Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

janko04 15.07.2009 09:39

Ile kosztuję odbitka jednego zdjęcia do legitymacji ?

Potrzebuje szybkiej odpowiedzi

arth_ur 15.07.2009 10:11

Na jakiej ulicy można sobie autko zostawić koło dworca PKP (bezpłanie) ? Dziś wyjazd do Sosnowca :)

Mlody Wislak 15.07.2009 10:25

masz bezpłatny parking nad peronami :D + naprzeciwko głównego wejścia na PK jest taki teren ,gdzie można zostawić samochód (przynajmniej podczas roku szkolnego można tam zostawiać,lecz niedługo mają coś tam wybudować :P)

arth_ur 15.07.2009 10:31

A jaka to jest ulica ? Będziemy późno wracać żeby nie było tak że idę w nocy po auto a tu zonk, parking zamknięty hehe

TSWalos 15.07.2009 10:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mlody Wislak (Post 762162)
masz bezpłatny parking nad peronami :D + naprzeciwko głównego wejścia na PK jest taki teren ,gdzie można zostawić samochód (przynajmniej podczas roku szkolnego można tam zostawiać,lecz niedługo mają coś tam wybudować :P)

Potrzebujesz mega farta, żeby tam znaleźć miejsce o 14. Parkują tam wszyscy którzy pracują w GK, rynku itd. A jak źle zaparkujesz to ci złotowy powietrze spuszczą ;)

tomo 15.07.2009 11:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWalos (Post 762181)
Potrzebujesz mega farta, żeby tam znaleźć miejsce o 14. Parkują tam wszyscy którzy pracują w GK, rynku itd. A jak źle zaparkujesz to ci złotowy powietrze spuszczą ;)

True true :foch:

Jaki był adres strony www z dokładną lokalizacją wszystkich przystanków MPK w Krakowie ? wiem że takowa strona istniała ale po format C:/ wszystkie adresy poszły w kosmos.

Mistel 15.07.2009 12:22

Czy ktoś z Myślenic wie w jakim barze jest polsat sport alb tv4?

piotrek1325 15.07.2009 12:28

TV4 to chyba w każdym, ale pewien nie jestem

Kaan 15.07.2009 13:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 762194)
Jaki był adres strony www z dokładną lokalizacją wszystkich przystanków MPK w Krakowie ? wiem że takowa strona istniała ale po format C:/ wszystkie adresy poszły w kosmos.

jak chodzi o nazwy
www.mpk.krakow.pl
rozkład jazdy - wg przystanków - przystanki od A do Z...

a jak "lokalizacje" na mapie to sam jestem ciekaw...

tomo 15.07.2009 13:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaan (Post 762261)
jak chodzi o nazwy
www.mpk.krakow.pl
rozkład jazdy - wg przystanków - przystanki od A do Z...

a jak "lokalizacje" na mapie to sam jestem ciekaw...

Wszystkie przystanki w Krakowie:
http://www.mapakrakow.pl/
Przydatna rzecz.

Pozdro

saklak1906 15.07.2009 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawidTS (Post 762322)
elo,

Czy w tą Niedziele (tz. 19.07) jest jakaś imprezka w Mszanie dolnej? Chcę się upewnić.Jeżeli tak to prosiłbym o podesłanie wszystkich informacji związanych z tą imprą.

pozdrawiam :)

W google wpisz Mszana Dolna i wszystkiego sie dowiesz.

Dni Mszany Dolnej sa a szczegolowe informacje na ich stronie internetowej

rafalek 15.07.2009 16:48

Panowie, potrzebuję jakiś dobry konwerter plików wideo. Moje Dvd nie czyta plików Xvid, a wszystkie konwertery co sciągnąłem, to albo dodają jakiś znak wodny, albo przerabiają tylko połowe. Jakiś sprawdzony, który używacie i możecie powiedzieć że jest dobry.

brylant17 15.07.2009 16:56

Szukam dobrego i taniego oświetlenia do roweru najlepiej na allegro.Pytam się bo kurde co nie kupie to jakiś bubel.

rafalek na jaki format ma być? Avi? MPEG?

Joaquin 15.07.2009 17:09

Problem z kompem. Kupiłem ostatnio lapa, sformatowałem go i nie mam sterowników. Największy problem polega na tym, że na stronie producenta (dell) znalazłem te sterowniki i ściągnąłem plik podejrzany o sterownik.
Tylko są dwa ale: jest podejrzanie mały (pare kb) i nie mam go czym otworzyć (plik się nazywa: DellDriverDownloadManager typ pliku Application Manifest).

Jak to to otworzyć/zainstalować inne sterowniki??

blanco 15.07.2009 17:25

ale zależy kolego do czego te sterowniki;>
jak masz np karte graficzna geforce to stery ściągasz ze strony geforce'a itd.

nero 15.07.2009 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mathouse (Post 761981)
Biora jednak za hasla jednorazowe przesylane droga pocztowa.

nie prawda.

Joaquin 15.07.2009 17:34

Siedzi Radeon, ściągnąłem ze 3 wersje sterowników i we wszytskich wyskakują błędy. Potrzebne są raczej sterowniki konkretnie do tego modelu lapa

pablo92TSW 15.07.2009 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistel (Post 762235)
Czy ktoś z Myślenic wie w jakim barze jest polsat sport alb tv4?

Zobacz w Cybuchu, a jak nie tam to popytaj tam kogoś :) A jak nie znajdziesz to wpadnij do mnie bo mam i to i to :D

Mistel 15.07.2009 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pablo92TSW (Post 762377)
Zobacz w Cybuchu, a jak nie tam to popytaj tam kogoś :) A jak nie znajdziesz to wpadnij do mnie bo mam i to i to :D

Dzięki za gościnę, ale idę do cybucha ;)

mathouse 15.07.2009 19:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 762372)
nie prawda.

na jakiej podstawie ?
wszedl ten przepis chyba 2 miesiace temu,
wielu uzytkownikow bylo oburzonych bo
stwierdzili ze mBank wymusza na nich
uzywanie hasel smsowych.

pytanie nr.2:
Dlaczego mojej kobiecie wzieli ~20 zl
za wyslanie hasel jednorazowych :) ?

A tutaj info z mBanku:
http://www.mbank.pl/blog/artykul.html?id=367

dokładniej to:
Cytat:

Informujemy, że z dniem 6 kwietnia 2009 roku zostają wprowadzone zmiany w Taryfie Prowizji i Opłat mBanku.

Zmiany polegają na:

bla bla bla

5. Dodaniu informacji o zmianie opłaty za zamówienie za pośrednictwem Operatora mLinii listy haseł jednorazowych, obowiązuje od 01.06.2009 r. (z 2,00 PLN do 5,00 PLN).

6. Dodaniu informacji o zmianie opłaty za zamówienie za pośrednictwem serwisu transakcyjnego listy haseł jednorazowych, obowiązuje od 01.06.2009 r. (z 0,00 PLN do 5,00 PLN).

bla bla bla

brzydki.brzydal 15.07.2009 19:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Joaquin (Post 762358)
Problem z kompem. Kupiłem ostatnio lapa, sformatowałem go i nie mam sterowników. Największy problem polega na tym, że na stronie producenta (dell) znalazłem te sterowniki i ściągnąłem plik podejrzany o sterownik.
Tylko są dwa ale: jest podejrzanie mały (pare kb) i nie mam go czym otworzyć (plik się nazywa: DellDriverDownloadManager typ pliku Application Manifest).

Jak to to otworzyć/zainstalować inne sterowniki??

Support.dell.com

Wybierz model swojego laptopa i w video znajdź sterowniki do karty graficznej. POP kliknięciu wyskoczy Ci okienko, czy chcesz użyć delldriverdownloadmanager, czy ściągnąć za pomocą przeglądarki internetowej - wybierz drugie i po jakimś czasie będziesz miał sterowniki. ;)

Jakbyś miał problem, to napisz co to za laptok i jaka karta graficzna w nim siedzi.

Kris54 16.07.2009 02:00

Mam pytanie - co zrobić kiedy zamoczona Nokia N95 nie chce w ogóle się włączyć, nastepnie po suszeniu suszarką równiez nie chce się włączyć w dodatku na ekranie pojawiają się białe plamy i tel nie reaguje. Do wyrzucenia? Dzisiaj na tym meczu mi się zmoczyła i teraz jestem w lekkiej dupie za przeproszeniem....

Mateuusz 16.07.2009 02:20

poczekaj do rana. wyjmij baterie i go "otworz" a jak to nie podziala to trzeba go przeczyscic ale to juz chyba w komisie:)
ps nie tylko Ty jestes w takiej dupie:P

Młyniu_Miechów 16.07.2009 11:19

macie gdzieś bramki z wczorajszego meczu?

StelmiOriginal 16.07.2009 11:20

sport-video.pl i poszukaj....

nero 16.07.2009 15:16

Cytat:

mathouse
masz racje, nie wiedzialem o tych zmianach.
Dobrze wiedziec przejde sobie na smsowe.
Pozdrawiam

jurukuru 16.07.2009 16:27

Takie pytanie. Gdzie w Rynku bądź w okolicach dworca głównego można za free albo za drobną opłatą zostawić bagaż. Kiedyś zostawiałem na dworcu ale te szafeczki trochę kosztowały i nie pamiętam czy wypluwały kase po oddaniu kluczyka czy nie :)

Domas 16.07.2009 16:28

mam dosc istotne dla mnie pytanie:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 90minut i pzpn
Kolejka 7 - 19-20 września

Wisła Kraków - Polonia Bytom
Korona Kielce - Śląsk Wrocław
Lech Poznań - Odra Wodzisław Śląski
Ruch Chorzów - Cracovia
Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów
Arka Gdynia - Polonia Warszawa
Piast Gliwice - Jagiellonia Białystok
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk

Kolejka 8 - 26-27 września

Jagiellonia Białystok - Cracovia
Korona Kielce - Piast Gliwice
Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin
Legia Warszawa - Lech Poznań
Wisła Kraków - Polonia Warszawa
Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów
Polonia Bytom - Arka Gdynia
Odra Wodzisław Śląski - GKS Bełchatów

http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc...ienna_2009_10/

Cytat:

Pierwotnie napisane przez oficjalna
Wisła Kraków – Polonia Bytom 12 września 2009 ?? Czy to błąd oficjalnej?
Wisła Kraków – Polonia Warszawa 26 września 2009

Kiedy dokladnie gramy z Polonią Bytom i Polonią Warszawa? To jedyne dwa mecze, w tej rundzie w których gramy "u siebie" dwa razy pod rząd.

SpongeBob 16.07.2009 16:29

hmm ja tez z cyklu zalany kom. tylko kuzwa mam go nowego od 10 dni!
samsung avila....dotykowy ekran nie dziala jak powinien..myslicie ze to kwestwia przesuszenia? nie moge go rozkrecic bo jakbym chcial cos z gwarancji potem to mi dupe pokaza.
pomijam plame i jakis dziwny jasniejszy pasek po skosie ekranu<co?> z tym da sie chyba zyc

na gwarancji mi nic nie zrobia?przeciez to nie moja wina ze jak popadało to sie zjebal;d

Maciejj 16.07.2009 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jurukuru (Post 763068)
Kiedyś zostawiałem na dworcu ale te szafeczki trochę kosztowały i nie pamiętam czy wypluwały kase po oddaniu kluczyka czy nie :)

nie oddaja kasy

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl