![]() |
Cytat:
|
Klikasz prawym przyciskiem myszki w odpowiedniej komórce, z menu wybierasz 'kierunek tekstu' i ustawiasz orientację pionową
|
Wielkie DziĘki!!!
|
Działa Wam peb.pl?
Co się mogło im stać? :) |
Cytat:
Nie dziala,szkoda by ich bylo bo fajna stronka:).... |
Cytat:
|
Mam problem z JDownoladerem. Chcialem sciagnac plik z rapida, na liscie link jest aktywny, ale sie nie sciaga...:foch: Klikam na ikonke "play", ale po kilku sekundach sie wylacza. Wie ktos co jest nie tak ?
|
wie ktoś czy jest otwarte już lodowisko na Błoniach ??
|
widział ktoś może gdzieś w Krakowie mixtape 3oda kru?
byłem w media markt, empik na bora komorowskiego w realu i nie ma.. może saturn albo gdzieś indziej? to samo pytanie w temacie hip-hop.... zadaję bo to bardzo pilne. |
Kto mi poleci jakieś radio samochodowe do 200 zyli wymaganie : odtwarzanie MP3, port USB.
|
zna ktos jakis sklep bokserski w Krakowie?
okolice centrum, śródmieścia |
Jak policja złapie na radar, to da sie ich "zrobic" tylko na mandat, bez pkt karnych?
|
Dzisiaj przed 10 w radiu Planeta nasmiewanoi sie z Weoniki Pazury i puszczone jej taki kawalek disco-polo??
Ktos wie co to bylo bo potzrebuje tak dla jaj??:lol: |
Czy na rok 2010 będzie wydany kalendarz UW?
|
http://www.bryk.pl/teksty/gimnazjum/...3%C5%82ki.html
Działa wam ta strona ?? jak tak to prosiłbym o skopiowanie tego tekstu i wklejenie w odpowiedzi ... z góry dziękuje ... ;-) |
Cytat:
Nie da się. Dostajesz punkty karne. p.s możesz powiedzieć że Ty nieprowadziłeś, tylko że musisz oczywiście wskazać kto w tym czasie uzytkowal auto i ta osoba dostanie mandat. |
Cytat:
Gdzie można w Krk kupić spraye do malowania i po jakiej cenie :) Gdzie się opłaca. |
Cytat:
|
Mam pytanie, jak się pokrywa koszty Allegro?? Na przykład jak wystawię coś na sprzedać to nalicza mi się 1zł i jak mam to zapłacić??
|
Cytat:
Ugadujesz się z właścicielem samochodu. On mówi, że samochod pożyczył ale nie wie kto akurat nim jechał. Dostaje sam mandat bez punktów. Ja miałem taki przypadek gdy ojciec jechał samochodem zarejestrowanym na mnie. Przyszło wezwanie, poszedłem, pogadałem ( zdjęcie niewyraźne ) i mówie, że nie wiem kto jechał. Babka na to albo 500PLN albo wskazuje kierowce i wtedy 300PLN i 2pkt na 3 miesiące dla wskazanego. Cytat:
Moje Konto/ Rachunki / Bieżące saldo i wpłata Spłacasz normalnie przelewem. |
Cytat:
|
Pilne pytanie! Wiecie "co się bierze" w 2 klasie zawodówki z matmy ? Chodzi o zakres materiału. Znajomy potrzebuje pomocy ale centralnie nie wiem z czego się przygotować.
|
A to kolega nie jest w stanie powiedzieć "co biorą" ? ;-)
Tu masz MENowską podstawę programową (chyba najnowszą jak dobrze widzę): http://www.wombb.edu.pl/images/teksty/men.pdf Tu szukaj. A jak nie to google i "podstawa programowa z matematyki dla gimnazjum" ewentualnie wymagania dla II klasy gim. |
Cytat:
|
potrzebuje nazwe jakiegos programu komputerowego ktory mi tam obliczy trase z ptk A do ptk B.
najwazniejsze, zeby obslugiwalo dzikie kraje, typu serbia macedonia taki komputerowy GPS |
hmm... www.maps.google.com ? on liczy trase z pkt. A do B
|
Cytat:
|
gosciu ,
prosze cie nie opowiadaj ze jest to cywilizowany kraj celnicy nie robia problemow z interbusami , zielonymi listami. mowie o przewozie autokarowym a za mape dziekuje |
jakiej przyprawy użyć zamiast GALAM MASALA?? szukałem w sklepach i nigdzie nie mogę znaleźć:/ potrzebuje szybkiej odp. pozdro
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Niemiecka policja tylko jak wjedziesz autobusem na ich teren to też od razu robią problemy - to też dziki kraj?:rotfl::lol:. Kolego wybierz się do Serbii czymkolwiek innym niż autokarem w sposób niezorganizowany (np. stopem), zapewniam że każdy Serb poproszony o gościnę czy jakąkolwiek pomoc uzna to za punkt honoru i Ci pomoże. Koniec bezsensownego wątku. |
Cytat:
wyobraź sobie że nie boję się wikipedii... po prostu uznałem że na forum znajdzie się ktoś kto w miarę zna się na przyprawach i zaproponuje mi jakąś przyprawę ogólnodostępną która będzie się składała w większości z tych rzeczy z których składa się galam masala... albo jakaś inna przyprawa o zbliżonym smaku i charakterze... ruskie już mi wychodzą uszami... wszystkie mozliwe pierogi dostępne w pierogarni... :D a że pytam o indyjską przyprawę nie znaczy że zamierzam robić jakieś indyjskie potrawy... przyprawa ta jest jednym z wielu gówien które używa się do zrobienia panierki na kurczaka z KFC:D a przynajmniej tak twierdzi kumpel który tam pracuje... pzdr |
Mam pytania w sprawie tej gali sportów walki na Wiśle co ma się odbyć.
Jest gdzieś rozpiska całej gali, co kiedy? W którym miejscu się ona odbędzie? Kosztuje coś wstęp? |
Cytat:
|
Cytat:
Podbijam. 10 znaków |
np. w Chromie na ul. Sławkowskiej
|
Wogole jakie proponujecie na początek? :)
Gdzie? Po ile? Jakie? |
Orientuje się ktoś jaki mniej więcej może być czynsz w Krk na ulicy św.Marka? :/ Bo mi kurcze to potrzebne do referatu:/
|
w zależności ile m2, ale jak na moje oko to jakieś 2 tyś. za miesiąc
|
są dzisiaj jakieś mecze LM w TV ?? a jak są to na jakim ?? oczywiście oprócz telewizji N
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl