![]() |
Wisle ale Płock ciagnie ostatnio Uryga i stilic za uszy.... Dziwny zbieg okolicznosci....
|
Cytat:
|
leniwa primadonna Semirek - majaca za plecami Lloncha i Cywke to fajny pomysl - szkoda ze tak pozno - niecierpialem Semirka bo to dupa w defensywie ......dopoki nie przyszedl do nas taki ancymon jak Llonch ...ale to juz po ptokach
|
Okazuje się, że według tego, co mówi Paweł Kryszałowicz, PZPN jednak nie pokryje wszystkich kosztów leczenia. Przedwczesne deklaracje związku znacznie spowolniły zbiórkę, więc może ktoś z forum zdecyduje się dołączyć. Poniżej znajdziecie więcej informacji:
Cytat:
|
[B]Vinci[/B Miała mu pomóc fundacja Marcina Gortata sam się zadeklarował,że opłaci całość.
Kapsel Pero za chwilę wraca do Włoch także jeden pomocnik już odchodzi |
Marcelo dzisiaj pakuje dwie brameczki z Metz :)
|
Cytat:
|
Debiut w kadrze Brazylii w wieku 31 lat?
|
nie byłbym specjalnie zdziwiony, jakiś czas temu mówiło się o zainteresowaniu samej Barcelony(h.uj wie na ile to prawda)
|
Marcelo powinien debiutować jak już grał w PSV. Jednak w Brazylii nie grają często najlepsi ale Ci którzy pasują do koncepcji trenera lub mają najlepszych menagerów.
|
Tyle, że Marcelo w PSV i Hannoverze grał znacznie słabiej niż w Besiktasie i Lyonie ;)
|
Barcelona już sprowadziła Minę, więc Marcelo raczej odpada :) Choć myślę, że realnie jego miejsce jest w solidnych europejskich zespołach, bardziej Lyon niż Atletico.
|
Cytat:
|
Jakby nie bylo, w Besiktasie sie odbudowal wiec Charlie ma racje.
|
Ej a Wisła dostaje grosiki za jego transfery jeszcze? czy już nie ?
|
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do Mąki to bez komentarza :D /edit : sprawdziłem - są to szersze widełki : od 12 do 23 roku życia - 5% z kwoty transferu do podziału. |
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...sciu,13103332/
Trzymam kciuki za Alana Urygę i mam nadzieję że uda mu się znaleźć swoje miejsce w Wiśle, chyba szkoda że nie w krakowskiej. |
Cytat:
Nie zmienia to faktu, że sportowo to on się nie obronił. Około 100 meczów w Wiśle i ile dobrych? 5? Myślę, że odejście mu wyszło na dobre. |
Cytat:
|
Też nie jest tak, że Uryga odszedł i zaczął grać dobrze. Pamiętam, że na początku gdy już się przebił do składu Płocka kilka meczów im zawalił totalnie.
Moim zdaniem dobra decyzja o rozstaniu z nim - niestety piłkarz z niego przeciętny. |
Alan w Wiśle będąc wychowankiem po prostu się spalał psychicznie, w Płocku gra na luzie....
|
Cytat:
Alan "woz z weglem" Uryga :D No szacunek dla trenerów z Płocka bo spodziewałem sie kariery w stylu naszego Gerrarda niedoszłego |
Rysiek sobie radzi. 10 meczów. Noga ułożona naturalnie :D
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=QAxh0moiXPI |
Z tego skrótu wynika, że Rysiek tam gra w ataku :D
|
Nawet pomijając gole
To Alan jak sie okazuje potrafi nie tylko wybic sie w gore ale i przestal sie poruszac jak woz z weglem i ma nienajgorsze przyspieszenie Czyli same ofermy zatrudnialismy ostatnio w kwestii przygotowania fizycznego |
Cytat:
|
Podejrzewam ze nawet nie 3
Tylko moze to nie jego wina, skoro jednak ktos go potrafil fizycznie wyprowadzic na pilkarza Nie pisze przeciez, ze mial u nas zostac, sam sie spodziewalem ze skonczy obok Czekaja w Rozwoju W optymistycznej wersji |
Tak na szybko Panowie i Panie:
Alan Uryga ma na ten moment 3 gole, to o jeden więcej niż Rafał Boguski i Petar Brlek. Wisła Płock ma obecnie 53 punkty, to o 8 więcej od nas. Obraz nędzy i rozpaczy. To tylko luźne spojrzenie na obecną sytuację - to tak dla informacji ludzi chcących na podstawie mojego postu urządzić sobie eseje na temat tego jacy jesteśmy biedni, odbijamy się od dna i mogłoby nas nie być. |
Alan wracaj!!! a nie czekaj....
|
To już 3 bramka Alana, a u nas ani jednej przez ponad 100 spotkań :O
Ale przynajmniej zgodnie z życzeniami kibiców Wisła liczy się w walce o europejskie puchary! Szkoda tylko, że ta z Płocka :/ |
Pozostaje sie tylko cieszyc i trzymac kciuki. Skapnie nam przy transferze na zachód.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przepraszam bardzo. Piszesz jakies luzne smuty, pozniej jak ktos sie z nimi nie zgodzi to ma problem ze zrozumieniem. Problem ze zrozumieniem to moge miec czytajac Szekspira w oryginale a nie Ciebie.
Przywolujesz statystki Wisly bo wygladaja ciekawie i nie wyciagasz zadnych wnioskow na ich podstawie, po czym piszesz, cytuje : "obraz nedzy i rozpaczy". Do czego to sie ma niby odnosic ten obraz nedzy i rozpaczy? Naucz sie pisac z sensem bo widze, ze to ogolnopolski problem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl