![]() |
Szkoda, że w drugiej lidze.
|
Cytat:
|
Mąka ma kontuzje czy został wyjbany z zespołu?
|
Kontuzjowany. Ma uraz waginy.
|
Cytat:
|
Tak serio gdzieś czytałem chyba pisał o tym Janek czy jak mu tam,że Mączyński jest pierwszy w kolejności do odstrzału....
|
To by było zabawne, bo w polskiej lidze jest już spalony. Wisła odpada, Legia odpada, Lech nie będzie chciał odpadu Legii, a reszta to już średniaki. Chyba, że do Jagi. Może go gdzieś wypchną do innego kraju. Odlazłby się dobrze w Kazachstanie u Rzeźniczaka i Donalda, tam kochają Warszawkę :D Ale teraz to serio nie gra, bo kontuzjowany.
|
Może jeszcze żabole go zechcą jak im się kadra po sezonie rozpadnie.
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...5200858636.jpg
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/ Cytat:
|
Wilde-Donald Guerrier w kręgu zainteresowań Górnika Zabrze
"Wilde-Donald Guerrier może powrócić do ligi polskiej po dwóch latach przerwy. Haitańskim lewoskrzydłowym Karabachu Agdam zainteresował się Górnik Zabrze. Do śląskiego klubu były zawodnik Wisły Kraków mógłby trafić latem na zasadzie wypożyczenia. " https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ek...zabrze/ypk2q26 |
Pewnie jest rozczarowany, że nie do Legii xD
|
Henry wczoraj podczas przerwy w rozmowie mówił, że powróci na trenerską ławkę ma kilka propozycji
|
Mówił, że interesuje go tylko i wyłącznie piłka reprezentacyjna i pojawiają się luźne propozycje. Widać było po nim, że swoje lata już ma. Ale może ktoś w Afryce się jeszcze skusi :)
Matija Spicic zagrał całe spotkanie w HNK Gorica i awansował do chorwackiej ekstraklasy. Przez cały sezon kopał w drugiej lidze razem z Masłowskim i Henrikiem Ojamaa. Dziwne, wydawało mi się, że Wisła chciała go zatrzymać, a nie dogadali się co do kasy. A on poszedł do 2 ligi. Tragiczny nie był, pod koniec zaczął grać sensownie. |
http://weszlo.com/2018/05/15/gol-str...cos-udowodnic/
Cytat:
|
Damian Buras skoczył (tym razem definitywnie ) z hazardem
|
Lepiej późno niż wcale
Ostatnie info na 90minut to gra dla Unii Tarnów sezon 15/16 On jeszcze gdzieś kopie ? |
Skąd ta pewność? Pieniądze mu się skończyły?
Rok temu był daleki od gry: http://weszlo.com/2017/06/30/pierwsz...awojuje-swiat/ I widocznie nic się nie zmieniło. |
Uryga nie był taki wylewny jak był ciągnięty za uszy i wystawiany w pierwszym składzie począwszy od Smudy, a odwdzięczał się tragiczną grą.
Nie pamięta wół, jak cielęciem był. @JudasPriest Na jakiej podstawie stwierdzasz że Buras skończył definitywnie z hazardem? Przywiązano go do drzewa? |
Można tak powiedzieć :p
|
Buras teraz robi karierę w amatorskich turniejach Neymar Cup. Rok temu wygrał te rozgrywki w Polsce z zespołem "kapela weselna", w tym sezonie również startuje ;)
Całe to pokolenie "młodych, zdolnych" ładnie się rozłożyło :D |
Pół roku po opubliwkowaniu tego tekstu zaczął znowu grać, ale potem zerwał na dobre
|
Adam Mójta z szansą objęcia prowadzenia w klasyfikacji...
http://weszlo.com/2018/05/17/pilkarz...-zytke-nowaka/ |
Jak to dobrze, ze w odpowiednim momencie poszedl od nas
|
|
|
Czerepach tego nie przeżyje przecież to jego ulubiony grajek odpali jeszcze! Noto jego odpalili :lol:
|
Piękna wiadomość :) Mam nadzieję, że nie będzie ona początkiem kłótni na linii Junco - Carillo.
|
Nie wiem czy taka piekna
odchodzi 3 z 6 środkowych pomocników, 2 kolejnych wciaz nie ma kontraktu na nowy sezon a ustawieniem gramy specyficznym jak na nasza lige, gra w srodku wymaga wdrozenia 5 juz out, za chwile 3 kolejnych (Ivan, Mały, Zdenek) wietrzenie szatni na calego |
Na szczęście schodzimy z ilości nie jakości. Myślę, że Junco spokojnie znajdzie jakieś zastępstwa, poprzeczka nie jest wysoko zawieszona :)
|
Cytat:
|
ale ze co?
bo uwazam, ze by sie przydal i ze sie rozkrecal z kazdym meczem ? ok ja zatrzymamy Bashe, Lloncha i sciagniemy jeszcze ze 2-3 srodkowych pomocników to ok tylko zwazajac na to ze potrzebny jeszcze co najmniej jeden stoper(jezeli zostanie i bedzie zdrowy Velez) oraz 2 napastników to nie bedzie takie proste |
Takich Mitroviców to jest na pęczki na świecie i to młodszych.
|
Cytat:
Cytat:
Brlek - przez pół roku grał tyle co nic, pod formą.. jego drugi pobyt w Wiśle do zapomnienia. Mitrović - mimo, że z meczu na mecz grał co raz lepiej, to jednak po każdym meczu wylewaliście na niego wiadra pomyj. Z piłki stojącej potrafi dograć na centymetr, ale do gry systemem jaki prezentujemy no nie pasuje.. Cywka - dla mnie szkoda Tomka, bo mógł grać na dwóch pozycjach, moim zdaniem jako zmiennik mógłby zostać. Ivan - po kontuzji, swoje lata ma, ryzyko ponowienia kontuzji było sporo, słusznie go żegnamy. Mały - po jego wybrykach nie ma tu dla niego miejsca. Bez żalu. Ondrasek - gdyby nie to że dobrze mu na tym kontrakcie już dawno by go tu nie było, dłużej się leczy niż gra, niech sobie znajdzie klub (I hope so) Co do Lloncha, Bashy.. jestem optymistą że plotki okażą się prawdziwe i przedłużą. |
Można się cieszyć o ile zastąpi go ktoś sensowny, a nie kolejny zagraniczny szrocik
|
Jeśli poleci jeszcze Mały z Ondraskiem, to będzie już fajnie wyczyszczona kadra, jakby tak jeszcze Buchalika komuś wcisnął, to i zostanie statysty Rafałka idzie przeboleć.
|
Cytat:
Mitrovic jest tylko jeden. Nie zrozumiala decyzja tym bardziej ze sam sie swietnie czul i byl w wysmienitej formie. Chyba tylko ze wzgledu na krotki sezon ona jeszcze nie eksplodowala. ...Ale ewidentnie cos nie pykło i widac, ze nie tylko nam sie wydawał hujowy :D |
Ja myślę, że to bardziej kibicowskie wpływy na zarząd wpływający na Junco niż autonomiczna decyzja Junco, a co dopiero decyzja Junco po konsultacji z Carirllo. Myślę, że Carrillo go chciał.
|
Kibicowskie wpływy :D :D :D Gdyby coś takiego istniało to Boguskiego już od kilku lat nie byłoby w Wiśle, a Małecki miałby dożywotnie miejsce w pierwszej jedenastce i opaskę kapitana :D
Mitro przyszedł na chwilę, bo potrzebowaliśmy na szybko dodatkowego pomocnika. Ale nie było sensu przedłużać, bo ma już 31 lat, a różnicy na boisku nie robił. Lepszy już nie będzie, więc widoczne Junco i Carillo mają lepsze opcje na nowy sezon. I coś mi się wydaje, że młodsze, bo patrząc po metrykach odchodzących graczy szykuje się spore odmłodzenie kadry. |
Cytat:
|
Naprawde nikt nie bierze pod uwage ze moze to Mitro sam chcial odejść? W ostatnim wywiadzie z nim jasno dal do zrozumienia że ma jeszcze inne opcje transferowe.
Poza tym Carrillo nie jest ślepy. Na konferencjach bronil zawsze swoich zawodnikow. Nawet na Maleckiego nie powiedział zlego słowa na konferencji, a wszystkie brudy pierze w szatni. Mitrovic gral bo lepszych nie było, a być może lepsi przyjdą. Ja w to wierzę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl