![]() |
Czy mi się wydaje,czy w narożniku u Parchów wisi flaga Izraela?
|
Nie wydaje Ci się. Wisi.
|
Czy to nie jest ich flaga Kazimierza stylizowana na flagę Izraela? (Chyba jest w kolorach czerwono białch a nie niebiesko białych). Co rzecz jasna nie zmienia ich przesłania, wiadomo jakie flagi lubią:)
|
Dzieci cyrankiewicza nie strzeliły w tym sezonie gola, który nie byłby albo kontrowersyjny albo fuksiarski.
Tzw. casus Krzywickiego pomijam. |
Małkowski zagrał jakby był juniorem. Juniorem Cracovii rzecz jasna :P Korona gra nieźle więc może będzie remis...
|
Co mecz się ktoś o to pyta.
Flaga Izraela wisi od dłuższego czasu..z kilka miechów będzie mieć. |
Nie będzie remisu już 2-0
|
No to parchy już 2:0..kur..oni się faktycznie utrzymają...
|
Ni nie będzie. Parchy moga się uratować.
|
Parchy w czterech meczach 8 pkt czyli tyle ile w calej zeszlej rundzie
|
powiedziałem to juz kilka tygodni temu że Pasy sie utrzymają, ale wtedy bardziej sądziłem że utrzymają sie przy zielonym stoliku a nie swoją grą..
|
Visankovs całkiem niezły grajek, natomiast głupią stratę zrobił któryś z pomocników Korony.
Znając życie Cracovia się utrzyma, bo ma już tylko 3 punkty straty do Arki! |
Niebawem na konto Małkowskiego przyjdzie duży przelew. To co dzisiaj robi .... Ktos sie musiał z nim skontakować w ostatnim tygodniu.
|
Cytat:
co mecz wraca to samo pytanie.. |
Generalnie łatwo nie mają.Wyjazdy na Arkę, Bytom, Wisłę, Zabrze, Chorzów...Lechię, Jahgę i Polonię u sibeie więc...
|
Haha...to są już jaja...Korona niby taka mocna..
|
Cytat:
bo mieć udział przy wszystkich 3 bramkach dla przeciwników to jest wyczyn |
Cytat:
|
Bramkarz niczego sobie..
|
rycerze wiosny? wiedziałem że oni nie spadną;/ ale może chociaż arka nam zrobi taka przyjemność i spadnie ;)
|
Cytat:
|
Drużyny, które tak naprawdę graja o nic (nikt chyba o zdrowych zmysłach nie liczył na jakąs Koronę w Pucharach) są głownym dostarczycielem punktów dla potrzebujących. Co innego gdy grają zainteresowani, wtedy juz gra się na poważnie.
|
Cytat:
|
Ciekawe ile Gaypride zaplacili za to 3:0 ?
Jesli graja ze soba 2 dzialajace dzieki korupcji kluby to logicznym jest, ze o uczciwosci mowy byc nie moze. |
Cytat:
Cytat:
Nie wiem dlaczego w ogóle on broni(?) Sasal powinien go posadzić na ławce już po meczu z Widzewem a już na pewno po meczu z Polonią Bytom. Pilarz to naprawdę dobry bramkarz i nie popełnia tak często błędów jak Małkowski... Coś mi się wydaje, że trener Kolony Marcin Sasal poleci po tym meczu choć wolałbym, żeby utrzymał posadę do meczu Korona - Wisła wtedy mielibyśmy spore szansę złoić im dupsko. |
Cytat:
Oglądając Wasz pojedynek PP z Podbeskidziem, gdybym myślał tak samo jak Ty, miałbym o wiele więcej powodów do takich rozmyśleń. co za ludzie.. |
Małkowski rzeczywiście bronił jakby był kupiony. Ale nie bądźmy niemili, po prostu jest cieniasem...
Cytat:
|
1 (!) przegrany mecz.. Jako pierwsi zdobyliśmy białoruś.. Mów co chcesz, ale 7 pkt w 4 meczach stawia Nas w czołówce "wiosennej tabeli".
|
Małkowski udziela wywiadu po tak katastroflanym wystepie i co widzę?Gość pewny siebie, spokojny,usmiech na twarzy,luz ogólnie. Facet ma problemy z oceną lecącej piłki,jak na bramkarza, ktory tyle lat łapie piłkę, to przyznać trzeba,że jest to zaskakująca przypadłość:)
Śląsk daje radę. Co do Lechii, ciężko wyczuć ale nie widzę u niech jakiejś przypadkowości. Tak jak w zeszłej rundzie mialem zastrzeżenia, to teraz nie. Grają swoje,na miarę swoich możliwości a bez wątpienia pierwsza piątka jest w ich zasięgu. |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl