odnaleźć. Skoro tak, to potrzebny jest napasntik ,który albo jest cwaniakiem i zrobi coś z niczego jaka Biton, albo dynamitem, z dryblingiem i kopytem w nodze. Na drugi typ nas nie stać. Cytat:
|
Chyba Milan Jovanić czuje szansę dla siebie (po super występie Pareiki na Cyprze) bo zapieprza jak miło w czasie wolnym w Pure w Galerii Kazimierz. Czyli nasi piłkarze nie tylko lansują się w Galerii Krakowskiej i Bonarce ale też fundują sobie treningi indywidualne.
Brawo Milan :) ps. Chciałbym tylko przypomnieć kto nam zagwarantował wygraną w Bułgarii. |
Cytat:
|
Cytat:
Każda piłka kopnięta w pole karne to była sytuacja bramkowa dla Bułgarów. Dużo mówi to, że najlepsza interwencję miał Sobolewski w ostatniej minucie meczu. |
Cytat:
Za to Pareiko okazał się na Cyprze zaporą nie do przejścia a Merikson drugim Messim. Straciliśmy 1 bramkę, a ile moglibyśmy jeszcze stracić ? I to samo dotyczy się meczu w Łodzi. |
Widze ze propaganda zawiedzionych dzieciakow ruszyla pelna para. Pareike tez bedziecie wygwizdywac teraz tak jak Pawelka ?
|
Dzieciaków ?:) Mam batonie 35 lat. A to że stwierdzam fakt że Jovanić się stara to tak Was wszystkich boli ?
Pawełek - babole. Pareiko - babol. To też fakt. A który jest lepszy niech oceni trener. |
Cytat:
|
Trenuje w czasie wolnym w Pure (na siłowni). I tego dotyczył mój post.
|
krakus76 - Pareiko miał jedną tak nieudaną interwencję podczas całego pobytu w Wiśle, ogólnie jego interwencje są bardzo pewne. Milan gdy wchodzi do bramki broni ze strachem w oczach, czasami wydaje się nawet niezdarny w swoich interwencjach... Gdzie mu tam do Pareiki...
|
Pareiko niestety tych baboli mial wiecej ( tak na szybko - chocby z Podbeskidziem) i wszystkie braly sie z jego niepewnego chwytu.
|
Cytat:
Milan - 26 lat. W przypadku bramkarzy pewności uczy się z czasem. A powtórzę jeszcze raz. Mój post miał dotyczyć tego że Milan zamiast chodzić z kolegami po Galeriach zasuwa prawie codziennie na siłownie. Dziś był rano. W czwartek popołudniu. ps. poza tym to bardzo komunikatywny i otwarty człowiek który widać że angażuje się emocjonalnie z Wisłą. |
Kto idzie przed meczem na siłownie.. Poza tym ile meczów bronił Pareiko a ile Jovanić? Ten się nie myli co nic nie robi. Pareiko tyle razy nam tyłek ratował że powinien dostać w zamian za to zajebisty kredyt zaufania!! SERGIEJ PAREIKO!!!!
|
Ja też uważam Milana za bardzo sympatycznego gościa, brawa też należą mu się za takie podejście jak opisujesz. Nie widzę w nim jednak talentu na miarę naszej Wisły, niestety (a trochę o tym wiem, bo sam byłem bramkarzem).
|
Cytat:
I napiszę jeszcze raz. Nie piszę tu kto jest lepszym bramkarzem ale o tym jakie ma podejście do spraw zawodowych. Zamiast zasuwać po kasynach, sklepach itp. woli przeprzerzucać trochę żalastwa na siłowni żeby być w formie. Widać że mu się chce a nie tylko czeka na przelewy bo mu się należy. |
Panowie, ale my tu mówimy o obsadzie bramki a nie o tym komu należy się tytuł Mistera Publiczności.
Milan jest sympatyczny i zaangażowany, co z tego skoro jest po prostu słabszy od Pareiki? |
No i tym podsumowaniem snyrtinga należałoby zakończyć dyskusję o obsadzie pozycji bramkarza.
|
Cytat:
Do trenera należy decyzja kto jest aktualnie lepszym bramkarzem... i niech tak pozostanie ... |
K.u.r.w.a jeden z drugim. Czytajcie że zrozumieniem co się pisze.
A podsumowałeś tekst tym samym co ja wcześniej napisałem. Decyzja należy do trenera. I skończmy ten jałowy temat kto jest lepszym bramkarzem w Wiśle. |
Cytat:
|
Cytat:
A czy nasi piłkarze są aż tacy dobrzy że powinni leżeć jak to w POlsce jest przyjęte do góry brzuchem ? To pokazał mecz na Cyprze. Dziekuje za uwagę. |
Cytat:
Chłopie obudź się , mamy sierpień 2011 :rotfl: |
To co dziś po meczu powiedział Mały o piknikach - normalnie ma u mnie szacun do końca życia! Powiedział to o czym każdy myślał. Wielkie brawo dla niego za to. Wielcy kibice co przychodzą od święta i dla nich każdy mecz musi być wygrany - bo przecież płacą ciężkie pieniądze i żądają.
|
Cytat:
Ludzie, wbijcie sobie do swoich łbów, że Wisła to my, a nie jakieś pseudo gwiazdki. To że Patryczek ubierze koszulkę z JPII czy Pruszcza Gdańskiego, nie daje mu uprawnień do komentowania czegokolwiek, zwłaszcza, jesli sam nie daje od siebie tego, za co płaci mu się grube tysiące. Piłkarze są od grania, a jeśli brakuje jednemu czy drugiemu jaj, żeby oddać życie za Wisłę, to niech idą na drugą stronę błoń. Od pamiętnego meczu z Legią nie mam szacunku dla piłkarzy, zwłaszcza takich, którzy zamiast udowadniać w każdym meczu, że są godnymi noszenia koszulki z Białą Gwiazdą, wolą szukać winnych gdzie indziej. Co to ma do cholery znaczyć?! Piłkarzyk jeden zdrugim przechodzi obok meczu, ma focha jak baba, a kibice mają ich za to po dupciach klepać? Ogarnijcie się ludzie i skończcie z wychwalaniem grajków... |
wyobraź sobie, że gdyby nie pikniki to nie byłoby takiego Patryczka w dzisiejszej Wiśle :)
|
Cytat:
|
Widzę, że (prawie)sami mądrzy ludzie piszą, ale to chyba wina godziny, bo 'chuligani' (nie obrażając nikogo, tym bardziej ludzi co tworzą całe widowiska) z sektora C już śpią. Nad ranem zaczną się wypowiedzi: "dobrze mały mówi, pikniki, kibice sukcesu". A to g*wno prawda i już nie będę się rozpisywał na temat cen biletów jakie "pikniki"płacą, aby zobaczyć tak "wspaniałe" widowisko, a gdyby nie tatuś z mamusią, to większość tych małolatów nawet w TV by meczu nie zobaczyła.
|
Cytat:
Kibice ''pikniki'', których tak bardzo nienawidzisz to oni głównie kładą pieniądze na funkcjonowanie klubu i to tak na prawdę oni generują główny zysk. Całe szczęście, że jeszcze nikt nie wynajmuje skyboxów, bo jeszcze wzięli by sobie do serca słowa patryczka, a tak na prawdę to oni będą płacić lwią część dochodów. |
No ale ludzie, przegraliśmy pierwszy mecz po rewanżu z Apoelem o którym większość piłkarzy jeszcze myśli i przeżywa. Nic wielkiego się nie stało, nie takie rzeczy już przeżyliśmy. Ale żeby gwizdać od razu? To nie pierwszy raz zresztą. Mogę zrozumieć jakby przegrali 3-4 mecz z rzędu w beznadziejnym stylu, ale 1 mecz w tym sezonie i od razy gwizdy?
|
Zwitter no tu bardziej chodzi o postawe a nie sam wynik. Jakby cisneli caly mecz a przegrali 0-1, ok zdarza sie. Ale ....a.. przeszli obok meczu i jeszcze maja czelnosc krytykowac kibicow?
|
Mam nadzieje że po dzisiejszej wypowiedzi nastąpi koniec ery Patryka w Wiśle.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakby grajki angażowały się w wykonywanie swojej PRACY za którą się im PŁACI ogromne pieniądze, tak jak angażują się kibice PŁACĄC za bilety, bylibyśmy w czołówce drużyn europejskich. Jak jeden czy drugi nie potrafi sobie radzić z presją (a reprezentowanie barw Wisły to poza honorem też ogromna odpowiedzialność), nie powinien grać w Wiśle, a tym bardziej wypowiadać się na temat kibiców. |
Cytat:
Problemem są wynalazki które zapłacą 20 zeta i domagają się polskiej Barcelony.Jeśli jej nie dostaną to zjebią swój zespół bo myślenie jest -zapłaciłem więc żądam wygranej.A że zazwyczaj nie mają pojęcia o piłce to każdą porażkę podsumują - opierdalali się To jest bardziej przykre niż nasza dzisiejsza gra. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl