![]() |
Dzięki, mam nadzieję, że nie równa się to 2 godzinom stania bo człowiek wytrzeźwieje zupełnie. A oglądać naszych chłopaków na trzeźwo?:)
|
ile poszło biletów?
|
Dokładnie 12 123 bilety ;)
|
Można już kupować bilety na Termalica - Wisła.
https://kupbilet.onet.pl/sport/pilka_nozna/pn0668 Sektor gości jest mały, więc będzie ciężko o bilety. Dlatego lepiej już teraz kupić wejściówki na sektor C (ten koło gości). |
http://www.wislaportal.pl/32475,Akcj...olejorzem.html
Sprzedaż porządnie ruszy pewnie w przyszłym tygodniu dopiero, ale warto zacząć mobilizacje wśród znajomych! Ilość wolnych miejsc 9862 |
http://www.wislaportal.pl/32475,Akcj...olejorzem.html
Dobrze jakby sprzedaz ruszyla juz. Juz dzisiaj ilosc biletow pozostala taka jak 2 dni przed normalnym meczem wiec mobilizowac! |
Cytat:
Ja na mecz zabieram 2 znajomych, którzy dawno na meczu nie byli, jeden z nich ostatnio na LE, przy okazji meczu z Belgami. ;) Wszyscy na R22 |
Panowie ,trzeba sie zmobiilzować,.z Plockiem bylo widać mały progres jesili chodzi o frekwencje,teraz musi byc nas jeszcze wiecej,zwalszcza ze fanatycy sprzetu AGD beda w 1 tys .
@ up ,lo kużwa ,to dawno :D |
Klub podał, że zeszło 8428 biletów. W ciągu 2 dni zeszło 1200 biletów. Do piątku powinna pęknąć 10k.
|
Na stronie z biletami cos sie zdup*czyło. Po zalogowaniu wyskakuje komunikat ze "sprzedaz tylko dla posiadaczy kart kibica". Tez tak macie?
|
Może tak być jak karta kibica straciła ważność.
|
Po odnowieniu karty/wyrobieniu nowej jest to samo. Cashback nie ma nic do tego uprzedzając tok myśli.
|
jakiś błąd był rano, ale już się naprawiło i można śmiało kupować
|
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...76&oe=59530394
Od godziny 17, z tego co śledziłem do godziny 18:30 zeszło jeszcze około 100-150 biletów |
Przez neta można kupić 4 bilety ale czy można też zamówić bilet dla kogoś kto nie posiada KK?
|
Nie, tylko w kasie można kupić jeżeli nie posiada KK.
|
https://pbs.twimg.com/media/C7rAtngVQAAlnJ0.jpg
Do końca weekendu realnie możemy osiągnąć wynik 15 tysięcy. Jedziemy, wszyscy na mecz!!!!! |
Witam,
zwracam się z prośbą o wyjaśnienie problemu na stronie z biletami, po kliknięciu Kup bilet i pojawieniu się stadionu, nie jestem w stanie wybrać sektoru E do podglądu, podobnie sprawa wygląda z próbą podglądu sektora C, D, F. Interesuje mnie zakup biletów na sektor E a nawet nie jestem w stanie wejść na niego żeby wybrać konkretny rząd i miejsce, ponadto na stronie pokazuje ze zostało 5 tys biletów a przecież sprzedanych jest ponad 11 tys. Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie jestem w stanie podjechać specjalnie do Krakowa do strefy kibica i chciałem kupić bilety przez internet, a nie jestem w stanie wybrać sektora E. Pozdrawiam! |
Cytat:
wyłącz .......i itd. blokujące flash itp. Strona działa więc wina niestety leży po Twojej stronie.. Pokazuje dostępnych 5 tysięcy biletów, bo jeszcze nie wszystkie sektory są otwarte (ze względu na oszczędności, żeby nie było sytuacji, że pojawi się tam 5 osób a trzeba płacić za ochronę za cały sektor. W przypadku gdy kończyć się będą bilety na obecnie dostępne sektory, klub otworzy kolejne). |
Faktycznie, problem wynikał z tego, że próbowałem otworzyć w Google Chrome, na Mozilli ten problem nie występuje. Aż zdziwiony jestem dlaczego wina leżała po stronie przeglądarki, przecież mam zainstalowane flash playery itp
Ale dzięki wielkie! W takim razie na R22 ! |
Od kiedy wyrobienie karty kibica kosztuje 25 a nie 10zł i z jakiego powodu wynika ta zmiana?
|
Z tego tytułu że są nowe karty kibica połączone z kartami lojalnościowymi Lyoness.
Teraz nie ma już zniżek za wcześniejszy zakup biletu na mecz, za to wraca na Twoje konto Lyoness 8% od wartości biletu, podobnie robiąc zakupy w innych sklepach, które są partnerami (Top secret, Carrefour, Deichmann) wraca do Cb około 2% z każdej transakcji, po uzbieraniu 25 zł bodajże na kocie Lyoness, następuje przelew środków na podane przez Cb konto bankowe. |
Kosztuje 20 zl w tym 5 zl dostajesz cash backu to tak naprawde kosztuje 15 zl.
|
Klub otworzył kolejne sektory (Około 4,5 tys miejsc) :D
|
11.900 sprzedanych biletów.
9.600 dostepnych do kupienia w internecie. Stan na 17:00 |
Ilość wolnych miejsc
8276 czyli w 24h zeszło 1300, co powinno dać 13200. Cytat:
3min po moim poście wrzucili: https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...e9&oe=5968B4BA |
To jest liczba bodajże bez kibiców gosci, których ma być przynajmniej tysiąc.
|
Zaczeli wogole zapisy?
|
|
25 k maks z tego co widzę.
|
Spokojnie, zejdą listy od fanclubów, osiedli to trochę skoczy. Do tego jest dobra pogoda, jeszcze się ludzie ruszą po bilety.
|
@szczepans21 i taka frekwencja będzie uznana za bardzo dobrą. Do kompletu brakuje jeszcze kilku czynników(marketingowo-sportowo-pogodowych-organizacyjnych). Jeśli do czwartku włącznie zejdzie 20k to 25k na mecz powinno pęknąć.
|
Juz jutro bedzie okolo 20 tys biletow,dzisiaj zeszlo ponad 1500 + 1000 Lecha ktory nie jest doliczony.
|
Na meczu z taką duża mobilizacją dokladnie rok temu z Zaglebiem gdzie to byl mecz o wejscie lub nie do ósemki bylo prawei 24 tys.Zoabczymy ile teraz bedzie,zwlasczza ze moze sie szykowac powtórka z rozrywki i mecz z tym samym Zaglebiem o to samo xD.
Ale cos czuje ze 25 tys powinno peknąć. |
Zapisy Amikorz ma do czwartku wiec ten "grubo ponad tysiac" jeszcze nie poszedl... a swoja droga w koncu mecz pod wzgledem kibicowskim na poziomie sie szykuje bo pelny stadion i jacys inni kibice gosci niz Zydy czy warszawka :)
|
Cytat:
Wyobraźcie sobie co by było gdybyśmy awansowali do górnej ósemki...:D:D:D |
Gdybyśmy mieli komplet na każdym meczu, to łatwo policzyć:
29000 (-2000 buforu) to daje łącznie: 29000 * [35 (średnia biletu) + 5 pieniądze za piwo i jedzenie w przeliczeniu na osobę] = 1160000 czyli ponad milion x minimum 18 meczów - wynik jasny, budżet z biletów 20 milionów |
Catering nie jest klubowy, tylko miejski. Zgadnij w takim razie do kogo trafiają pieniądze z kiełby stadionowej.
|
Cytat:
|
jak to catering jest miejski? a gdy kiełba była zimna do klub interweniował za darmo?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl