![]() |
Ciekawe cytaty z wywiadu z Paulistą :
Do kiedy zamierzasz czekać na oferty? Nie mogę czekać zbyt długo. Posiedzę tu z tydzień. Przede wszystkim muszę znaleźć pracę, ale cel numer jeden to zakotwiczyć w Polsce. Z ciekawości, przyjąłbyś propozycję z Cracovii? Kibice Wisły pewnie by tego nie zrozumieli, ale nie mogę sobie pozwolić na wybrzydzanie. Gdybym dostał zaproszenie od Cracovii, to na pewno bym je rozważył. W takiej sytuacji chciałbym, aby fani Wisły to zaakceptowali, bo naprawdę ich kocham. Masz duże wymagania finansowe? Nie, mówię szczerze - kasa nie jest moją główną motywacją. Nie muszę bardzo dużo zarabiać. Chcę grać Co myślicie ? |
|
Hahaha.
Dobre :-) |
|
No to już wiemy dlaczego mu się gra nie kleiła. Po prostu za bardzo mu balansował i tracił równowagę :D
|
No to już wiemy kto na najbliższym meczu Apoelu będzie ... Doda :D
|
ale...pyton :rotfl::rotfl:
przypomina mi się filmik: a tutaj sytuacja spodenkowa jakoś tak z clip z Polast sport |
Co innego powściągliwy charakter co innego jak po wygraniu bardzo ważnego meczu gościu stoi za druzyną coś tam mamrocze pod nosem i dwa razy macha reką i ciągle się rozgląda w prawo i w lewo. Przepraszam Sobol też wylewny nie jest.
|
Przepraszam Cię Kominek ale uważam podobnie jak niektórzy wcześniej, że na siłę doszukujesz się czegoś w zachowaniu Kirma. Ja tam nie uważam aby się zmienił i według mnie cały czas jest taki jaki był.
|
Cytat:
Kirm odkąd do nas przyszedł , raczej zawsze traktował Wisłę jako tymczasowe miejsce pracy . Nie uważam tego za aż takie złe podejście - o ile wiąże się z tym duży profesjonalizm zawodnika - a tego nie można Kirmowi odmówić . Myślę że dla kwestią roku jest aż klub będzie chciał go sprzedać - z korzyścią dla siebie i zawodnika . Jeśli chodzi o solidaryzowanie się z zespołem , to o niebo lepiej to wygląda np z Paljiciem i Jovaniciem - obaj są rok krócej w zespole a chociaż mają chęci jeśli chodzi o naukę języka . Poza tym widać że podchodzą bardzo emocjonalnie do wykonywanego zawodu , w przeciwieństwie do Kirma . Pamiętajmy zresztą że chcąc się wzmacniać , a w grę wchodzą głównie ( o ile nie wyłącznie ) zawodnicy zagraniczni , siłą rzeczy będziemy musieli pozbyć się kilku z nich z drużyny . Możemy sobie pozwolić na jeszcze max 1 transfer zagraniczny przy utrzymaniu obecnego stanu kadrowego . Jednym słowem musi być wymiana rezerwowych graczy na lepszych zawodników zagranicznych . Kirm jeśli przesiedzi teraz rundę na ławce będzie kandydatem do odejścia . |
Cytat:
|
Za darmo oddamy podstawowego reprezentanta Słowenii.
Ktoś jeszcze ma genialne pomysły? Po pierwsze jest to dobry zawodnik i ostatniego słowa nie powiedział, po drugie jak oddawać to za pieniądze i to nie małe. Nie róbcie z niego Dawidowskiego czy kogoś podobnego, kto nic nie gra i chciałoby się kogoś takiego oddać choćby z dopłatą. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wykrakałeś |
Cytat:
|
Zapraszamy na shoutbox w celu dyskusji o tym :)
|
Skończy jak Dolha
|
No i znalazłem kolejny ciekawy cytacik,mam nadzieję,że tym razem znowu nie okaże się,że ,,wykrakałem''
Pan ją najpierw może napisać, a po sezonie odejść z Wisły na mocy prawa Webstera. W środę oglądali pana przedstawiciele Olympique Marsylia. Rozmowy z Wisłą w sprawie nowego kontraktu zostały zawieszone i nie wiem, kiedy do nich wrócimy, a w sprawie Marsylii trzeba rozmawiać z moim menadżerem. Dla mnie najważniejszy jest teraz awans do Ligi Mistrzów i tylko na tym się koncentruję. |
|
Cytat:
Najlepiej byłoby żeby się dogadał z Wisłą. Jak nie to niech ktoś da te 2,5m euro i cóż... Webster byłby dużym świństwem dla Wisły - jestem pewny, że Stan na to nie pozwoli. Nowy kontrakt albo dokądś wypchną Małego w zimie. |
Cytat:
|
Patryka nie można sprzedawać.
po 1 - czołowa postać Wisly po 2 - oddany fanatycznie klubowi po 3 - Polak, który utożsamia się w 100% Wisłą po 4 - Deficyt Polaków. 2-3 Polaków w pierwszej 11 powinno być. |
onet napisał, że Czaruś Wilk ma mocno lewicowe poglądy...
|
Cytat:
|
zarzuć linkiem
|
Cytat:
|
Cytat:
ale cóż, jego sprawa niech ktoś da link |
Cytat:
|
Cytat:
|
Niestety ale tzw. "lewicowe" poglądy w Polsce to są raczej sowieciarskie. Lewica (nie mylić z komunistami - agenturą sowiecką) była przed wojną i miała propolskie, patriotyczne nastawienie. A komu ten Czaruś dzisiaj/wczoraj tak agituje ? Tow. Kwachowi, Olinowi, Milerowi czy ich młodszym pionierom ? Tow. Jaruzelski ps. Wolski pewnie też w poważaniu.
|
Nic tam nie ma konkretnego na czym to (poglądy CW) polega, a Wy już nakręcacie. Swoją drogą 60km taksówką na wybory i to w nietaniej Słowenii to taka bardzo hmm obywatelska postawa.
|
Cytat:
|
Dobre. "Mocno lewicowe" to miał Che Guevara albo Ulrike Meinhof. Ale taka to już debilna retoryka w tym kraju, że wszystko co bardziej liberalne od konserwy nazywa się dzisiaj "lewactwem" i wszędzie już się to bezwiednie powiela :D Drodzy koledzy, "lewacy" z definicji zakładają partyzantki w dżungli i rozdupcają się bombami, lewacy to są na Kubie, w Kolumbii, a nie jakieś postkomusze popierdółki z SLD.
Tak abstrahując od meritum ;) Gwiaździsty, Czaruś nie musi nikomu "agitować", bo pewnie go to wali między suty. To tylko ty jesteś tak pojebany żeby uważać że np. ściągnie koszulkę po golu i pokaże podkoszulek z Kwaśniewskim albo innym postkomuszkiem. Trochę dystansu do ludzi, bo dla ludzi twojego pokroju takie deklaracje pewnie powodują zdegradowanie takiej osoby do śmiecia w 0.1 s :lol: Pomijam już całą resztę twojego postu, to zaskakujące ile potrafisz jednemu człowiekowi przypisać na podstawie jednego zdania pismaka z "Przeglądu Sportowego" i to jadąc po najbardziej obrzydliwych stereotypach. Jest Mały, który paraduje z papieżem na klacie, teges - choć Patryk to mój bezsprzecznie ulubiony piłkarz i zawsze będę go bronił, to nie oszukujmy się - jego lajfstajl nie przypominał i nie przypomina gorliwego katolika, doprawdy ;) Nie można napisać o Czarku że jest "szczery", bo sam tego nie powiedział ani się z tym nie obnosi jak PM19, ale wicie, rozumicie, o co mi chodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
co do jego kontraktu, to, spekulując, może chcą mu klauzulę dołozyć na co np nie chca sie zgodzic. |
Cytat:
no i ...? rozumiem , że piłkarzem Wisły nie może być osoba która ma lewicowe poglądy a wręcz należałoby żeby był członkiem prawicowej partii i miał na plecach wytatuowane hasło Wielka Polska Katolicka . Weź głęboki oddech i daj sobie na wstrzymanie . |
Cytat:
Poszła informacja, cytowana z portalu, że jeden z zawodników Wisły rzekomo ma lewicowe odchyły, co w kibolskim mniemaniu nie jest powodem do chwały i dumy, gdyż wiadomo z czym kojarzy się lewica w naszym kraju. Nie wiadomo ile w tym prawdy, ale jeśli jest tak w rzeczywistości, nie najlepiej to świadczy o Wiku. Cezary Wilk ma prawo mieć poglądy polityczne jakie chce, natomiast my na forum mamy prawo o tym dyskutować. kropka. |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl