![]() |
Cytat:
|
tym co zależy na bilecie polecam poczekać do pierwszej w nocy i może uda się kupić:)
|
masz racje, "liczydła" pójda karmić nietoperze...
|
ja już nie wchodzę na tą stronę i proszę innych - dajcie szansę kupić innym bilet! szczególnie tym jak ja - spoza KRK nic wam się nie stanie jak sobie nie zajrzycie!
|
Ja nawet nie próbuje wchodzić, bo mi dziś internet muli sam z siebie. Gdybym jeszcze chciał wbić się na stronkę z biletami chyba bym kur*** dostał.
Ale ciekaw jestem ile te "liczydła" naliczyły kupionych biletów :D |
żydki dziś nam zaje**** ścianę pod graffiti a teraz okupują serwery hahah
a tak na poważnie, nie miejscie pretensji, że ludzie wchodzą z ciekawości zobaczyć jak wygląda sprzedaż. Mamy XXI wiek a klub nie potrafi zorganizować dobrze działającego serwera pod sprzedaż biletów. To jest kpina i niedorzeczność, a nie to że ludzie sprawdzają ile biletów zeszło. |
kupujcie bilety! kolega mi powiedział, że strona działa płynnie!
|
Działa! Policzyłem poszło 26,4 tys ;)
KrajanTSW Dobrze zrobiłeś :D W razie jak jutro padnie, to mamy punkt zaczepienia :D |
to ja dodam jeszcze obrazek. jak widać została garstka biletów. widoczne są sektory które są dostępne na stronie i mają jeszcze jakieś wolne miejsca.
http://i43.tinypic.com/2mrv0gl.png Ps. zapomniałem dodać tylko E26 (około pół sektora) i E21 (może z 50 biletów) |
Cytat:
|
Udalo sie w koncu kupić bilety na c :) Wrocław przyjeżdza kibicować Wiśle ;)
|
Ale G1 teraz ostro idzie :shock: Pierwsza w nocy
|
1 Załącznik(ów)
W załączniku moje wypociny:P jeżeli weźmiemy pod uwagę że Wisła praktycznie wyprzedała vipy to stan wygląda tak
|
Ludzie nie wiem czemu się aż tak nakręcacie. Sprzedano około 26tys biletów, do kompletu mamy jeszcze 7 tys biletów i 2 i pół dnia na ich wyprzedanie. Trzeba wziąc pod uwagę, że wiekszosc chetnych bilety już zakupila, a zatem tempo sprzedaży biletów bedzie z kazda godzina spadać. Mysle ze realnym jest osiągniecie 30 tys sprzedanych biletow max.
|
Cytat:
|
Na samym G zostało 3 tys, na H i A około 2 tys, na B 1 tys i na E ok. 1 tys. - razem w przyblizeniu 7 tys.
|
system znow dziala..
|
Mały problem kupiłem bilet przez neta i jak próbowałem płacić wylogowało mnie z banku i jak chciałem zapłacić i dokończyć zakup to nie ma takiej opcji jak zapłać za bilet i bilet wisi jako oczekujący na zapłatę a ja nie mam jak zapłacić paranoja.
|
KROKU, musisz odczekać chyba 5 godzin czy tam ile - jeśli nie wpłacisz to anuluje Ci miejsce i na nowo możesz kupić bilet... tak miałem, choć w tym wypadku te 5 godzin robi ogromną różnice :D
|
no właśnie nawet w strefie nie kupie
|
Działa, działa... więc do ataku...
|
Kroku : miałem tak we środę, po godzinie został odblokowany i spokojnie mogłem kupić.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
no nie do końca mineło półtorej i dalej nic nie mogę kupić
orientujecie sie jak wyglada sprawa z biletami na zamkniete do kupienia przez neta sektory E-11/12/16 bo F i VIP to wiadomo no i G3,4,5 |
Cytat:
Co chciałbyś wiedzieć? Sektor E11-12 - To sektory szkolne, także bilety na te miejsca przeznaczone są dla dzieciaków. E16 - biletów już dawno nie ma. --------- EDIT: Edytuj posty! a nie pisz jednego pod drugim :) |
Cytat:
Niestety zrobić działającą stronę to jedno a zaprojektować niezawodny system to drugie. IMHO mamy dobry przykład ładnie wyglądającej fuszerki. Prosty dowód: stadion ma pojemność 33 tysiące, zakładając ze bilety na mecz mogą się sprzedać w tydzień, to potrzebny jest system umożliwiający zakup ok 5 tysięcy dziennie. Nasz system klęka przy 3.5 tysiącach na dobę a przerwy w działaniu systemu wynoszą po kilkanaście godzin. Śmieszne trochę. |
Prawdopodobnie zarezerwowane dla młodzieży z podkrakowskich szkół, było info że ma ich być 4 tysie, więc biletu tam nie kupisz
|
Cytat:
Dolicz do tego też pewnie jakieś 3500 osób, które nie może wytrzymać i co chwilę sprawdza jak zwiększyło się obłożenie, bo niestety tak jest i to też trzeba wziąć pod uwagę. Oczywiście strona ma kilka mankamentów i temu nie przeczę, m.in fakt że czasem pojawiają się problemy z dokończeniem transakcji (i to nawet nie na mecz z Legią), jak dla mnie minusem jest również brak opcji przewijania pomiędzy podsektorami na danym sektorze. Tzn. wchodzę w sektor C i od razu mogę mieć podgląd na C1, C2,C3,C4,C5 a nie muszę cofać za każdym razem. |
Niech ktoś, kto kupuje bilet zamieści meldunek jak jest z miejscami ;]
|
@WISŁAZWE
Dokładnie jest tak jak mówisz - mało ergonomicznie zaprojektowany sytem. Każdy kto raz lub dwa razy zamówił bilety widzi rzeczy oczywiste, których projektanci cudem nie zobaczyli. Doświadczenie uczy że jak ktoś nie wykonuje dokładnie rzeczy mało istotnych to tak samo nonszalancko podchodzi do rzeczy ważnych. Przykłady rzeczy mało istotnych i niechlujnych: - w wyborze trybuny, można kliknąć na herb po środku - pojawia sie trybuna administracyjna i brak grafiki. - w linku czasami występuje dziwna zlepka .dhtml.dhtml (o ile dobrze pamiętam). Wygląda mi to na fuszerkę w kodzie. I wisienka na torcie - strona zapewne serwisowana jest przez firmę zewnętrzną więc poprawa mankamentów musi trwać i kosztować. A jak widać podwykonawca średnio zna się na rzeczy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl