![]() |
Cytat:
idzie na zaoczne, robi lic./mgr w między czasie łapie robotę ... dalej szuka pracy w zawodzie -> znajduje.. nast. doświadczenie sobie nabija.. nast. podbija dośw. papierkiem mgr czy tam coś i jest lata świetlne do przodu niż Ci, którzy wymęczyli to samo dziennie z tym że na UJ czy łotewer. Tak na to patrze. :) p.s. nie studiowałem na KSW. |
Cytat:
|
Marker Montana XXL jest dobry do tagowania przystanków? smarował ktoś tym kiedyś?
|
No tak po KSW to ten tytuł to papierek masz rację. Doświadczenie jest ważne, ale wiem tylko tyle, że pracodawcy również patrzą jaką uczelnie skończyłeś. Polecam jednak państwowe uczelnie. Nikt nie mówił o że to musi być tryb stacjonarny.
EDIT WzT Nie studiowałem tam więc nie wiem, znam tą uczelnię z relacji znajomych którzy tam uczęszczali i po prostu wyciągam wnioski. |
Cytat:
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
Cytat:
ps: zapewniam cię, że nic sobie tam nie kupisz:) |
ma ktos mecz pod tym linkiem czy tylko "reklamę" spotkania?
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...271#post828271 mecz: http://sport.tvp.pl/koszykowka/eurol...s-wisla-krakow |
Drukarka drukuje tekst od tytłu tzn zamiast pierwszą strone drukuje mi ostatnią np:
zamiast stron 1,2,3,4 itp to drukuje 4,3,2,1 O co kaman? drukarka to urządzenie wielofunkcyjne HP F4180 i skąd bym nie drukował wrod/pdf drukuje od tyłu... |
Cytat:
|
Witam, mam okazję kupić PlayStation 2 z roku ok. 2003, niemodyfikowaną, z kilkoma oryginalnymi grami + kierownica. Sprzęt był prawie nieużywany, a jeśli już to jako odtwarzacz DVD. Ile takie coś może być warte? Jaka jest rozsądna cena?
|
siema :D
moze ktos zapodac tytulami skladanek typu hardbass chapter, tunnel trance united czy future trance? edytka: Cytat:
|
hardbass jest tylko oznaczony cyframi
|
Cytat:
Poprawke sobie kupisz. Powiem tam 1i2 rok byl Supper :) lata nastepne trzeba niestety sie pouczyć ;0 |
poszukuję zaproszenia na sport-scene.net . Stawiam piwo!
|
do ktorej trwa dzisiejsza gala KSW?
|
Cytat:
jak masz problem taki ze Ci drukarka blokuje kardzidz po ktorymś tam razie to musisz pozaklejac piny( do znalezienia w necie ktore przy jakim modelu) na nim i wlozyc chyba 3 razy to wtedy jej sie zresetuje( czy tam zapisze sie nowe ustawienie) i gdy odkleisz tasme to bedzie Ci norlamnie działac :) |
Cytat:
|
Cytat:
To dzis ta walka jest ? kutwa, myslalem ze to o sobote chodzi. macie linkli na obejrzenie tego w necie???? |
Cytat:
|
Gdzie mogę oglądnąć dzisiejszą walkę w internecie?
Na ipla.tv trzeba wykupić konto VIP... |
1 Załącznik(ów)
Witam, mam pytanie do osob znających się na tym, czy na takich parametrach na moim laptopie uruchomie filmy w .mkv 720p 7,5GB?
|
Był ktoś z forumowiczów kiedyś w Fashion House Outlet Centre w Sosnowcu ?
Chodzi o te sklepy: http://www.fashionhouse.pl/?p=pl/out...nowiec/1/index Jest tam coś ciekawego? Te ceny rzeczywiście niskie czy pic na wodę? |
Ceny niższe, ale w promocjach. Jest ich tam pewnie więcej niż w zwykłych sklepach, ale bez szału. Tzn trzeba trafić, jest kilka sklepów z ciekawymi ofertami. Szczególnie w tych "sportowych" (Nike, Reebook, Adidas ect) idzie coś fajnego wynalezc.
Ogólnie warto się wybrać i samemu ocenić. |
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie głównie o sklepy sportowe mi chodzi ;) |
a ja mam dosc nietypowe pytanie:) co moze byc z moimi glosnikami jezeli slysze z nich cwiergot ptakow??:/ myslalem ze to jakas glupia reklama w przegladarce albo gg ale powylaczalem wszystko i dalej mi to swiergota. co to moze byc??
|
Cytat:
@Above - moim zdaniem bardzo malo rzeczy tam jest. Jako taki wybor jesli chodzi o sportowe ciuchy jest w umbro, ale zeby cos znalezc raczej trzeba miec szczescie. Oplaca sie wpasc z glupa jak sie przejezdza obok, specjalnie jechac moim zdaniem nie ma sensu. Choc fajny garniak w Vistuli nabylem przeceniony o 1500zl :) |
Witam, mam sprawdzian z fizyki a ja nie rozumiem w ząb jak to rozwiązać, mam babke od fizyki co nie potrafi nic wytlumaczyc człowiekowi:
1. a) oblicz wartość pierwszej prędkości kosmicznej dla Księżyca, jeśli jego promieć wynosi 1740km a masa1/81Mz ( Mz=6*10 do 24 potęgi kg) b) oblicz prędkość ucieczki dla Księżyca 2. Wyjaśnij różnicę między siłą grawitacji a ciężarem ciała. 3. a) Oblicz wartość I predkości kosmicznej dla Marda jeśli jego masa wynosi 0,11 Mz, a promień 0,53 Rz (I predkość kosmiczna dla Ziemi wynosi 7,9 km/s) b) oblicz prędkość ucieczki dla tej planety Błagam, zagrożenie tuż tuż.. :( Zadalem to pytanie rowniez w innym temacie, licze na Waszą pomoc... |
Można prznieść zwykły numer z Orange do Play? Zwykły tzn. nie abonament.
|
O której Pudzian tańczy?:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co to za piosenka byla ktora leciala na KSW jak wchodzil DAVID OLIVA?
|
Mam takie małe pytanie. Mianowicie posiadam telefon nokia 5130 i kiedy wysyłam SMS np. o godzinie 14 to pojawia się informacja w raporcie że SMS wysłany o godzinie 13 to samo jest jak przychodzi SMS zamiast tam o 15 to jest napisane że godzinę wcześniej. Trochę to denerwujące, ktoś wie jak to przestawić ?? Żeby wyświetlało adekwatny czas...
|
Cytat:
nikt nie wie? |
Można przenieść
|
Ekonomia
do usunięcia
|
Cytat:
nie lepiej sie kopsnac do punktu PLAY i spytac;)?? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl