![]() |
Ile kosztuję odbitka jednego zdjęcia do legitymacji ?
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi |
Na jakiej ulicy można sobie autko zostawić koło dworca PKP (bezpłanie) ? Dziś wyjazd do Sosnowca :)
|
masz bezpłatny parking nad peronami :D + naprzeciwko głównego wejścia na PK jest taki teren ,gdzie można zostawić samochód (przynajmniej podczas roku szkolnego można tam zostawiać,lecz niedługo mają coś tam wybudować :P)
|
A jaka to jest ulica ? Będziemy późno wracać żeby nie było tak że idę w nocy po auto a tu zonk, parking zamknięty hehe
|
Cytat:
|
Cytat:
Jaki był adres strony www z dokładną lokalizacją wszystkich przystanków MPK w Krakowie ? wiem że takowa strona istniała ale po format C:/ wszystkie adresy poszły w kosmos. |
Czy ktoś z Myślenic wie w jakim barze jest polsat sport alb tv4?
|
TV4 to chyba w każdym, ale pewien nie jestem
|
Cytat:
www.mpk.krakow.pl rozkład jazdy - wg przystanków - przystanki od A do Z... a jak "lokalizacje" na mapie to sam jestem ciekaw... |
Cytat:
http://www.mapakrakow.pl/ Przydatna rzecz. Pozdro |
Cytat:
Dni Mszany Dolnej sa a szczegolowe informacje na ich stronie internetowej |
Panowie, potrzebuję jakiś dobry konwerter plików wideo. Moje Dvd nie czyta plików Xvid, a wszystkie konwertery co sciągnąłem, to albo dodają jakiś znak wodny, albo przerabiają tylko połowe. Jakiś sprawdzony, który używacie i możecie powiedzieć że jest dobry.
|
Szukam dobrego i taniego oświetlenia do roweru najlepiej na allegro.Pytam się bo kurde co nie kupie to jakiś bubel.
rafalek na jaki format ma być? Avi? MPEG? |
Problem z kompem. Kupiłem ostatnio lapa, sformatowałem go i nie mam sterowników. Największy problem polega na tym, że na stronie producenta (dell) znalazłem te sterowniki i ściągnąłem plik podejrzany o sterownik.
Tylko są dwa ale: jest podejrzanie mały (pare kb) i nie mam go czym otworzyć (plik się nazywa: DellDriverDownloadManager typ pliku Application Manifest). Jak to to otworzyć/zainstalować inne sterowniki?? |
ale zależy kolego do czego te sterowniki;>
jak masz np karte graficzna geforce to stery ściągasz ze strony geforce'a itd. |
Cytat:
|
Siedzi Radeon, ściągnąłem ze 3 wersje sterowników i we wszytskich wyskakują błędy. Potrzebne są raczej sterowniki konkretnie do tego modelu lapa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wszedl ten przepis chyba 2 miesiace temu, wielu uzytkownikow bylo oburzonych bo stwierdzili ze mBank wymusza na nich uzywanie hasel smsowych. pytanie nr.2: Dlaczego mojej kobiecie wzieli ~20 zl za wyslanie hasel jednorazowych :) ? A tutaj info z mBanku: http://www.mbank.pl/blog/artykul.html?id=367 dokładniej to: Cytat:
|
Cytat:
Wybierz model swojego laptopa i w video znajdź sterowniki do karty graficznej. POP kliknięciu wyskoczy Ci okienko, czy chcesz użyć delldriverdownloadmanager, czy ściągnąć za pomocą przeglądarki internetowej - wybierz drugie i po jakimś czasie będziesz miał sterowniki. ;) Jakbyś miał problem, to napisz co to za laptok i jaka karta graficzna w nim siedzi. |
Mam pytanie - co zrobić kiedy zamoczona Nokia N95 nie chce w ogóle się włączyć, nastepnie po suszeniu suszarką równiez nie chce się włączyć w dodatku na ekranie pojawiają się białe plamy i tel nie reaguje. Do wyrzucenia? Dzisiaj na tym meczu mi się zmoczyła i teraz jestem w lekkiej dupie za przeproszeniem....
|
poczekaj do rana. wyjmij baterie i go "otworz" a jak to nie podziala to trzeba go przeczyscic ale to juz chyba w komisie:)
ps nie tylko Ty jestes w takiej dupie:P |
macie gdzieś bramki z wczorajszego meczu?
|
sport-video.pl i poszukaj....
|
Cytat:
Dobrze wiedziec przejde sobie na smsowe. Pozdrawiam |
Takie pytanie. Gdzie w Rynku bądź w okolicach dworca głównego można za free albo za drobną opłatą zostawić bagaż. Kiedyś zostawiałem na dworcu ale te szafeczki trochę kosztowały i nie pamiętam czy wypluwały kase po oddaniu kluczyka czy nie :)
|
mam dosc istotne dla mnie pytanie:
Cytat:
Cytat:
|
hmm ja tez z cyklu zalany kom. tylko kuzwa mam go nowego od 10 dni!
samsung avila....dotykowy ekran nie dziala jak powinien..myslicie ze to kwestwia przesuszenia? nie moge go rozkrecic bo jakbym chcial cos z gwarancji potem to mi dupe pokaza. pomijam plame i jakis dziwny jasniejszy pasek po skosie ekranu<co?> z tym da sie chyba zyc na gwarancji mi nic nie zrobia?przeciez to nie moja wina ze jak popadało to sie zjebal;d |
Cytat:
nie oddaja kasy |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl