![]() |
Cytat:
Nie wiadomo co by było, bo może się okazać że zagramy tam 2 mecze z bucowatymi rywalami typu Lubin, Korona, Nieciecza i jeden z Jagiellonią/Lechią i frekwencja wcale się rekordowo może nie nakręcić. Dobrze byłoby mieć przynajmniej jeden z tych 3 meczów w rundzie finalowej z Legią albo z Lechem, teoretycznie szkoda, że niemal niemożliwe są derby. |
ktoś wie czy b11 i b12 już sprzedane czy nie otworzyli?
|
Najprawdopodobniej to jedyne, zamknięte jeszcze sektory. Nie licząc sektorów buforowych.
|
Ale żałośnie słabo schodzą bilety na C.
Reszta spoko. W sumie to została resztka na E i G1 Jak wykupią, to różne wynalazki pójdą na C i będzie płacz, że doping słaby. Ale w sumie na meczach gdzie frekwencja nam skacze 2 razy, to norma. |
Pierdzielisz
Dzisiaj na C ida dobrze. Juz prawie 2 sektory pelne a na dodatek nie wszystkie listy fanclubowe dotarly |
Jak wygląda sytuacja na sektorze E21, jest ktos w stanie mi sprawdzic? Wyszła mi waznosc karty kibica i nie moge sprawdzic, a jutro dopiero udam sie po bilecik. Czy zostalo tam cos jeszcze?
|
Cytat:
|
a E11 zamkniety?
|
Na E nie masz szas jutro. Szykuj sie na A/B
|
Cytat:
|
Ok, dzieki za pomoc.
|
Panowie chce teścia zabrać pierwszy raz na mecz .Czy mogę kupić mu w kasie bilet ten za 5 zł podając jego pesel czy musi być osobiscie ?
|
Tak.
10 znaków. |
Cytat:
|
Nie masz po co Teścia fatygować.
|
Cytat:
|
trochę się zapuściłem i teraz dopiero chciałem kupić bilet. Z tego co widzę w portalu miejsca są tylko na E26. Cała reszta sektorów E czy H - miejsc wolnych 0. Mam rozumieć, że to już wszystko wyprzedane?
|
Cytat:
Moje realne '25 tyś' dzisiaj wygląda jak pesymistyczne założenie. 28 tyś powinno pęknać. |
Cytat:
|
Dzięki za odpowiedź. No nic, wylądowałem w inny miejscu niż zazwyczaj, ale za to cieszy frekwencja :)
|
Małe podsumowanie, stan na godzinę 19:45:
Narożnik D-brak biletów Narożnik F-ostatnie 4 bilety Trybuna E-brak biletów, z wyjątkiem sektora E26-ostatnie 296 biletów. Sektor G1-386 biletów Trybuna H (sektor H22)-ostatnie 6 biletów Trybuna A-ostatnie 371 biletów Narożnik B-sporo dostępnych biletów, ponad tysiąc Trybuna C-sporo biletów, trochę ponad 2,5 tysiąca dostępnych wejściówek na 5798 wszystkich miejsc na trybunie Do czwartku powinny się skończyć wejściówki. |
@krzaq12
nie bierzesz pod uwagę, że nie otwarto sektorów: G2, H11,H21,B11,B12 i nie mam pewności czy E11, E16 było otwierane |
Sektory G2, H11,H21 to z tego co kojarzę sektory buforowe.
B11 i B12 to koło 300-400 biletów. Jeśli chodzi o E11 i E16 to nie mam wiedzy w tej kwestii, więc nie wypowiadam się. Na ten moment brakuje już zaledwie około 100 biletów by złamać granicę 21 tysięcy sprzedanych wejściówek. |
Cytat:
Cytat:
Tak przy okazji jak pisze krzaq jak dobrze pójdzie to max we wtorek nie będzie biletów.Byłem przed 19 po bilety kolejka na polu była.Po 19 zostały wrota zamknięte a i tak ludzie szarpali za klamkę.Stałem około 45 minut. Teraz będzie coś co czasami bywa.Ludzie się obudzą niezdecydowani "O jezu tyle biletów już poszło.... zaraz je wyprzedadzą.Ja tez muszę mieć" I ruszy szturm jutro i w czwartek po bilety http://pics.tinypic.pl/i/00886/7xl1u028xa59_t.jpg To z godziny 18:45 |
Cytat:
09.05.15 r, Górnik Zabrze - 8 724 20.05.15r, Pogoń Szczecin - 8 445 (środek tygodnia) 02.03.15r, Śląsk Wrocław - 11 221 (środek tygodnia) |
Wtedy byl protest przeciwko bednarzowi o ile dobrze pamietam.
|
Nie było. Protest przeciwko Bednarzowi zaczął się 08.03.14 r. (mecz z Ruchem, co prawda protestu jeszcze nie było ale wtedy był ten zakaz dla wszystkich co na Derbach byli na C),a skończył się 29.08.14 (mecz z Bełchatowem, na nim już protestu nie było).
|
Masz rację, te wszystkie chujowe sezony mi sie juz w jeden spajają.
|
Czy będzie jeszcze możliwość kupienia biletu w dniu meczu,a jeżeli tak to w jakich godzinach będą otwarte kasy?Pytam gdyż,będę dopiero w piątek miał możliwość aby być w Krakowie i nie wiem czy nie będzie za póżno.Jeszcze jedno,czy ktoś z okolic Katowic lub Będzina wybiera się na mecz samochodem,gdyż potrzebowałbym transportu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Silver 125 zł Gold 300 zł Możliwy jest również zakup przez telefon. W tym przypadku płatność dokonywana będzie przelewem (do dwóch dni przed meczem). |
Stan na rano, ok:
G1 - 370 E26 - 200 B - 1000 C - 2150 A - 280 |
Cytat:
|
Bilety, jeśli zostaną, to będzie ich dosłownie kilkadziesiąt patrząc na to jak się sprzedają.
Zostało obecnie 4000 biletów (+jeśli otworzą G2, dolne B, oraz po połowie skrajnych H11 i H21 to dojdzie kolejne 2000). Więc można powiedzieć, że zostało 6000 biletów, dziennie schodzi ok 3500-4000 to łątwo sobie policzyć, że już w czwartek wieczorem może ich braknąć. Zostaną VIP za 125 zł - je można załatwić telefonicznie, bez stania w kolejce. Wchodzi się na zaproszenie, więc Karta Kibica nie jest potrzebna! |
Cytat:
|
Cytat:
do zakupu biletu w kasie potrzebne jest tylko: Imię i nazwisko + PESEL nie jest potrzebna karta kibica - ona już nie jest wymagana wcale, chyba, że ktoś ją ma, wtedy bilet ma nabijany na nią. Osoby nie posiadające Karty Kibica - kupują bilet w kasie i wchodzą na bilet. Jaśniej się nie da :) |
Czy da się odnowić KK dla znajomego, tak jak kiedyś się dało, czy teraz wydają tylko te nowe karty i trzeba się stawić osobiście?
|
Cytat:
|
|
Generalnie dzięki temu że będzie brak miejsc na innych sektorach, pewnie zostanie zapełnione C.
To dobitnie pokazuje, jak wszyscy traktują nasze nowe zgody. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl