![]() |
SKWK - Są duże szanse, że wszystkie bilety zostaną jutro wyprzedane!
|
nie od wczoraj chodzę na mecze, tak że wiem jak należy z ochroną postępować :) i nigdy im potwierdzenia nie pokazuje,no chyba że jak mi karta nie zaskoczy, w każdym razie potwierdzenie mnie w takich wypadkach zawsze ratowało. Dopiero od tego sezonu zaczęły się takie cyrki dziać, po wymianie "przeterminowanej" karty, wcześniej przez ponad 10 lat nigdy mi sie nie zdarzyło żebym miał problem z wejściem.
|
Ze względu na możliwe problemy z miejscówkami u kibiców z poza C powinni postarać się przywrócić system sprzedaży... ale z kolei jeśli tyle lat zajmowało im wprowadzanie sprzedaży biletów online, nic nie jest w stanie zdziwić nikogo - a mają naprzeciwko siebie partnerską uczelnie techniczną, która łoży grube miliony na informatykę
:lol::lol::lol::lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Na C biletów nie ma już od wczoraj. Chodzi o cały stadion. |
Zostały dwa dni sprzedaży + dzień meczowy, jesli dobrze pójdzie to jutro powinna zostać uruchomiona na nowo sprzedaż internetowa. nadzieja na kupienie biletów w niedziele jest bardzo mała, bo bądź co bądź zostało jeszcze dużo czasu na zakup a biletów z godziny na godzine coraz mniej
|
Jest jakaś nadzieja że jutro zostanie uruchomiona sprzedaż internetowa czy jest to ostateczna decyzja klubu że do meczu z Legią nie będzie otwarta sprzedaż internetowa?
|
Co do sprzedaży internetowej. To mam nadzieję że ta sytuacja podziała na klub i postarają się udoskonalić ten cały system żeby w przyszłości nie było takich problemów
|
Według mnie to są jaja ... Mamy XXI wiek a klub nie może poradzić sobie z taką prostą rzeczą, chyba czas powrócić do miejsc wypisywanych dłuogopisem na biletach jak za dawnych lat bo nie dla nas taka zaawansowana technologia. :-P :lol:
|
Cytat:
|
Z jednej strony micha się cieszy, że jest takie zainteresowanie, ale z drugiej jest lekki problem, bo wyjazd na mecz mam niepewny. Wszystko się rozstrzygnie około soboty. I gdybym jechał to zostaje mi zakup biletu w niedzielę 2 godziny przed meczem. Ale z tego co czytam to może być problem...
|
Czy istnieje taka mozliwosć, że ktoś kupi bilet dla mnie ? Mam karte kibica. Nie wiem, moze jakis skan dowodu czy coś ?
|
Strona z biletami online działa.
|
Portal online działa!
https://bilety.wisla.krakow.pl/index.dhtml |
Cytat:
Przy okazji byłem dzisiaj o 11 na Wiśle bo znajomek chciał kupic i było kolejka na +/- 40 osob lecz jak otworzyli wrota to ponad połowa z tych ludzi poleciała w sprawie karty to pokazuje ze na tym meczu będzie masa nowych ludzi :) Jak juz kumpel zakupił to mimo wszystko kolejka sie utrzymywała i ludzie dochodzili.Musi być komplet jak nie teraz to kiedy.Szkoda tylko ze Legii zabraknie. |
Cytat:
Już nie działa ... :-/ |
Już nie działa...
|
Teraz działa, to lepiej nie wchodźmy wszyscy żeby znowu nie padła. :D
|
niech jeden policzy ile zostalo itd a reszta niech siedzi na dupach bo znowu sie spier... i po ptokach bedzie
|
Cytat:
Pomyślało 2500 osób i zablokowało serwer! Ludzie nie wchodźcie na stronę jak macie już bilet, bo to naprawdę niczego nie zmieni! Dajcie dokonać zakupy tym, którzy tego biletu jeszcze nie mają.. |
Tyle że nie mam biletu a do Krakowa trochę za daleko
|
....a poczekajcie do 2-giej, wtedy w spokoju policzycie, a jak nie możecie wytrzymać to idźcie na spacer!!!. Dajcie ludziom kupic bilet.
|
Na g5 jakis doping będzie ? Czy dzieciaki w wiekszosci ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Doping będzie na całym stadionie. |
A co jeśli to zydki stoją za awarią serwera? ;-)
|
e-dywersja w wykonaniu parchów ... ;-)
|
a wystarczyłaby jedna prosta rzecz - komunikat (np na FB) z klubu np. co 2-3 godz o tym ile zeszło biletów. Ciekawscy zostaliby zaspokojeni i nie blokowali serwera a niezdecydowani mogliby bilet zakupić....
|
Cytat:
Komunikaty klubu nic tutaj nie zmienią... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl